وزیر «دهک نمیر بهار میاد، یارانه زیاد میاد!» (رفاه سابق!) در گفت و گویی اعلام کرد: با توجه به گرانی های اخیر، تا قبل از عید نوروز اولین نوبت «برگ کالا» به یارانه بگیرانی که هنوز در قید حیات هستند، اختصاص پیدا خواهد کرد.
علی زراندوز
وزیر «دهک نمیر بهار میاد، یارانه زیاد میاد!» (رفاه سابق!) در گفت و گویی اعلام کرد: با توجه به گرانی های اخیر، تا قبل از عید نوروز اولین نوبت «برگ کالا» به یارانه بگیرانی که هنوز در قید حیات هستند، اختصاص پیدا خواهد کرد. وی در پاسخ به این سوال که این «برگ کالا» چه تفاوتی با «کالا برگ» دارد که در دولت های قبل به یارانه بگیران اختصاص پیدا می کرد؟ گفت: «این دو تا با هم خیلی تفاوت دارند و اگر دقت کنید از عنوان جدید این طرح هم متوجه می شوید که ما همه چیز این طرح را تغییر داده و جابه جا کردیم!». وی ابراز امیدواری کرد برگِ یارانه بگیران، با اعلامِ ارقام نجومیِ برگ کالایِ جدید نریخته و از این برگ کالای اختصاص پیدا کرده، خوب استفاده کرده و از بریز و بپاش های بی مورد جلوگیری کنند تا در این ایام نزدیک به نوروز، دل اقشاری که دولت به آنها یارانه نمی دهد، خیلی هم نسوزد و تا سال بعد همین موقع، بتوانند با اقلام اختصاص یافته در این طرح (و البته مقداری هم فتوسنتز کردن)، زنده بمانند!
***
یکی از مقام های دولتی اعلام کرد: سرانجام پس از چهل سال، شکایت مسئولان ما از «دونالد ترامپ» در مورد عدم رعایت حق کپی رایت در انداختن تقصیرات، به گردن دولت قبلی در دادگاه بین المللی لاهه به نتیجه رسید و «ترامپ» در این دادگاه محکوم شد. «دونالد ترامپ» چهل سال قبل و در هفته های ابتدایی دوران ریاست جمهوری اش، اعلام کرده بود که افزایش بی سابقه قیمت تخم مرغ در آمریکا تقصیر دولت «بایدن» است. براساس حکم صادر شده، «دونالد ترامپ» تا اطلاع ثانوی نمی تواند تقصیرات کم کاری هایش را به گردن دولت های قبلی انداخته و حق کپی رایت این اقدام در سطح بین المللی، همچنان برای برخی مسئولان ما محفوظ است!
***
چهار دهه پس از آن که مقامات امنیتی ایران از مردم درخواست کردند برای جلوگیری از سرقت، از نمایش تلفن همراه (موبایل) خود در ملاء عام خودداری کنند؛ قیمت تلفن همراه در ایران همچنان در حال سقوط است! دلیل این امر هم این است که مردم به خاطر افزایش سرقت تلفن های همراه شان، ابتدا از درآوردن آن در ملاء عام خودداری کرده و کم کم چون حمل این وسیله در خیابان، بار الکی به دوش کشیدن بود، تلفن های همراه را در خانه می گذاشتند و بیرون می رفتند که در این حالت، دیگر تفاوتی بین تلفن ثابت و همراه وجود نداشت و به این ترتیب کم کم عادت استفاده از شبکه های اجتماعی هم از سر مردم افتاد و تلفن همراه به وسیله ای بی مصرف در خانواده ها تبدیل شد که البته برحسب عادت، باز هم کسی آن را در ملاء عام در نمی آورد. البته براساس برخی اخبار غیر رسمی، برخی جوانان ضمن برگزاری مخفیانه موبایل پارتی، در مکان های امن تجمع کرده و موبایل های شان را بدون ترس از سرقت در ملاء عام، درمی آوردند تا رسمِ کهنِ درآوردن موبایل (تلفن همراه) در حضور سایر شهروندان (ملاء عام) به دست فراموشی سپرده نشود!