بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
نجارزاده: ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود
نجارزاده: ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود
رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب
رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب
تیم ملی تکواندوی ایران قهرمان آسیا شد
ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز
آرامگاه خشایارشا در تهدید است؟
مجمع تشخیص مصلحت لایحه حمایت از خانواده را تعیین تکلیف کرد
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
کد خبر: 167425 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱/۱۹ - 20:45
افزایش وعده‌های غذایی همراه با کنترل کالری

افزایش وعده‌های غذایی همراه با کنترل کالری

بسیاری از افراد در سطح جهانی تصور می‌کنند که خوردن وعده‌های غذایی بیشتر در حجم کم باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود. تحقیقات انجام‌شده سال ۲۰۰۸ میلادی نشان می‌دهد تصور اینکه با مصرف تعداد وعده‌های بیشتر غذایی روزانه می‌توان لاغر شد، اشتباه است.

نوآوران آنلاین-

 درک دانشمندان و محققان نسبت به تغذیه بشر به‌طور مداوم در حال تحول است و هر نکته جدیدی نیاز به بازبینی داشته و ممکن است شواهدی در راستای امر تغذیه به دست آید. دانش متخصصان علم تغذیه به‌طور دائمی در حال تکمیل و بوده و پژوهش‌های جدید هرروزبه نتایجی قابل‌توجه دست پیدا می‌کند.

دیوید زینچنکو پژوهشگر و متخصص تغذیه در مطالعاتی که نتیجه آن در ژورنال تخصصی «Abs Diet» منتشر شده است، اظهار داشت که خوردن شش وعده غذایی در طول روز، به شما کمک می‌کند به اندام دلخواه و متناسب رسیده و حتی عضلات شکمی شش تکه داشته باشید.

وی دراین‌باره گفت: «اگر قصد دارید وزن بیشتری کم کنید، باید وعده‌های غذایی بیشتری بخورید. شواهد علمی متعددی برای اثبات این نظریه وجود دارد و آزمایش‌های انجام‌شده در دو مطالعه علمی مجزا نشان می‌دهد افزایش تعداد وعده‌های غذایی در صورت کنترل و عدم افزایش کالری می‌تواند به سوختن بیشتر چربی‌ها کمک کند.»

دلیل مفید بودن شش وعده غذایی در روز چیست؟

پژوهشگران در یکی از مطالعات انجام‌شده در این رابطه طی سال ۲۰۰۰ میلادی، به بررسی گروهی از ورزشکاران ازجمله یک قهرمان ژیمناستیک ۱۵ ساله و یک خانم دونده ۲۶ ساله پرداختند.

در این مطالعه به نحوه خوردن این افراد توجهی نشده و در عوض به نوع کالری سوزی و دریافت کالری در طول ساعات شبانه‌روزی این افراد پرداخته شد.

در این بررسی‌ها مشخص شد ورزشکارانی که به‌سرعت پس از صرف انرژی و از دست دادن کالری، اقدام به‌جایگزینی آن و خوردن غذا می‌کنند به نسبت گروه دیگری که مدت‌زمانی وقفه بین ورزش و غذا خوردن دارند، چربی انباشته کمتری داشته و میزان چربی در بافت‌های آن‌ها کمتر است.

در این رابطه باید در نظر داشت که این افراد ورزشکاران حرفه‌ای بوده و درصد چربی موجود در بدن آن‌ها نسبت به افراد عادی کمتر است و تغییرات میزان چربی در ساختار فیزیکی آن‌ها بین میزان کم و بسیار کم در نوسان است.

این مطالعات مشخص کرد وقتی شما در حال انجام ورزش در سطح حرفه‌ای هستید باید پس از انجام تمرینات به خوردن غذا اقدام کرده و آن را به تأخیر نیندازید.

شرایط برای افراد عادی چگونه است؟

به گفته دیوید زینچنکو این تنها موردپژوهش انجام‌شده درزمینهٔ ارتباط بین تعدد وعده‌های غذایی و کاهش وزن نبوده و برخی از مطالعات انجام‌شده در این رابطه می‌تواند رژیم غذایی مطلوب و قابل اجرایی را برای افراد عادی ارائه دهد.

در سال ۲۰۱۷ پژوهشگران به بررسی و آنالیز اطلاعات کسب‌شده از پنجاه هزار فرد عادی و بالغ پرداخته و بیشتر این افراد دارای سطح بهداشت و سلامت متناسب و استانداردی بودند.

در این مطالعات نوع تغذیه افراد شرکت‌کننده به‌دلخواه خود آن‌ها بوده و هیچ توصیه علمی از سوی پژوهشگران به آن‌ها برای چگونگی مصرف غذا ارائه نشده بود.

این افراد در منازل خود زندگی کرده و کار روزانه و عادی خود را انجام می‌دادند. نتایج به‌دست‌آمده از این مطالعات نشان می‌دهد افرادی که بیش از سه وعده غذایی در طول شبانه‌روز مصرف می‌کنند نسبت به سایرین که وعده‌های کمتری را می‌خورند، وزن بیشتری داشته و چاق‌تر هستند.

پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهد که افزایش وعده‌های غذایی نباید همراه با افزایش میزان کالری دریافتی باشد و اگر قصد دارید با افزایش تعداد وعده‌های غذایی لاغر شوید باید میزان کالری مصرفی خود را کنترل کرده و آن را افزایش ندهید.

متأسفانه بیشتر مردم این بخش از معادله را نادیده گرفته و به همین دلیل تلاش آن‌ها برای لاغر شدن از طریق افزایش تعداد وعده‌های غذایی ناموفق محسوب می‌شود.

از سوی دیگر پژوهش‌های مرتبط با این حوزه نشان می‌دهد که باید در نحوه تعامل و برخورد با چاقی و بیماری‌های ناشی از آن بازنگری اساسی صورت گیرد.

بر این اساس، توصیه می‌شود پژوهشگران برای اتخاذ روش درمانی مناسب و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با این موضوع، به‌جای توجه به میزان و نوع چاقی افراد، نوع تغذیه و مواد غذائی مصرفی فرد را مورد ارزیابی قرار دهند.

در همین زمینه پروفسور بروس آمس دانشمند ارشد و پژوهشگر دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه اعلام کرد: «این موضوع کاملاً واضح است که عادت‌های تغذیه‌ای و مواد غذایی مورد مصرف افراد، تأثیر زیادی در میزان سلامت آن‌ها دارد. مصرف مواد غذایی نامناسب خطر ابتلا به بیماری‌های گوناگون را افزایش می‌دهد. اگرچه این موضوع به‌خوبی مشخص‌شده است ولی دلایل کافی جهت بهبود شرایط تغذیه در افراد مختلف اعلام‌نشده است.»

وی در ادامه توضیحات خود افزود: «به‌هرحال مداخله و تغییر در مواردی مانند نوع تغذیه کار آسانی است و این مطالعات نشان می‌دهد که ایجاد تغییر در روش الگوی تغذیه می‌تواند بر کیفیت زندگی روزمره انسان تأثیر گذاشته و انگیزه‌های قدرتمندی را برای تغییر به وجود آورد.»

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.