ورزشی 02 دی 1403 - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
اعتراض های جدید در فوتبال ایران

چرا عجله برای برکناری؟

با گذشت هر فصل از لیگ برتر علاوه بر همان اتفاقات و حواشی همیشگی، در فصل جاری شاهد اعتراضات هواداران به جدید ترین شکل ممکن هستیم.با اینکه خوان کارلوس گاریدو و رضا درویش سعی می کنند نسبت به موضع اعتراضی هواداران خود را بی اهمیت و بی اعتنا در این قضایا جلوه دهند اما به هیچ وجه نمی توان اعتراضات بی وقفه طرفداران پرسپولیس را نادیده گرفت.

معین احمدوند – با گذشت هر فصل از لیگ برتر علاوه بر همان اتفاقات و حواشی همیشگی، در فصل جاری شاهد اعتراضات هواداران به جدید ترین شکل ممکن هستیم.با اینکه خوان کارلوس گاریدو و رضا درویش سعی می کنند نسبت به موضع اعتراضی هواداران خود را بی اهمیت و بی اعتنا در این قضایا جلوه دهند اما به هیچ وجه نمی توان اعتراضات بی وقفه طرفداران پرسپولیس را نادیده گرفت.
البته که هواداران قرمز های پایتخت به خودی خود اعتراض شان نسبت به چنین‌ شرایطی از جمله باخت اخیر مقابل سپاهان قابل قبول است و در این قضیه که طرفداران نگران وضعیت نه چندان خوب تیم محبوب شان باشند، هیچ شک و ابهامی نیست و در مواجه با مشکلاتی از این قبیل حق با آنهاست. اما از سویی دیگر باید در نظر داشت که نیم فصل اول به پایان نرسیده و پرسپولیس پنج امتیاز با تیم صدرنشين یعنی تراکتور فاصله دارد و قهرمانی هیچ تیمی در این برهه از فصل مسجل و قطعی نیست.
نکته عجیب ماجرای طرفداران و نیمکت تیم پرسپولیس اینجاست که آنها خواستار برکناری مرد اسپانیایی هستند و این خواسته بازی به بازی رنگ و بوی جدی تری به خود می‌گیرد.هرچند که هواداران پرسپولیس در ارائه نمایش و سبک بازی تیم گاریدو آنچنان نکته فوق العاده و حیرت انگیزی تا به حال ندیده و تماشا نکرده اند. باید اذعان داشت که شاگردان گاریدو هر چه از آغاز فصل فاصله گرفتند، آن نشاط، انگیزه و خلاقیت مقطع ابتدایی فصل را از دست دادند. چنین‌ موردی را به طور کامل و واضح می توان در تقابل سرخ پوشان با تیم الشرطه عراق دید. دیداری که گاریدو و شاگردانش، بسیار خوش شانس بودند و موفق شدند در عین ناباوری و به ثمر رساندن گل برتری در واپسین لحظات پایانی از روی نقطه پنالتی، اولین برد آسیایی خود را در ششمین هفته لیگ نخبگان آسیا کسب کنند.
اما مسئله مورد بحث اینجاست که چرا طرفداران پرسپولیس تا این حد برای تغییر سرمربی عجله دارند و این‌قدر بی تاب هستند؟ چرا فرصت بیشتری برای گاریدو قائل نمی شوند تا عیار مرد پنجاه و پنج ساله اسپانیایی از حیث سواد تاکتیکی و دانش فنی مشخص شود و از طرفی دیگر بتواند به نوعی شخصیت واقعی خود را میان طرفداران و کارشناسان فوتبال اثبات و احیا کند؟
هنوز هیچ اتفاق خاصی در لیگ برتر رخ نداده و یک نیم فصل دوم هیجان انگیز دست نخورده باقی مانده است. پرسپوليس با بیست و سه امتیاز در جایگاه چهارم جدول ایستاده و فاصله فاحش و عجیب و غریبی با صدر جدول هم ندارد و به احتمال زیاد ممکن است تیم های تراکتور و سپاهان در ادامه فصل امتیاز از دست دهند. پس با این اوصاف، آیا اخراج گاریدو در حالی که هنوز نیم فصل اول به اتمام نرسیده و هزار و یک اتفاق غیر قابل پیش بینی، انتظار همه تیم ها را می کشد، منطقی و عاقلانه به نظر می‌رسد؟
این موضوع درست که پرسپولیس لیگ بیست و چهارم مانند فصول گذشته، در حد اسم و نامش ظاهر نشده و فاصله زیادی تا نقطه عطف خود دارد ولی باید به وضعیت حريفانی همانند تراکتور و سپاهان هم با نگاهی دقیق و واقع بینانه نگریست.بی شک تی تی ها و طلایی پوشان اصفهانی، از لحاظ مهره و کادر مربیگری و مسائل دیگر، غنی هستند و در بهترین حالت ممکن به سر می برند و طبیعتاً درصد احتمال قهرمانی یکی از همین دو تیم نسبت به سایر تیم ها بیشتر است.در وهله بعدی حتی اگر گاریدو از پرسپولیس هم رفتنی شود، سوال پیش می آید که جانشین مرد اسپانیایی نیمکت پرسپولیس در این مقطع از فصل چه شخصی خواهد بود؟
یادمان نرود که هواداران سپاهان دقیقا چنین‌ بلایی را بر سر ژوزه مورایس آوردند و هنوز هم علل اینکه دستیار سابق مورینیو از جمع زرد پوشان سپاهانی جدا شد، مبهم و نامعلوم است. هنوز هم مشخص نیست که چرا هواداران سپاهان با وجود کسب نتایج خوب در اکثر دیدارها،بدون هیچ علت خاصی شروع به فحاشی علیه سرمربی پرتغالی می کردند؟ این اتفاق در دیدار برابر آلومینیوم اراک به اوج خود رسید و با وجود برتری در نتیجه و عملکرد، طرفداران سپاهان به طرز باور نکردنی دست به فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک زدند و حتی این اقدام عجیب و فحاشی بی دلیل، با واکنش نیمکت نشینان سپاهان همراه شد.هواداران در فوتبال ایران با داشتن چنین توقعات زودگذر و لحظه ای، باعث افول، افت فاحش فنی و از بین رفتن ثبات نیمکت تیم های بزرگ می شوند. نیمکت های لرزانی که روز به روز به حال و هوای قدیم فوتبال و لیگ های حاشیه خلیج فارس بیشتر از قبل شباهت پیدا می کنند.
البته اعتراضاتی در این سبک و سیاق با خصایصی اینچنین، جدید، بدیع و تازه به منصه ظهور و مد رسیده اند و دیگر قلاب گرفتن و بالا رفتن از دوش دبیر هئیت فوتبال استان برای بستن تور دروازه، حادثه محیرالعقولی به حساب نمی آید!

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *