یکی از مهم ترین منابع تغذیهای مناسب برای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها همچون سرطان که بیماری بسیار سخت و کشندهای است، مصرف میوههاست.
مترجم: آرزو قادری
یکی از مهم ترین منابع تغذیهای مناسب برای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها همچون سرطان که بیماری بسیار سخت و کشندهای است، مصرف میوههاست.
مصرف میوهها و سبزیجات تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از بروز بیماریهای سخت دارند اما متاسفانه افراد به دلیل درگیر شدن در روزمرگیها و اینکه فرصت کافی برای استفاده از رژیم غذایی مناسب ندارند و نهایتاً موجب شده تا این موضوع مهم مغفول واقع شود و بسیاری از افراد نتوانند آن میزانی که نیاز ضروری به مصرف میوهها دارند را تامین کنند.
یکی از مهم ترین میوههایی که میتوان به کمک آن تلاش کرد تا از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد انگور میباشد. انگور از جمله میوههایی است که بسیار فراوان خاصیت دارد، البته باید این را نیز متذکر شویم که مصرف انگور در افرادی که مبتلا به آلرژی هستند، به هیچ عنوان توصیه نمیشود؛ چرا که دارای هیستامین میباشد و هیستامین عامل اصلی بروز آلرژی در افراد است و مصرف آن به هیچ عنوان برای افرادی که دچار بیماریهای آلرژی هستند توصیه نمی شود ولی در عین حال تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از بروز بیماریهای مختلف دارد.
از جمله این بیماریها میتوان به سرطان اشاره کرد. آنتی اکسیدانهای موجود در انگور چه انگور زرد و چه انگور قرمز موجب میشود تا مانع از بروز بسیاری از بیماریها شود. یکی از مهم ترین مواردی که منجر به کاهش ابتلا به سرطان میشود، مصرف آنتی اکسیدانها به میزان کافی است. متاسفانه در رژیم غذایی افراد آنتی اکسیدانها به میزان کافی وجود ندارند. در عین حال که نیاز روزانه بدن است و باعث تقویت سیستمی و ایمنی بدن میشود، اما مورد فراموشی قرار گرفته است و به همین جهت توصیه میشود افراد مصرف میوه و سبزیجات را در سبد غذایی خود قرار دهند و به میزان کافی از مواد غذایی مغذی استفاده کنند تا به واسطه مصرف میوه و سبزیجات و منابع غذایی تغذیهای مناسب تا حد امکان از بروز بسیاری از بیماریهای خطرناک جلوگیری شود.