چهل سال پس از آن که مسئولان صدا و سیما اعلام کردند بینندگان این رسانه از 59 درصد به 65 درصد رسیده اند، یکی از مسئولان این رسانه در تازه ترین اظهارات خود اعلام کرد بینندگان این رسانه از 99 درصد به 135 درصد رسیده اند!
علی زراندوز
چهل سال پس از آن که مسئولان صدا و سیما اعلام کردند بینندگان این رسانه از 59 درصد به 65 درصد رسیده اند، یکی از مسئولان این رسانه در تازه ترین اظهارات خود اعلام کرد بینندگان این رسانه از 99 درصد به 135 درصد رسیده اند! وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسید: «چطور چنین چیزی ممکن است که آمار شما حتی از 100 درصد مردم ایران هم بیشتر باشد؟» گفت: «چون ما تازگی ها متوجه شدیم علاوه بر همه مردم ایران، ساکنان هوشمند برخی تمدن ها در «خوشه پروین»، «کهکشان آندرومدا»، «ابرهای ماژلانی»، «کهکشان کوتوله قوس» و «کهکشان M74 » این همه را می کوبند و می آیند خودشان را در مسیر امواج شبکه های صدا و سیما قرار می دهند تا بتوانند برنامه های جذاب ما؛ بخصوص سریال های خاطره انگیز «شبکه آی فیلم» را برای بارِ یک میلیونیوم، تماشا کنند!»
***
دکتر پزشکیان که چهل سال قبل گفته بود: «سعی کرده ام که بسیاری از مشکلات را تا جای ممکن به مردم نگویم که نگران نشوند» در تازه ترین اظهار نظر خود به خبرنگاران گفت: «راستش در این مدت نظرم عوض شده و در حال حاضر از مردم تقاضا می کنم برخی از مشکلات شان را تا جای ممکن به بنده نگویند، چون واقعا خیلی برای شان نگران می شوم!» وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسید: «از چه چیزی نگران می شوید؟» گفت: «این که مثلاً برخی کارمندان دولت چطور با این حقوقی که ما به آن ها می دهیم، هم زندگی می کنند، هم کرایه خانه می دهند، هم خرج و مخارج تحصیل فرزندان شان را می پردازند، هم برای شان جهیزیه می خرند یا عروسی می گیرند، گاهی آن ها را به مسافرت می برند و …» آقای رئیس جمهور که از فرط ناراحتی نتوانست گفته هایش را به اتمام برساند، در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسید: «راستی شما می دانستید که خیلی از ما خبرنگارها، حتی از آن کارمندان دولتی که گفتید هم حقوق کمتری می گیریم؟» گفت: «بفرمایید… خوراکِ فکر و خیال ما تا نشست خبری بعدی جور شد!».
***
رئیس یکی از تیم های باستان شناسی کشور، از کشف یکی از اصول قانون اساسی زیر خروارها خاک خبر داد و گفت: «این اصل از قانون اساسی به حدی گم شده و فراموش شده بود که می توان آن را با تمدن فراموش شده «آتلانتیس» مقایسه کرد، با این تفاوت که ما با تلاش های شبانه روزی توانستیم این اصل از قانون اساسی را پس از مدت ها کاوش، کشف کنیم. البته معنی و مفهوم دقیق این اصل از قانون اساسی هنوز برای ما روشن نیست و به نظر می رسد از برخی اصطلاحات و عبارات در این اصل استفاده شده که در زمان خودش و برای مردم آن دوران، دارای معنی و مفهوم بوده، ولی در حال حاضر کسی از معنی این عبارات سر در نمی آورد». وی در حضور خبرنگاران از این اصل کشف شده که با عنوان «اصل سی ام قانون اساسی» معرفی شد، رونمایی کرد: «دولت موظف است وسائل آموزش و پرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل تحصیلات عالی را تا سر حد خودکفائی کشور به طور رایگان گسترش دهد». رئیس این تیم باستان شناسی، پس از این رونمایی بیان کرد: ما تا این لحظه هنوز نتوانستیم معنی برخی کلمات و عبارت مثل: «دولت موظف است»، «رایگان»، «فراهم ساختن» و «خودکفایی» را متوجه شویم که البته به نظرِ بسیاری از زبان شناسان، هیج عبارتی مثل عبارت «رایگان»؛ در فرهنگ و زبان امروز ما گنگ و نامفهوم نیست!