بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
مخبر: ظرف دو هفته آینده تمامی مردم آسیب دیده ناشی از سیل اخیر اسکان داده می شوند
افتتاح رسمی دو طرح سد قیز قلعه‌سی و تکمیل و توسعه سد خداآفرین
نجارزاده: ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود
نجارزاده: ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود
رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب
رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب
تیم ملی تکواندوی ایران قهرمان آسیا شد
ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز
آرامگاه خشایارشا در تهدید است؟
مجمع تشخیص مصلحت لایحه حمایت از خانواده را تعیین تکلیف کرد
همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد
همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد
امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه برای ثبت نام خودروهای برقی وارداتی فراهم است
امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه برای ثبت نام خودروهای برقی وارداتی فراهم است
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
کد خبر: 152887 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ - 16:03
برای استفاده خانگی کدام روغن مفید است؟

برای استفاده خانگی کدام روغن مفید است؟

رئیس انجمن تغذیه خوزستان در خصوص مفیدترین روغنها برای افزایش سلامتی بدن توضیحاتی را ارائه داد.

نوآوران آنلاین-مجید محمدشاهی رئیس انجمن تغذیه خوزستان، اظهار کرد: از نظر علم تغذیه مصرف روغن حیوانی به طور کلی رد شده و هر روغنی که در دمای محیط و اتاق به صورت جامد باشد برای بدن مضر و هر روغنی که در دمای محیط مایع باشد برای بدن مفید است.

 وی افزود: از روغن‌های گیاهی فقط روغن نخل یا پالم و نارگیل به دلیل جامد بودن در دمای محیط برای سلامت مضر هستند و در بین روغن‌های حیوانی فقط روغن ماهی به دلیل مایع بودن در دمای محیط برای بدن مفید است.

محمدشاهی بیان کرد: بنابراین روغن‌های با منشا لبنیات یا گوشت باعث افزایش کلسترول خون شده و مضر هستند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: روغن کلزا، زیتون و کنجد برای سلامتی بدن مفید هستند البته بهتر است مصرف این نوع روغن‌ها به نوبت و در فواصل زمانی کوتاه مدت تغییر کند، چون در همه آن‌ها ترکیبات مفیدی وجود دارد.

وی اظهار کرد: این روغن‌ها با توجه به ترکیب اسید‌های چرب و نسبت‌های مختلف آنها، برای قلب و عروق، التهاب و یا کبد چرب مفید هستند.

** فقط روغن‌های مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن استفاده شود

محمدشاهی با تاکید بر اینکه هیچ کدام از روغن‌های یاد شده برای سرخ کردن مناسب نیستند افزود: روغن کنجد بیشترین تحمل حرارت را دارد که دمای تا حدود ۲۲۰ درجه را تحمل می‌کند و فقط برای سرخ کردن‌های بسیار سطحی با حرارت پایین توصیه می‌شود.

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: روغن‌های گیاهی برای پخت و پز و ریختن روی غذا مناسب هستند.

وی گفت: برای سرخ کردن فقط باید از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی حتی با داشتن ۴۰ تا ۵۰ درصد پالم استفاده کرد، چون فقط روغن پالم تحمل حرارت را دارد و استفاده از روغن‌های دیگر برای سرخ کردن سرطان زا است.

**روغن‌های صنعتی مشتقات نفتی ندارند

محمدشاهی در خصوص اینکه در تولید روغن‌های صنعتی از مشتقات نفتی استفاده می‌شود اظهار کرد: این موضوع به هیچ عنوان قابل تایید نیست؛ روغن صنعتی گیاهی مناسب هستند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: تمام مشتقات نفت جذب نمی‌شوند و در صورت مصرف، سیستم گوارشی بلافاصله واکنش نشان می‌دهد و باعث بیماری می‌شود.

وی بیان کرد: ارزان‌ترین محصولات نفتی مانند قیر و پارافین گرانتر از روغن گیاهی هستند و در دنیا هیچ روغنی ارزان‌تر از روغن گیاهی وجود ندارد.

محمد شاهی اضافه کرد: صنعت خودروسازی دنیا به دنبال این است که خودرو‌ها به جای نفت یا بنزین با روغن گیاهی کار کند.

رییس انجمن تغذیه خوزستان در خصوص روغن‌های تراریخته گفت: روغن تراریخته روغنی است که گیاه با هدف تولید محصول بیشتر، دستکاری ژنتیکی شده است.

وی ادامه داد: استفاده از این روغن از نظر تغذیه‌ای ایرادی ندارد و ادعای سرطان زا بودن و تاثیر در ژنتیک افراد، اشتباه است.

وی در خصوص خواص روغن هسته انگور اظهار کرد: این روغن جایگاه بهتری بین دیگر روغن‌های گیاهی دارد و تحمل حرارت آن هم بیشتر است، اما روغن هسته انگور خالص در بازار موجود نیست.

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تنها یک درصد روغن‌های هسته انگور موجود در بازار، روغن هسته است و بقیه ناخالصی زیادی دارد، چون تهیه آن گران تمام می‌شود.

** روغن گیری دستی زمینه ورود آلودگی به روغن

وی در خصوص روغن گیری دستی که در حضور مشتری انجام می‌شود بیان کرد: این روش به دلیل آلودگی بالای دانه‌های روغنی مناسب نیست و، چون تصفیه شیمیایی صورت نمی‌گیرد و تنها با یک فیلتر ساده انجام می‌شود به همین دلیل آلودگی زیادی را وارد روغن می‌کند.

محمدشاهی افزود: در روغن‌های صنعتی، آنتی اکسیدان اضافه می‌شود، اما در روغن‌های دست ساز هیچ آنتی اکسیدانی اضافه نمی‌شود و در نتیجه به سرعت فاسد می‌شود.

**مردم برای کسب اطلاعات پزشکی از طریق فضای مجازی دقت کنند

این متخصص تغذیه ورژیم درمانی گفت: این روغن‌ها باید در مدت یک یا ۲ هفته استفاده شود، چون در معرض حرارت، نور و هوا اکسید می‌شوند.

وی تاکید کرد: مردم برای کسب اطلاعات پزشکی از طریق فضای مجازی دقت و از کانال‌های معتبر استفاده کنند و برای اطمینان از مطالب با متخصصان دانشگاهی مشورت کنند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.