بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/26
شماره 2469 - تاریخ 1403/02/26
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 151873 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ - 14:46
طرز تهیه پنه پای سیب و پنیر

طرز تهیه پنه پای سیب و پنیر

پنه نوعی ماکارونی لوله‌ای است که به صورت کج برش خورده است.

نوآوران آنلاین-پنه نوعی ماکارونی لوله‌ای است که به صورت کج برش خورده است. پای هم که همیشه با آرد و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و چیزی شبیه کیک باریک هستند.درستور این غذای خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید.

تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه

پنه پای سیب و پنیر برای ناهار درست کنید

طرز تهیه پنه پای سیب و پنیر

دو قاشق غذاخوری کره، آب‌شده
۲/۳ پیمانه خرده نان تست
۳ قاشق چایخوری آویشن تازه
۳۴۰ گرم پاستا پنه
دو پیمانه سیب قرمز پوست‌کنده
نصف پیمانه پیاز شیرین خردشده
۳ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آرد کامل
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو پیمانه شیر کامل
نصف پیمانه آب سیب
۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای، نرم شده
۱ ٫ ۵ پیمانه پنیر چدار رنده شده
برگ تازه آویشن

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با یک قاشق غذاخوری چرب کنید. ۱/۳ پیمانه نان تست خرد شده را کف ظرف بریزید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید. ۱/۳ پیمانه تست خرد شده باقی مانده و یک قاشق چایخوری آویشن را به کره آب شده اضافه کنید و کنار بگذارید.

۲- پاستا را با آب و نمک بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

۳- در یک قابلمه بزرگ، سیب‌ها و پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر و آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. حرارت را کم کنید، پنیر و دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر‌ها آب شوند.

۴- سس تهیه شده را روی پاستا بریزید و هم بزنید. پاستا را داخل ظرف بریزید و باقی مانده خرده نان‌های تست را اضافه کنید.

۵- غذا را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شوند. این غذا را با آویشن تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی پنه پای سیب و پنیر
کالری: ۴۶۹
چربی: ۲۴ گرم
کلسترول: ۷۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۴۶ گرم
فیبر: ۲ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۱۵ گرم
سدیم: ۴۳۸ میلی‌گرم
پتاسیم: ۲۹۷ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۶۳ میلی‌گرم
آهن: ۲ میلی‌گرم

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.