سلامت 02 بهمن 1403 - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
منبع: مدیکال اکسپرس

واکسن کرونا در برابر ابتلا به متاپنومونی مصونیت ایجاد نمی کند

ویروس جدیدی که تحت عنوان متاپنومونی در چین شیوع یافته است، علائمی همچون سرماخوردگی شدید و یا بیماری های تنفسی همچون آنفلوآنزا را دارد و با مشکلات تنفسی بروز می یابد.

ویروس متاپنومونی

مترجم: آرزو قادری

ویروس جدیدی که تحت عنوان متاپنومونی در چین شیوع یافته است، علائمی همچون سرماخوردگی شدید و یا بیماری های تنفسی همچون آنفلوآنزا را دارد و با مشکلات تنفسی بروز می یابد.
در نمونه های مبتلا شده به این ویروس عوارضی همچون تنگی نفس، درد قفسه سینه، بدن درد، آبریزش بینی، سرفه های پشت سر هم و بدون وقفه و عطسه های مکرر دیده می شود.
این ویروس با مصرف دارو قابل درمان نیست و رفع کامل آن زمانبر است.
ویروس متاپنومونی سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و همچون کرونا موجب ضعف عضلانی ماهیچه ها می شود و گروه های پرخطر همچون سالمندان، کودکان، افراد مبتلا به بیماری قلبی و ریوی و دیابت و سایر بیماری های زمینه ای را در معرض خطر بیشتر قرار می دهد؛ چرا که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و این افراد که دارای وضعیت ایمنی دشوارتری هستند، بیشتر درگیر می شوند و دیرتر بهبود می یابند.
بر همین اساس توصیه می شود گروه های پرخطر در شرایط فعلی که این ویروس منتشر شده است، بیشتر موارد بهداشتی را رعایت کنند و از حضور در مراکز پرجمعیت که امکان شیوع ویروس متاپنومونی بیشتر وجود دارد، دوری نمایند.
ویروس متاپنومونی از طریق اجتماعات انسانی منتشر می شود و شیوع آن در مکان هایی است که جمعیت بیشتری در آن جا تردد دارند.
حتی سطوح آلوده نیز می توانند عامل انتقال ویروس متاپنومونی باشند و در محیط های عمومی افراد باید پس از تماس با اشیاء و اجسام و سطوح عمومی اقدام به ضدعفونی دست های خود کنند و از تماس با چشم و گوش و دهان خود پرهیز نمایند تا میزان ابتلای شان را به حداقل ممکن برسانند.
بر اساس آنچه پزشکان و محققان اعلام کرده اند واکسن هایی که در دوران کرونا تزریق شده است نمی توانند در برابر ابتلا به ویروس متاپنومونی در بدن افراد، مصونیت ایجاد کنند.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *