اگر به آثار کافکا و به طور خاص «محاکمه» علاقه دارید، دیدن نمایش «یوزف کا» میتواند برای شما جهانی زنده و مجسم از این اثر نویسنده را خلق کند و پیش چشمانتان بیاورد. این نمایش تا هفدهم اسفندماه در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه است و طراحی و کارگردانی آن به عهده شهروز دلافکار است و خود دلافکار در نمایش بازی هم میکند. نمایشنامه را محمد چرمشیر با همراهی فرهاد مهندسپور نوشتهاند. در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «یوزف کا از خواب بیدار و با آدمهای جدیدی مواجه میشود که یک به یک از کمدهای اتاقش بیرون میآیند و…
علاقهمندان به اجراهای امبینت و موسیقی الکترونیک اجرای «اولَس» را از دست ندهند. یک اجرای الکتروآکوستیک از نوید دیوان که شما را به جهان اصوات موسیقایی و اصوات طبیعی میبرد. تجربهای مسحورکننده از تلفیق صدا و طبیعت در فضایی که زمان در آن محو میشود. عشاق موسیقی الکترونیک و علاقهمندان جشنهای نور و صدا لذت زیادی از این اجرا خواهند برد. «اولَس» پنجشنبه ۱۶ اسفند در دو سانس در ساعتهای ۲۰ و ۲۲ اجرا میشود.
نقاشیهای مسعود اصلانی به رغم اینکه مرکزیت موضوعشان طبیعت بیجان است اما نوع پرداخت و نگاه اصلانی به این موضوع که در طول تاریخ نقاشی پرتکرارترین موضوع بوده است، پرداخت و نگاه تازهای است که آثار او را از آثار تزیینی و فاقد ارزش نقد متمایز میکند و دوباره به نقاشیهای با موضوع طبیعت بیجان ارزش انتقادی بخشیده است. پیشنهاد میکنیم این آثار را که این روزها در گالری هما به نمایش درآمدهاند، به تماشا بنشینید.
«آنقدر سرد که برف ببارد» قصۀ زنی است که بههمراه مادرش پای در سفری هستیشناسانه میگذارد. ورود به فرودگاه توکیو نقطۀ آغازین داستان است. مادر متولد روستایی در هنگکنگ است و خانواده به کشوری انگلیسیزبان مهاجرت کرده، اما مدتی است که مادر و دختر از هم دور شده و در شهرهای جداگانهای زندگی میکنند. مخاطب، با پیشروی روایت، دنیای داستان و را بیشتر و بهتر درک میکند، هرچند تا انتها به نام شخصیتهای اصلی داستان هیچ اشارهای نمیشود. خواندن این رمان کوتاه مثل ورق زدن یک آلبوم عکس است و سهیم شدن در تجربیات ذهنی راوی و گردش در افکار و خاطرات او.