بر اساس مطالعات صورت گرفته بیماریهای قلبی و عروقی از جمله مشکلاتی هستند که در حال حاضر در تمامی جوامع به چشم میخورند.
مترجم: آرزو قادری
بر اساس مطالعات صورت گرفته بیماریهای قلبی و عروقی از جمله مشکلاتی هستند که در حال حاضر در تمامی جوامع به چشم میخورند.
متاسفانه فشار خون بالا، بیماریهای عروق کرونر، بیماریهای دریچه قلب و سکتههای قلبی از جمله مشکلاتی هستند که در بسیاری از کشورها امروزه شاهد هستیم.
سازمان بهداشت جهانی نسبت به بروز بیماریهای قلبی عروقی در کل دنیا هشدار داده است.
بر اساس مطالعات صورت گرفته، یکی از علل اصلی مرگ و میر در امریکا بیماریهای قلبی و عروقی است. به همین جهت تاکید میگردد افراد باید شیوه زیست سالم و متناسب با سلامت قلب شان را پیگیری کنند. از جمله مهمترین عواملی که بر روی سلامت قلب و عروق قلبی تاثیر میگذارند، میتوان به سن، جنسیت، عدم تحرک کافی، وراثت، سیگار کشیدن، اضافه وزن، قند خون بالا، فشار خون بالا و کلسترول خون بالا اشاره کرد که افراد باید آن ها را کنترل کنند تا احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و حملات قلبی و سکته را کاهش دهند. افرادی که چاق هستند و بسیاری از افرادی که سیگار میکشند و سطح کلسترون خون بالا و فشار خون بالایی دارند نسبت به دیگر افراد بیشتر در معرض ابتلا به مشکلات قلبی و حمله قلبی و سکته هستند. متاسفانه دیابت نیز از جمله فاکتورهایی است که افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار میدهد و مشکلاتی را در آن ها ایجاد میکند. به همین جهت افراد حتماً باید نسبت به کنترل قند خون خود اقدام کنند و اجازه ندهند قند خون بالا مشکلات غیرقابل جبرانی برای شان ایجاد کند.
امروزه مصرف سیگار در بین افراد موجب شده تا ابتلا به مشکلات قلبی در آن ها افزایش یابد. سیگار کشیدن منجر به بالا رفتن ضربان قلب میشود و رگهای قلب را دچار مشکل میکند و نهایتاً در ضربان قلب بینظمیهایی ایجاد میکند که میتواند فشار خون را افزایش دهد و این اتفاق خطرناکی است.
همچنین عدم تحرک و ورزش نکردن نیز این روزها از جمله مسائلی است که موجب شده تا بسیاری از افراد دچار مشکلات قلبی شوند. به طور روزانه افراد باید حداقل اقدام نیم ساعت پیادهروی کنند. گرچه پیادهروی را نمیتوان ورزش منظم به شما آورد، اما بهتر از این است که هیچ گونه تحرکی نداشته باشند. مشکلات قلبی ارتباط مستقیمی با میزان تحرک افراد دارند.