کد خبر : 213189 تاریخ : ۱۳۹۸ شنبه ۲۵ آبان - 16:21
مشاركت سازماني اصل مهم در اجراي موفق برنامه‌هاي جابه‌جايي زائران اربعين در سال جاري بود معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي،درنشست مديران كل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان ها ، مشاركت سازماني و همكاري مؤثر اين ادارات كل را اصل مهم در اجراي موفق برنامه‌هاي جابه‌جايي زائران اربعين حسيني در سال جاري اعلام كرد.

نوآوران آنلاین-     مهران قرباني معاون حمل و نقل اين سازمان، ضمن تقدير و تشكر از تلاش‌هاي ارزشمند مديران و كاركنان ادارات كل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي سراسر كشور در اجراي پروژه عظيم جابه‌جايي زائران اربعين حسيني، اظهار داشت:
ويژگي‌ خاص برنامه‌ريزي اربعين در سال‌جاري، علمي و كارشناسي بودن برنامه‌ها و اقدامات بود كه از ابتداي امسال با تشكيل كارگروه تحليل و برنامه‌ريزي، به صورت علمي‌تر، كارشناسي‌تر و دقيق‌تر برنامه‌ها تدوين و عملياتي گرديد.
وي با اشاره به بهره‌گيري از توان علمي كارشناسي در مركز مديريت‌ راه‌هاي كشور، افزود:
براساس مدل پيش‌بيني سفرها، تقاضاي سفر در روزهاي آتي تعيين شده و جهت اخذ تصميمات راهبردي در اختيار مديران و مسئولان ذي‌ربط قرار گرفت.
وي خاطرنشان كرد:
با تشكيل كميته حمل و نقل، امور مربوط به تحليل و برنامه‌ريزي و سياستگذاري و هماهنگي‌هاي لازم انجام شد و با بهره‌گيري از تكنولوژي‌هاي جديد و سيستم‌هاي هوشمند، ناوگان مورد نياز در دوره اوج سفر، تأمين و به پايانه‌هاي مرزي انتقال يافت.
معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي، مديريت اربعين حمل و نقل امسال را به صورت تركيبي از علم و تجربه و استفاده حداكثري از توان كارشناسي بيان كرد و افزود:
با فعاليت‌هاي انجام شده در كميته اطلاع‌رساني و به ‌كارگيري از ظرفيت رسانه‌هاي ملي، سفرها در چهار پايانه مرزي مديريت شد و با استفاده از اين تجربه موفق، از اكنون براي سال آينده، برنامه‌ريزي و اقدامات لازم انجام مي‌شود.
 mataee23898.jpg
طرح راهداري زمستاني برپايه اطلاعات پيشگيرانه

در ادامه اين همايش حيدر مطاعي معاون راهداري سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي با اشاره به تجربه موفق اجراي طرح راهداري زمستاني در سال گذشته افزود:
در راستاي اجراي طرح راهداري زمستاني انجام اقدامات پيشگيرانه و داشتن آمادگي لازم در ارتباط با ماشين‌آلات راهداري و آماده‌باش نيروهاي راهداري به ويژه در مواقع پيش‌بيني بارش‌هاي سنگين از اهميت بسياري برخوردار است.
مطاعي اظهار داشت:
انجام مستمر و روتين فرايندهاي نگهداري در حوزه راهداري همواره ضروري است چرا كه اين امر امكان مقابله با بحران‌هاي احتمالي از راهها در فصول بارش را فراهم مي‌سازد. در واقع داشتن آمادگي كامل حوزه راهداري از هم‌اكنون براي انجام فرايندهاي راهداري زمستاني لازم است.
وي همچنين گفت: داشتن اطلاعات  و آمار دقيق از وضعيت موجود، مي‌تواند ياريگر اين بخش در واكنش به موقع و سريع در مواقع ايجاد بحران و انجام به موقع براي بازگشايي محورهاي مواصلاتي باشد كه در اين راستا دريافت اطلاعات هواشناسي كوتاه‌مدت و اطلاع‌رساني به فعالان حوزه راهداري در سراسر كشور و همچنين كاربران جاده‌هاي، مي‌تواند در انجام اقدامات لازم در زمان اجراي طرح راهداري زمستاني موثر واقع شود.
معاون راهداري سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي همچنين بر لزوم برقراري تعامل و هماهنگي لازم با پليس راه كشور در جهت رفع بحران‌هاي احتمالي و برقراري تردد روان در جاده‌ها تأكيد كرد و گفت با انجام اقدامات پيشگيرانه بايد به استقبال بارش‌ها برويم.  

 madah23898.jpg
ارتقاي برنامه‌هاي هوشمند اطلاعات جاده‌اي مركز مديريت راه‌هاي كشور

ارتقاي برنامه‌هاي هوشمند اطلاعات جاده‌اي 141، با بهره‌گيري از فن‌آوري‌هاي جديد سيستم‌هاي حمل و نقل هوشمند، از سوي مركز مديريت راه‌هاي كشور در دست تهيه است و به زودي به مخاطبان اعلام مي‌شود.
فرامرز مداح عضو هيأت عامل و نماينده رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌‌اي در امور فناوري‌ اطلاعات و سرمايه‌گذاري با بيان اين مطب، اظهار داشت:
باتوجه به ارايه تكنولوژي‌هاي جديد مبتني بر گوشي ‌هاي هوشمند و به كارگيري سيستم‌هاي حمل و نقل هوشمند كم‌هزينه در كشورهاي توسعه‌يافته، بهره‌گيري از اين سيستم‌ها در مراحل مختلف جمع‌آوري اطلاعات، انتقال به مركز داده، پردازش و در نتيجه استخراج اطلاعات مفيد براي كاربران، از سوي مركز مديريت راه‌هاي كشور در دست مطالعه و بررسي است.
وي با بيان اين كه در معماري سيستم‌هاي حمل و نقل هوشمند جاده‌اي دو مدل وجود دارد، افزود:
مدل اول مبتني بر زيرساخت‌ - وسيله‌نقليه است و مدل دوم مبتني بر گوشي‌هاي هوشمند است كه در مدل دوم براساس امكانات و تجهيزات خطوط مخابراتي، و بسترهاي زيرساخت‌ فراهم شده و با هزينه كمتري، اطلاعات دريافت و پردازش مي‌شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گزارشي از آخرين دستاوردها و تكنولوژي‌هاي جديد ارايه شده در كنگره اخير پيارك بيان كرد و افزود:
در نگاه جديد سيستم‌هاي حمل و نقل هوشمند جاده‌اي، موضوعات نگهداري راه‌ها، حمل و نقل كارآمد و روان، ابزار و تجهيزات كنترل ترافيك، مجتمع‌هاي خدماتي – رفاهي بين‌راهي و غيره در كنار هم مورد توجه قرار مي‌گيرند و به كاربران جاده‌اي ارايه مي‌شود.

 amani23898.jpg
ضرورت ارزيابي عملكرد مديران استاني از پيشرفت‌ پروژه‌ها و برنامه‌هاي استان
عملكرد و ميزان پيشرفت برنامه‌ها، اقدامات و پروژه‌هاي مختلف در هر استان،‌ مي‌بايست از سوي مديران استاني ارزيابي شود.
داريوش اماني عضو هيأت عامل و رئيس ستاد مديريت حمل و نقل سوخت با بيان اين مطلب اظهار داشت:
براساس اين ارزيابي، مشكلات موجود در اجراي پروژه‌ها شناسايي شده و در راستاي رفع اين مشكلات مي‌توان راهبردها و برنامه‌هاي لازم را تدوين كرد.
وي خاطرنشان كرد:
ساير دستگاه‌هاي مرتبط در استان از جمله استانداري مي‌تواند در برطرف شدن مشكلات موجود و كمك به منابع مالي و اعتباري مورد نياز نقش مؤثري داشته باشد.
اماني در بخش ديگري از سخنان خود گزارشي از وضعيت نوسازي ناوگان در كشور ارايه كرد و افزود:
وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمينه اجرايي كردن طرح نوسازي ناوگان اقداماتي را انجام داده است و به دنبال تأمين منابع مالي مورد نياز است.
وي افزود:
طرح اسقاط خودروهاي فرسوده به ازاي واردات خودرو انجام مي‌شود كه از سوي ستاد مديريت حمل و نقل سوخت كشور در استان‌ها از طريق مراكز اسقاط خودرو، به انجام مي‌رسد.

 teymori23898.jpg
اصلاح نظام اداري در مدار اجرا

محمد تيموري معاون توسعه مديريت و منابع  سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي ، با قدر داني و تقدير از مجموعه تلاش هاي انجام يافته در طرح موفق اربعين و جابجايي شايسته هموطنان با ناوگان حمل و نقل عمومي و خدمات ارائه شده به زائران ، به وضعيت نيروي انساني شاغل در ادارات كل راهداري و حمل و نقل جاده اي اشاره نمود و اعلام كرد :
 حدود ٥٨ درصد از تركيب نيروي انساني سازمان بين يك تا ده سال سابقه كار داشته و مابقي بيش از ده سال دارند.
همچنين وضعيت  تحصيلي كاركنان شامل  ٤٦ درصد ديپلم و پايين تر كه عمدتا" اپراتورها و نيروهاي غير حساس ، ٨ درصد فوق ديپلم و ٤٥ درصد كارشناس ، كارشناس ارشد و دكتري مي باشند.
وي اصلاح نظام اداري را كه در سال گذشته از سوي شوراي عالي اداري ابلاغ شده است از برنامه هاي جدي سازمان برشمرد و گفت : سازمان ملزم است بر اين اساس طي سه سال ٩٩-٩٧ نسبت به كاهش ١٢ درصدي نيرو ها اقدام نمايد كه بخشي از طريق بازنشستگي كاركنان محقق شده و خواهد شد و ارزيابي سازمان بر اساس انجام تصويبنامه فوق خواهد بود .
تيموري در بخش ديگري از سخنان خود به جوان گرايي مديران كه در تصويبنامه شوراي عالي اداري آمده است اشاره كرد و افزود : با بخشنامه اي كه از سوي سازمان به استانها ارسال شده به اين موضوع تاكيد شده و تلاش خواهد شد تا در كنار شايسته سالاري و تجربه لازم ، جوان گرايي نيز مورد نظر قرار گرفته شود  و  به انتصاب بانوان در پست هاي مديريتي نيز توجه شده و خواهد شد .
گفتني است در بخش ديگري از اين نشست جواديان مدير كل امور مالي و منابع و جمشيدي مديركل دفتر برنامه و بودجه طي سخناني ، برنامه هاي عملياتي درآمدي و هزينه هاي سازمان را تشريح و راهكارهاي تعامل با مسئو لان ستادي و استاني براي جذب بودجه هاي استاني و اولويت بخشي به پروژه هاي نيمه تمام تأكيد كردند.


 
برترين دستگاه نظام جامع اقامه نماز در وزارت راه و شهرسازي

حجت‌الاسلام ناصري مشاور رياست سازمان در امور فرهنگي و اجتماعي و رئيس ستاد اقامه نماز سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي، از انتخاب اين سازمان به عنوان دستگاه برتر در حوزه اقامه نماز در وزارت راه و شهرسازي خبر داد.
وي با بيان اين كه در سال 97، در شاخص‌هاي ارزيابي عملكرد دستگاههاي اجرايي، شاخص «نظام جامع اقامه نماز» افزوده شده است، اظهار داشت:
اين موفقيت، حاصل تلاش‌هاي همه مديران و كاركنان در اين بخش است و اميد است در سال‌جاري نيز مسئولان و كارشناسان ذي‌ربط به صورت مستمر پيگير اجراي برنامه‌ها و اقدامات در اين حوزه باشند.
حجت‌الاسلام ناصري از تلاش و همراهي همه مديران و كاركنان به ويژه استان‌هاي مرزي در حماسه عظيم اربعين حسيني قدرداني كرد.