کد خبر : 252892 تاریخ : ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان - 18:47
ضرورت تقویت عضلات روده پیش از انجام جراحی منبع: newsweek / ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- "کارلا پرادو" محقق دانشکده کشاورزی دانشگاه آلبرتا و تیم وی 1630 بیمار را که تشخیص سرطان روده بزرگ از مرحله اول تا مرحله سوم را دریافت کردند، پیگیری کردند.

محققان نتایج مختلفی از جمله مدت اقامت در بیمارستان نیاز به بستری مجدد و مرگ و میر در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ را پس از جراحی برداشتن روده بزرگ بررسی کردند.

آنها دریافتند که توده عضلانی کم با عوارض بیشتر بعد از عمل، بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر مرتبط است.

طبق انجمن سرطان کانادا در سال جاری سرطان روده بزرگ دومین علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در مردان کانادایی و سومین علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان است. معمولاً از جراحی برای از بین بردن سرطان استفاده می شود و عوارض بعد از عمل می تواند کیفیت زندگی بیمار را تحت تأثیر قرار دهد.

پرادو خاطرنشان کرد: توانایی پیش بینی اینکه چه کسی ممکن است پس از جراحی دچار عواقب ضعیف شود، امکان درمان شخصی تر و بهبود مراقبت از بیمار را فراهم می کند.

بیماران در این مطالعه با استفاده از اسکن رایانه ای (CT) قبل از عمل ارزیابی شدند، روشی که شامل گرفتن یک سری تصاویر اشعه ایکس از زوایای مختلف و استفاده از فناوری رایانه برای ایجاد تصاویر مقطعی از بدن است. اسکن در هنگام تشخیص سرطان انجام می شود و محققان همچنین می توانند از تصاویر برای تجزیه و تحلیل ترکیب بدن استفاده کنند.

آزمایشگاه Carla Prado این ویدئو را برای توضیح حقایق لازم در مورد تأثیر تغذیه بر بدن انسان و نقشی که در پیشگیری و درمان توده عضلانی کم دارد، ایجاد کرده است.

فناوری CT همان چیزی است که اجازه می دهد تجزیه و تحلیل رادیو تنش عضلانی یعنی کیفیت خود عضله فراهم شود.

مثل اینکه شما به یک استیک نگاه می کنید و داخل استیک چربی دارید. عضلات ما نیز می توانند مانند آن باشند و این برای ما خوب نیست.

پرادو گفت: به دلایل مختلف بیماران سرطانی روده بزرگ مورد توجه خاص قرار گرفتند. تصاویر CT به دست آمده بدن را به مهره های کمری سوم می کشد. بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ نیز معمولاً در محدوده وزن چاقی قرار می گیرند و مطالعه توده عضلانی کم در بیماران با وزن بالاتر می تواند بینش بیشتری ایجاد کند.

به گفته پرادو، آگاهی از اینكه كمیت و كیفیت عضلانی نشان دهنده نتایج ضعیف پس از عمل است، می تواند از طریق مداخلات هدفمند بیمار تأثیر زیادی در مراقبت از بیمار داشته باشد.

وی گفت: می توان قبل از عمل عضله را بهبود بخشید و از طریق آن مداخله می توانیم کیفیت زندگی افراد را بهتر کنیم. بنابراین من فکر می کنم کاوش در راه هایی که می توانیم با موفقیت از این روش استفاده کنیم راه آینده است.

 

چهارشنبه ۲۸ اکتبر ۲۰۲۰

(برابر با ۷ آبان ۱۳۹۹)