کد خبر : 253270 تاریخ : ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ آبان - 20:03
کنترل بارداری باعث افسردگی نخواهد شد منبع: مدیکال اکسپرس / ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- زنانی که با بیماری روانی دست و پنجه نرم می کنند، اغلب مؤثرترین روش های جلوگیری از بارداری را استفاده نمی کنند زیرا نگرانند هورمون های موجود در این داروهای ضد بارداری باعث افسردگی و خودکشی شوند، اسطوره ای که با مطالعات اخیر تداوم یافته است.

یک مطالعه جدید پزشکی (Northwestern) نشان داده است که داروهای پیشگیری از بارداری باعث افسردگی نمی شوند.

دکتر "جسیکا کیلی" دکتر زنان و زایمان در دانشکده پزشکی "فاینبرگ" دانشگاه "نورث وسترن" گفت: این یک نگرانی بسیار رایج است. برای برخی از بیماران مبتلا به اختلالات اضطرابی، هنگامی که شما در مورد عوارض جانبی پیشگیری از بارداری صحبت می کنید، آن ها بسیار نگران می شوند. ما امیدواریم که زنان را تشویق کنیم که بر روی نیازهای پیشگیری از بارداری خود تمرکز کنند و در مورد گزینه هایی که بعید است باعث افسردگی شوند، یاد بگیرند.

این مطالعه برای اولین بار در مجله رسمی انجمن روانپزشکی آمریکا در زمینه انتخاب داروهای پیشگیری از بارداری برای زنان مبتلا به افسردگی و سایر اختلالات روانپزشکی راهنمایی می کند. این مطالعه یک بررسی جامع از تحقیقات منتشر شده در زمینه پیشگیری از بارداری برای زنان مبتلا به اختلالات روانپزشکی است. هدف نویسندگان این است که به زنان در برنامه ریزی بارداری برای زمانی که می توانند هم سلامت روان و هم تولید مثل خود را کنترل کنند، کمک کند.

دکتر "کاترین ویسنر" استاد روانپزشکی و علوم رفتاری و زنان و زایمان گفت: هنگامی که شما می پرسید "آیا پیشگیری از بارداری هورمونی باعث افسردگی می شود؟"، باید گفت پاسخ قطعاً منفی است.

دکتر "کیلی" ابراز داشت: در حالی که پیشگیری از بارداری باعث افسردگی نمی شود، اما ارتباطی با افسردگی و استفاده از روش پیشگیری از بارداری وجود دارد، اما حتی گفتن این موضوع بحث برانگیز است زیرا ارتباط همان علت نیست و در همه مطالعات یافت نمی شود. کمبود اطلاعات در مورد این موضوع کاملاً چالش برانگیز است، به همین دلیل انگیزه ما برای انجام این مطالعه بسیار زیاد بود.

"ویسنر" عنوان کرد: مطالعات بالینی و آزمایشات تصادفی کنترل شده با دارونما در زنان مبتلا به اختلالات روانپزشکی میزان مشابهی از علائم خلقی را در مصرف کنندگان پیشگیری از بارداری هورمونی گزارش کرده است. در برخی موارد، پیشگیری از بارداری هورمونی حتی ممکن است به ایجاد ثبات یا کاهش میزان علائم خلقی در زنان مبتلا به اختلالات روانپزشکی کمک کند.

وی افزود: استرس ذهنی و جسمی بارداری ناخواسته می تواند باعث بروز یک دوره افسردگی جدید و مکرر شود، از جمله افسردگی پس از زایمان.

"ویسنر" اظهار داشت: زنان باید بدانند که همیشه بدون توجه به سابقه و احتمال بیماری روانی به انواع مختلف کنترل بارداری دسترسی دارند.

بیشترین شیوع بیماری های روانی (22.3 درصد) در زنان در سن باروری (18 تا 25 سالگی) است. با این حال روان پزشکان به طور معمول نمی توانند میزان اضطراب زنان باردار را کاهش دهند.

"کیلی" گفت: روان پزشکان باید احساس خوبی داشته باشند و راحت با بیماران در مورد اهداف آن ها برای باروری، برنامه ریزی بارداری و تشکیل خانواده صحبت کنند. مراقبت های پیشگیری از بارداری باید به عنوان سلامت پیشگیری دیده شود، بنابراین زنان می توانند در مورد زمان بارداری تصمیمات فعال و عامدی بگیرند.

 

چهارشنبه ۱۱ نوامبر ۲۰۲۰

(برابر با ۲۱ آبان ۱۳۹۹)