از شب گذشته نمایش قاب آخر روی صحنه رفته است. نمایشی که تعداد زیادی بازیگر، خواننده و اجراگر در آن به ایفای نقش میپردازند و متن آن بر اساس اقتباسی آزاد از پزشک نازنین چخوب بوده است. نویسنده این نمایش نجمه ملکی و کارگردان آن علی نیکیار است. اگر به فانتزیهای موزیکال علاقه دارید تماشای این نمایش را از دست ندهید بهخصوص که تنظیمهای ترانههای آن در سبک هیپهاپ انجام گرفتهاند و این برای نسل جوان میتواند بسیار جذاب باشد.
در صورتی که شما اهل تجربه کردن پدیدهها و مزه کردن طعمهای جدید باشید، ما امروز برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم؛ تجربه صدا و تصویر در کارخانه دیهیم پاکدشت! بیست و هشتم دیماه و پنجم بهمنماه، مجموعاً چهار اجرا برگزار میشود که مطمئن هستیم اجراهای موسیقی و تصویر بسیار خاصی هستند و اگر سلیقه متفاوتی دارید مورد توجهتان قرار میگیرد. رُستآن، محمد نیکپور، محمد شریعت، وینادز، عارف میرباقی، ارشیا اصل، فرشاد فزونی و… هنرمندان موسیقی و تصویر این پروژه متفاوت و تماشایی هستند.
اگر دوست دارید در یک گالری هنری، تجربهای از باغ عدن یا دست کم یک اتوپیا را داشته باشید، پیشنهاد ما بازدید از نمایشگاه “اهل عدن” است که مجموعهاین از آثار علیرضا نیکویی در آن به نمایش درآمده است. هنرمند عناصر مختلفی از فضا و زمان را در کنار هم قرار میدهد تا بیننده را به تاملی دربارهی واقعیتهای زیستمحیطی و ارتباط آن با تاریخ دعوت کند. به رغم ظاهر اتوپیایی، این مجموعه تاکید دارد که عدن، نه به عنوان مقصدی آرمانی، بلکه به مثابه امکانی برای بازاندیشی تعامل ما با جهان پیرامون وجود دارد.
به دکتر پژوتن تاریخنویس خبر میرسد که قرار است لالهزار را خراب کنند و به جایش پاساژ بسازند. او که خاطرات زیادی از آنجا دارد تصمیم میگیرد کتابی در مورد لالهزار بنویسد. جمعآوری اطلاعات در این مورد را شروع میکند و به همه خبر میدهد هر چیزی در مورد لالهزار میدانند بگویند. یکی از دوستانش در تماسی میگوید: «یه پیرمردی رو چند روز پیش دیدم. چیزای عجیبی از لالهزار میگفت. احتمالا خیلی میتونه کمکت کنه. فقط میگفت باید منو ببرین لالهزار تا از نزدیک اونجارو ببینم و یادم بیاد کی بودم و چه میکردم…» حالا شما قراره در این مسیر با این مرد همراه بشین تا با کمکش بخشی از این گنجینهی تاریخی برای نسلهای بعد حفظ بشه. مبلغ ورودی بازی لالهزار ۶۰ هزارتومان است و بلیت آن را میتوانید از تیوال تهیه کنید.