علی جوادی تازه موتورش روشن شده و بدون توجه به اتفاقاتی که ممکن است بیفتد ( در این خصوص گفته شده علی جوادی آنقدر خوب و جدی کار کرده که بعید است جابجا شود ) ورزش استان تهران را در ابعاد اجرایی و عمرانی و جاری و طرح های کوتاه مدت و بلند مدت بسیار جدی به پیش می برد.
سرویس ورزشی نوآوران – سیدرضا فیض آبادی / مدیرکل ورزش تهران یک فرد ورزشی و از خانواده فوتبال است . مدیری با دل و جرات ، اهل کار جهادی، بدون تعارف، پیگیر و پر تلاش ، برخلاف بسیاری مدیران که منتظر تغییرات دولت چهاردهم هستند و به روزمره گی افتاده اند علی جوادی تازه موتورش روشن شده و بدون توجه به اتفاقاتی که ممکن است بیفتد ( در این خصوص گفته شده علی جوادی آنقدر خوب و جدی کار کرده که بعید است جابجا شود ) ورزش استان تهران را در ابعاد اجرایی و عمرانی و جاری و طرح های کوتاه مدت و بلند مدت بسیار جدی به پیش می برد .ورزشکاه تختی نماد کار جهادي علی جوادی و همکاران پرتلاش ایشان است که دوباره احیا شده و آماده بهره برداری است و گفته می شود به زودی پذیرای لیگ برتر و حتی مسابقات ملی است .احیای دهها استخر و بازپس گیری سالنها و ورزشکاه های زیادی در استان تهران که سالها به بهانه واگذاری دست ایکس و ایگرگ بود و مخروبه ای را تحویل دادند و رفتند و همچنین بازسازی اینها بخشی از تلاش مدیرکل ورزش تهران تا امروز بوده است .اما تعجب کردیم که آقای مدیر کل از عملکرد میرشاد ماجدی در هیات فوتبال تعریف کرده و تا زمانیکه از زبان خود ایشان نشنویم باورمان نمی شود که علی جوادی از ماجدی تعریف کرده باشد . تصور من این است که یک کار ژورنالیستی سفارشی شده و از جوادی سوال کرده اند فلانی خوب بوده یا نه که طبیعتا مدیرکل هم هرکز رئیس هیات خود را تخریب نمی کند .بد نیست ریس هیات فوتبال تهران گزارشی از عملکرد خود طی یکسال آخیر را ارائه دهند تا ببینیم بعد از شیرازی و خاندانش چه گلی بر سر فوتبال تهران گذاشته اند که قابل دفاع باشد ؟! اگر کتک کاری داوران ، قمه کشی به روی بازیکنان و مربیان ، زد و بندهایی که در امور مسابقات و انضباطی و کمیته داوری صورت می گیرد، عدم شفافیت در تعداد تیم ها در ابتدا و انتهای فصل ، دکان های فوتبال لاکچری که بدون ضابطه پولهای کلانی از خانواده ها در سایه اسامی بزرگ می گیرند در کنار فحاشی ها و بی حرمتی ها به داوران و البته خروجی بی حاصل فوتبال تهران بیانگر عمق فاجعه در فوتبال تهران است که برای هر کدام می توان یگ مثنوی نوشت .مدارک و اسناد و شواهدی هست که بازیکنی این هفته بدلیل فحاشي و تهدید داور و درگیری اخراج و محروم شده ولی هفته بعد اورا در زمین بازی دیده اند و وقتی سوال شده چرا و با کدام مجوز گفته شده ما مامور و معذوریم ! دبیر آقای ماجدی چرا به قول خود وفا نکرد و مدارک تحصیلی اش را ارایه نکرد نا شبهات برداشته شود؟ دبیری که طبق اسناد فاقد مدرک دیپلم است چرا و چگونه خود را لیسانس معرفی می کند و زمانیکه سوال می شود مدرک شما ارایه نشده همه را به تمسخر می گیرد که گفته اند دبیر باید کارشناس باشد نه دارای مدرک کارشناسی!
آقای رضا عابدینی ! گیرم که حرف شما درست باشد کی گفته که شما کارشناس هستید ؟! در میان این همه بزرگ فوتبال درتهران شما سرباز صفر هم محسوب نمی شویید ولی قانون صراحت دارد که باید دبیر هیات فوتبال دارای مدرک کارشناسی یعنی لیسانس باشد. ای کاش مشکل هیات فوتبال تهران همین مدرک دبیرش باشد که فراتر و بی در و پیکر تر از اینهاست .میرشاد ماجدی گویا سودای بالاتری دارد و اینحا را پله صعود قرار داده ولی آنقدر این پل را ضعیف ساخته که هر آن امکان ریزش آن وجود دارد .
حرف آخر …چند بازیکن جوان مستعد از هیاهوی فوتبال تهران به تیم های بیگ برتر و لیگ یگ راه یافته اند چون خروجی فوتبال هر استان بسته به تعداد بازیکنانی است که به سطح اول فوتبال ایران معرفی می شوند .
آقای جوادی ؛واقعا شما نمره قبولی به هیات فوتبال می دهید؟اگر فوتبال با این همه نقص و حاشیه و فاقد خروجی مشخص قبول شده پس وای به حال سایر رشته ها !