ا وجود ابهامات زیادی که در پرونده برخی کاندیداهای فدراسیون شطرنج وجود دارد و اعتراض به نحوه انتخابات کمیسیون ها توسط یکی از کاندیداهای ذینع در انتخابات انتظار می رود امور مجامع وزرارت ورزش و جوانان در این مورد عجله به خرج ندهد تا زمانیکه جواب اعتراض ها به نحوه انتخابات کمیسیون ها از سوی سازمان بازرسی برسد.
سرویس ورزشی نوآوران – سیدرضا فیض آبادی/ با وجود ابهامات زیادی که در پرونده برخی کاندیداهای فدراسیون شطرنج وجود دارد و اعتراض به نحوه انتخابات کمیسیون ها توسط یکی از کاندیداهای ذینع در انتخابات انتظار می رود امور مجامع وزرارت ورزش و جوانان در این مورد عجله به خرج ندهد تا زمانیکه جواب اعتراض ها به نحوه انتخابات کمیسیون ها از سوی سازمان بازرسی برسد.
در حالی وزارت ورش روز 14 بهمن ماه را زمان برگزاری انتخابات فدراسیون شطرنج قرار داده که جمعی از کارشناسان و بزرگان شطرنج در شکواییه ایی که به وزارت ورزش ارسال کرده اند خواهان شفاف سازی در مورد زمان 9 ماهه سرپرستی خانم پریدر شده اند و اعلام کرده اند تا زمانیکه پاسخی به این ابهامات داده نشود وزارت ورزش حق برگزاری انتخابات را ندارد.
در بخشی از نامه اعتراضی به وزارت ورزش آمده است: خانم پریدر ابتدا 9 ماه دوره سرپرستی را داشته و در همین 9 ماه انتخابات کمیسیون ها را برگزار کرده و طبعیی است که مهندسی شده اعضای کمیسیون ها انتخاب شده اند ، از آن گذشته وی لیگ برتر شطرنج را بازهم مبتنی را مهندسی کردن انتخابات برگزار کرده و امکاناتی که از بودجه فدراسیون بین هیات ها توزیع کرده دقیقا در راستای اهداف از پیش تعیین شده برای حضور مجدد خودش در انتخابات بوده است.
خانم پریدر پس از چینش این پازل ها کنار یکدیگر استعفا داده و بلافاصله کاندیدای ریاست شده است.تاییدیه حضور وی در انتخابات داستانی دیگر است که به وجدان وزارت ورزش و امور مجامع و سایر متولیان واگذار می کنیم ولی هر آدم با انصافی با مرور اتفاقات 9 ماهه سرپرستی خانم پریدر و استعفا و کاندیدا شدن وی به یک نتیجه واضح و آشکار می رسد.
اولا براساس منشور نانوشته ایی که برای سرپرست موقت فدراسیون ها ترسیم شده آمده است ، سرپرست حق شرکت در انتخابات را ندارد و اگر غیر از این بود چطور از ثبت نام مهدی مبینی که همانند خانم پریدر سرپرست دوومیدانی بود و استعفا داد تا در انتخابات شرکت کند جلو گیری به عمل آمد؟!یک بام و دو هو که نیبست اینجا یک بام و چند هواست.
تایید خود خانم پریدر داستانی دیگر است که به وزارت ورزش مربوط می شود و باید در دادگاه وجدان خود یک روزی پلسخگو باشند اما د.وگانگی در اجرای قوانین سرپرستی را به هیچ عنوان برنمی تابیم ضمن اینکه تمام شرایط را در دوران سرپرستی به نفع خود رقم زده است.
حال با توجه به شکایتی که از سوی کاندیدای مورد نظر به وزارت ورزش ارسال شده تا زمانیکه طبق قانون جوابی مستدل و محکمه پسند از وزارت به این شکواییه داده نشود نباید انتخابات را برگزار کرد مگر اینکه وزارت هم تمایل به مهندسی انتخابات داشته باشد و صلاح را در این بداند که انتخابات تحت هر شرایطی روز 14 بهمن ماه باید برگزار شود!
الالن که دوسال است این فدراسیون رییس ندارد و چه خساراتی با بی تدبیری ها به شطرنج وارد آمده طی این دو سال پس اگر انتخابات دو هفته یا یک ماه دیگر هم به تعویق بیفتد به جایی بر نمی خورد ، شاید هم وزارت ورزش تمام مراحل طی شده دوران سرپرستی خانم پریدر را قانونی بداند و آن را تایید کند اما باید جواب بیاید بعتد انتخابات برگزار شود.
فشار و عجله ایی که دوستان برای برگزاری انتخابات در 14 بهمن به وزارت ورزش می آورند پیامد همین اعتراض ها است چه اینکه اگر مدارک و مستندات را درست مورد بررسی قرار دهند کلا داستان عوض خواهد شد.
نشود داستان ژیمناستیک که یک بدعت نامیمون گذاشتند و وزیر وقت ورزش (دو تن از وزرای ورزش) چشم بر بیقانونی و قانونشکنی و دو زدن قوانین و اساسنامه های انتخابات کشور ایران را شکستند و دور زدند و حالا که به اینجا رسیده اند نمی دانند چه باید بکنند؟
تنها راه پیش پای وزیر ورزش برای فدراسیون شطرنج تعیین سرپرست برای فدراسیون و فراخوان مجدد و برگزاری انتخابات طبق اساسنامه های فدراسیوئن های ورزشی نه اینکه به قول آقای دنیا مالی وزیر ورزش فدراسیونی خود را تافته جدا بافته بداند و از خودش قانون وضع کند که انتخابات ما (ژیمناستیک منطبق بر تاییده و اساسنامه فدراسیون جهانی است و وزارت ورزش حق هیچ دخالتی ندارد !) با همین ترفند الان فدراسیون ژیمناستیک که وزیر ورزش بر لغو برگزاری اینجگونه مجامع تاکید کرده اند مثل استخوانی در گلو شده است.شطرنج هم اگر به شکواییه رسیده رسیدگی نشود کار به سازمان بازرسی و دیوان عدالت می کشد و آن موقع تاوان یک بی تدبیری را وزیر ورزش باید بدهد.
ذکر این نکته ضروری است که خانم شادی پریدر از مفاخر شطرنج ایران و اولین استاد بزرگ بانوان می باشند و منظور ما رعایت قوانین ث مقررات است . به عبارتی مشکل شخصی نیست .