بانک آینده
تامین اجتماعی
روزنامه نوآوران - 1399/04/16
شماره 1531 - تاریخ 1399/04/16
آخرین اخبار
افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی افق کوروش
اعطای جایزه "مسئولیت اجتماعی " در شرایط کرونا به روابط عمومی افق کوروش
مدارس محلات محروم شمال تهران در اولویت ساماندهی قرار دارند
چرا اصلاح الگوي مصرف را جدي نگرفتيم؟
تفاهم‌نامه پرداخت تسهیلات برای احداث و تکمیل مسکن روستایی امضا شد
نظام مالیاتی هوشمند و منصف
دستیابی یخچال برجسته INSTAVIEW ال‌جی به هدف فروش جهانی یک میلیون دستگاه
ایرانسل و سازمان شهرداری‌‌ها و دهیاری‌ها تفاهم‌نامۀ همکاری سه‌ساله امضا کردند
لیگ قهرمانان آسیا متمرکز برگزار می‌شود
گل‌های «آزمون» به قدرت‌نمایی زنیت تداوم بخشید
کامیابی‌نیا: هر چه می‌خواهند در مورد پرسپولیس بگویند
پیروزی قاطع بارسلونا با درخشش MSG
گواردیولا: این فصل ثبات نداشتیم
سوارس در میان برترین گلزنان بارسلونا قرار گرفت
برخورد با صادرکنندگان متخلف در بازگشت ارز آغاز شد
آغاز ثبت نام وام کرونای کسب و کارهای فاقد بیمه
آخرین وضعیت آزادسازی سهام عدالت/ غیرمستقیم‌ها چه باید بکنند؟
ازدواجی آسان‌تر با پیوند مهر
پرداخت ۹۰۰هزار فقره تسهیلات در دوران کرونا
خدمات ویژه در نسخه جدید همراه‌بانک
انتشار اوراق گواهی سپرده با سود ۱۸ درصد
پیام دکترصالح آبادی به مناسبت سالگردتاسیس بانک توسعه صادرات ایران
شورای پول و اعتبار مصوب کند، نرخ تسهیلات را کاهش می‌دهیم
لزوم تخصیص بهینه منابع در جهت سودآوری و تامین رضایت مشتریان
اختلال عصبی کشنده (PMD) در کمین پسران جوان
ایروانی: اعتراضم ناشی از ناآگاهی و عدم شناخت ظابطین بوده نه هیچ سازمان دیگری
راهنمایی برای عکاسی از غذا و دسر
لزوم نگاه فراجناحی در مبارزه با فساد
علی‌رغم به‌روزرسانی معیارهای رده‌بندی عملکرد تلویزیون‌ توسط نشریه معتبر Consumer Reports، تلویزیون‌های OLED همچنان جایگاه برتر خود را حفظ کردند
مفاسد اقتصادی؛ نمک بر زخم فقر مردم
طبری: ضرر یک میلیاردی‌ام فدای سر دانیال زاده/ماجرای فلورای پرحاشیه
بانک مرکزی عملکرد مناسبی در تأمین ارز مورد نیاز کشور داشته است
اقتصاد کشور تحت مدیریت قرار دارد
ظریف: سیاست خارجی حوزه دعوای جناحی نیست
قهرمان پور: نامه ظریف برای آزمودن اراده اروپا در حمایت از برجام است
چین، اسپانیا را مقصر شیوع کرونا می‌داند
«ابزارهای مالی» بهترین نسخه درمان التهاب بازارهای کالایی
بیمه اجباری راهکار حل معضل ساختمانهای خاص
عدم دسترسی ایران به واکسن کرونا تا یک ‌سال آینده
جلوگیری از مرگ مادران باردار با تشخیص سریع "پره اکلامپسی"
بیانیه رسمی بانک ملی ایران درباره برخی فضاسازی های تخریبی علیه این بانک
ویژه بیست و نهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه صادرات ایران
امسال 8750 کیلومتر انواع روكش آسفالت و نگهداري روسازي راهها انجام می شود
تحول در فرآيندهاي مديريت حمل و نقل كالا با صدور اسناد حمل الکترونیکی و حذف فیزیک بارنامه
برپایی جشنواره دوم سامانه همراه بانک ملت با ۲۶ میلیارد ریال جوایز نقدی
بانک ملت می تواند به معتبرترین برند بانکداری الکترونیک در کشور تبدیل شود
ظهور علائم عصبی در کودکان مبتلاء به کرونا !
اولويت بانک جذب منابع و کاهش مطالبات معوق است
​بازدهی ٣٦٦ درصدی «وبصادر» در ٦٤ روز کاری بورس در سال ٩٩
اعلام برندگان "جشنواره همراه شهر" بانک شهر
کد خبر: 250040 | تاریخ : ۱۳۹۹/۴/۹ - 13:49
مصرف گوشت قرمز در بانوان سرطانزاست!

مصرف گوشت قرمز در بانوان سرطانزاست!

منبع: مدیکال اکسپرس/ ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- مواد خوراکی موجود در غذاهای اسیدی مانند گوشت و برخی پنیرها می توانند خطر ابتلا به افراد مبتلا به سرطان را افزایش دهند؛ به ویژه اگر آن‌ها سیگار نیز استعمال کنند.

گوشت تازه و فرآوری شده، پنیر، تخم مرغ، مواد غذایی حاوی قند، نوشابه و غلات از جمله غذاهای حاوی اسید هستند.

یک مطالعه جدید نشان می دهد، بدن بازماندگان سرطان از ظرفیت کمتری برای پردازش چنین غذاهایی که اسیدهای سولفوریک، فسفر یا اسیدهای آلی تولید می کنند، برخوردار است و مصرف آن ها می تواند 3 برابر خطر مرگ و میر افراد را افزایش دهد.

محققان بهداشت عمومی در دانشگاه ایالتی "سن دیگو" الگوهای رژیم غذایی نزدیک به 3000 زن را که در گذشته سیگاری بوده اند یا هرگز سیگار نکشیده اند آنالیز کرده اند، و دریافته اند که مصرف موادی هم چون گوشت قرمز فرآوری شده، پنیر، تخم مرغ، مواد غذایی حاوی قند، نوشابه و غلات منجر به بازگشت سرطان پستان در آن ها شده است.

"تیانینگ وو" استادیار اپیدمیولوژی گفت: غذاهای حاوی اسید بالاتر می تواند منجر به افزایش احتمال مرگ و میر می شود. برخی از مبتلایان به سرطان پستان رژیم های غذایی بسیار اسیدی داشتند. استعمال سیگار نیز خطر مرگ و میر ناشی از سرطان، از جمله سرطان پستان را در زنان افزایش می دهد. علاوه بر این، زنانی که قبلاً سیگار کشیده بودند و به خوردن غذاهای اسیدی ادامه می دادند نیز شیوع بیشتری در عود سرطان پستان داشتند.

"تیانینگ وو" افزود: گوشت های فرآوری شده و پنیر می توانند عامل اصلی بروز سرطان به ویژه در زنان باشند، زیرا پروتئین زیادی دارند.

"تیانینگ وو" اظهار داشت: بازماندگان سرطانی که در گذشته سیگاری نیز بوده اند، ظرفیت پردازش کم تری برای غذاهای اسیدی و دفع اسید اضافی را دارند؛ زیرا استعمال سیگار موجب اختلال در عملکرد کلیه و ریه برای دفع اسیدها می شود.

وی توضیح داد: دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی، تأثیر رژیم های غذایی اسیدی را بر افزایش خطر مرگ و میر سرطان پستان در نظر نمی گیرد. سیگاری های گذشته 35-40 درصد از بازماندگان سرطان پستان را تشکیل می دهند؛ از این رو داشتن دستورالعمل های مشخص برای افراد سیگاری مهم است.

"تیانینگ وو" گفت: البته برخی مواد غذایی گیاهی نیز می توانند اسید تولید کنند، اما غذاهای گیاهی دارای مواد معدنی بیشتری هستند که می توانند اسیدها را متعادل کنند. گر چه مصرف پروتئین برای سلامتی انسان مهم و ضروری است، اما باید در مصرف مواد پروتئینی هم چون گوشت های فرآوری شده دقت کنیم. این نکته به ویژه در خانم ها که امکان ابتلای شان به سرطان پستان بالاست از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

دوشنبه ۲۹ ژوئن ۲۰۲۰

(برابر با ۹ تیر ۱۳۹۹)

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.