هنر 08 دی 1403 - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

هنربازار/ معرفی

هنربازار

شاهنامه‌گردی در ارسباران
نمایشگاه گروهی «شاهنامه نگاری» با نمایش آثار نقاشی جمعی از هنرمندان کودک و بزرگسال در نگارخانه‌های شماره دو و سه فرهنگسرای ارسباران برپا شده است. این نمایشگاه شامل مجموعه تابلوهایی است که هنرجویان کودک و بزرگسال با ایده و الهام از داستان‌های شاهنامه خلق کرده‌اند. هدف از این پروژه ارتباطی هدفمند با آگاهی کامل از تاثیرات گسترده فرهنگ و هنر در آموزش است تا بستری برای رشد اعتماد به نفس و بالا بردن هوش هیجانی کودکان و بزرگسالان در کنار هم فراهم کند. حال که همه دوست داریم فرزندانمان با بزرگان ادب و هنر ایران آشنا باشند، چه سرگرمی‌ای جذاب‌تر از این گالری‌گردی؟

عزیز به سینماهای سراسر کشور رسید
فیلم سینمایی «عزیز» به کارگردانی مجید توکلی، یکی از آثار قابل‌توجه اخیر سینمای ایران است. «عزیز» داستان زنی به همین نام را روایت می‌کند که با پیشرفت بیماری آلزایمر دست‌وپنجه نرم می‌کند. این بیماری نه تنها زندگی شخصی، بلکه روابطش با اعضای خانواده و به ویژه پسرش را تحت تاثیر قرار داده است. مجید توکلی در این فیلم تلاش کرده است تا تصویری واقعی و در عین حال شاعرانه از چالش‌های این بیماری و تأثیرات آن بر ساختار خانواده ارائه دهد. این فیلم پس از درخشیدن در صحنه‌های بین‌المللی به تازگی به سینماهای سراسر کشور راه یافته است. پیشنهاد می‌کنیم تماشای این فیلم جذاب و البته بازیگران فوق‌العاده‌اش را از دست ندهید.

آتر آثار بزرگان شعر را رایگان می‌نوازد
گروه موسیقی «آتر» به سرپرستی سهراب فتحعلی‌زاده و خوانندگی امیرحسین استیری در قالب برنامه شب موسیقی ارسباران به روی صحنه می‌رود. در این اجرا گروه آتر به اجرای قطعاتی از کیخسرو پورناظری، سیدخلیل عالی‌نژاد، علی‌اکبر مرادی و سهراب فتحعلی‌زاده بر اساس اشعاری از مولانا، خیام، نور علیشاه و سایه می‌پردازد. قطعات گلبن جان‌ها، بس حکیمان، جلوشاهی، نور دل، رباعیات، گلگون، طوق جنون و خلوت خاص، برنامه اجرایی این گروه است. حضور در این کنسرت برای همه آزاد و رایگان است. در شرایطی که برای بسیاری از خانواده‌ها هزینه بلیت کنسرت بسیار گزاف است، پیشنهاد می‌کنیم ایم اقدام گروه آتر را ارج بنهیم و به سالن برویم و تشویقشان کنیم.

شش ساعت در کنار خاندان کارامازوف
در کنار سالن‌های خصوصی، حال تماشاخانه ایرانشهر هم به جرگه سالن‌هایی پیوسته که شنبه‌ها اجرا دارند. اگر دوست دارید یک داستان کلاسیک روس را روی صحنه تئاتر ببینید، «برادران کارامازوف» به کارگردانی اشکان خیل‌نژاد را از دست ندهید. جدا از قصه‌ی آشنای رمان، این اجرای شش‌ساعته، گستره خود را محدود به اثر داستایفسکی نمی‌کند و تنها با حفظ کاراکتر‌ها و روابطشان در رمان، به موقعیت‌ها و متریال‌هایی سرک می‌کشد که در فضاهای دیگری مسئله‌ش شده است؛ در یک عکس، یک نقاشی، یک فیلم، یک جستار، یک شعر و یا حتی زندگی واقعی اجراگران. امید است این تجربه ناب را از دست ندهید.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *