فرهنگی 18 بهمن 1403 - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
گزارش نوآوران از فیلم‌های چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر

از اکران کمدی‌اجتماعی و حاشیه‌هایش تا قسمت دوم پسر دلفینی

امروز پنج‌شنبه؛ 17 بهمن‌ماه هفتمین روز برگزاری جشنواره فیلم فجر را شاهد هستیم. در این گزارش به معرفی فیلم‌هایی که در سینمای رسانه یعنی برج میلاد اکران شده‌اند؛ می‌پردازیم تا کمک‌حال مخاطبان باشد برای انتخاب آثاری که می‌خواهند ببیند.

چهلوسومینجشنوارهفیلمفجر (1)

مینا صفار

امروز پنج‌شنبه؛ 17 بهمن‌ماه هفتمین روز برگزاری جشنواره فیلم فجر را شاهد هستیم. در این گزارش به معرفی فیلم‌هایی که در سینمای رسانه یعنی برج میلاد اکران شده‌اند؛ می‌پردازیم تا کمک‌حال مخاطبان باشد برای انتخاب آثاری که می‌خواهند ببیند.

کمدی‌اجتماعی با ته‌مزه سوررئال

«کفایت مذاکرات» به کارگردانی سهیل موفق و تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان سانس اول اکران ششمین روز جشنواره در سینمای رسانه را به خود اختصاص داد. در خلاصه داستان رسمی این فیلم آمده است: «این چیزها تو سریال‌های ترکی هم قفله…»
مهران غفوریان، محسن کیایی، ایمان صفا، رویا میرعلمی، المیرا دهقانی، محمدرضا داوودنژاد، قدرت الله ایزدی، حدیث فولادوند، سارا منجزی، محمدجواد جعفرپور، جواد پولادی، حامد وکیلی بازیگران «کفایت مذاکرات» هستند.
سهیل موفق ساخت فیلم‌های سینمایی «شکلاتی»، «پاستاریونی» و «نوروز» را به عنوان کارگردان در کارنامه خود دارد.

انیمیشنی باب دل بزرگ و کوچک

انیمیشن «پسر دلفینی۲» به کارگردانی محمد خیراندیش و تهیه‌کنندگی محمدامین همدانی دومین فیلمی بود که شانزدهم بهمن‌ماه در سینمای رسانه به نمایش درآمد. این انیمیشن با روایت یک داستان ماجراجویانه و هیجان‌انگیز، در پی انتقال پیام‌های اجتماعی و محیط‌زیستی مهمی است که در دل داستانی سرگرم‌کننده و آموزنده گنجانده شده است.
ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی، تورج نصر و … صداپیشه‌گان این انیمیشن سینمایی هستند.
محمد خیراندیش پیش‌تر ساخت انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی» را به عنوان کارگردان در کارنامه خود دارد.

روایت خواسته‌ها و نداشته‌ها بر پرده سینما

«ناتورِ دشت» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی در سومین سانس سینمای رسانه در روز ششم جشنواره اکران شد. این فیلم محصول سازمان سینمایی سوره است. در خلاصه داستان «ناتور دشت» که با الهام از یک داستان واقعی نوشته شده، آمده است: «من وقتی بچه بودم و چیزی می‌خواستم و برام نمی‌گرفتن، می‌رفتم یه گوشه قایم می‌شدم تا تنبیه‌شون کنم… .»
هادی حجازی‌فر، میرسعید مولویان، شبنم قربانی، سیدعلی صالحی، سعید آقاخانی، علی مصفا، بابک کریمی، امیر دژاکام، حسین شریفی، اردشیر رستمی، ترنم کرمانیان و ارغوان عزیزی بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.
محمدرضا خردمندان ساخت فیلم سینمایی «بیست‌ویک روز بعد» و فصل اول، سوم و چهارم سریال «از سرنوشت» را در کارنامه خود دارد.

عشقی که به‌مرور می‌پزد

«مرد آرام» به کارگردانی بهنوش صادقی و تهیه‌کنندگی مهدی هاشمی چهارمین فیلمی بود که پانزدهم بهمن‌ماه در سینمای رسانه اکران شد. این فیلم محصول موسسه تصویر شهر است. در خلاصه‌ داستان «مرد آرام» آمده است: «نوبهار با اکراه، زنِ مرد سالمندی به نام زمان شده است. ابتدای زندگی مشترک آن‌ها اتفاقاتی رقم می‌خورد که احساسات نوبهار را کاملاً نسبت به زمان تغییر می‌دهد.»
مهدی هاشمی، شمیلا شیرزاد، پویا نوروزی، مهنوش صادقی، بیتا عزیز، وحید منتظری، بشیر نیکزاد و امیرجمشید صادقی بازیگران این فیلم هستند.
بهنوش صادقی که تجربه بازی در سریال‌های «مدینه» و «دردسرهای عظیم ۲» را دارد پیش‌تر فیلم سینمایی «خانه دیگری» را ساخته است.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *