یکی از باستان شناسان مطرح کشور در جمع خبرنگاران حاضر شده و اعلام کرد که یک فیش حقوقی دیگر در تازه ترین اکتشافات یک تیم باستان شناسی کشف شده که نشان می دهد در زمانی حدود چهل سال قبل، کارمندان دولت حقوق های بسیار بالا و به اصطلاح نجومی دریافت می کردند و معلوم نیست بیانِ آن همه آه و ناله ای که در سایر کاوش های باستان شناسی، از کاهش قدرت خرید این اقشار در نشریات آن زمان کشف شده؛ اصلاً چه لزومی داشته است؟
علی زراندوز
یکی از باستان شناسان مطرح کشور در جمع خبرنگاران حاضر شده و اعلام کرد که یک فیش حقوقی دیگر در تازه ترین اکتشافات یک تیم باستان شناسی کشف شده که نشان می دهد در زمانی حدود چهل سال قبل، کارمندان دولت حقوق های بسیار بالا و به اصطلاح نجومی دریافت می کردند و معلوم نیست بیانِ آن همه آه و ناله ای که در سایر کاوش های باستان شناسی، از کاهش قدرت خرید این اقشار در نشریات آن زمان کشف شده؛ اصلاً چه لزومی داشته است؟ وی در ادامه، رقم این فیش های حقوقی کشف شده را حدود چند صد میلیون تومان اعلام کرده و توضیح داد که: «البته درست است که در حال حاضر با چند صد میلیون تومان، یک ساندویچ فلافل با نوشابه هم نمی توان خرید، ولی چهل سال قبل این رقم، مبلع قابل توجهی بوده است!». وی در پایان نتیجه گیری کرد کارمندانِ چهل سال قبل با این حقوق های نجومی که می گرفتند و فیش هایش در حال کشف شدن است، خیلی ناشُکر بودند که هر جا می نشستند و در صف خرید هر چیزی که قرار می گرفتند، پشت سر دولت های وقت، مرتب صفحه می گذاشتند!
***
یکی از مشاوران «دونالد ترامپ» که نمی خواست نامش فاش شود، در گفت و گو با خبرنگاری اعلام کرد که گویا «ترامپ» در دستورالعملی که برای مقامات دولتی صادر کرده، از آن ها درخواست کرده برای میانجی گری در مسائلی که درگیر آن هستند از جمله حل اختلاف با سایر کشورها، حل مشکلات با سایر مقامات کاخ سفید و حتی حل معضلات خانوادگی و دعواهای زن و شوهری و مادر شوهر و عروسی، کمتر مصدع اوقات رئیس جمهور روسیه شوند؛ چون شخصِ «ترامپ»، ایشان را برای مواردِ میانجی گری و حل اختلاف هایِ خودش لازم دارد و مقامات دیگر کاخ سفید باید بروند یک رئیس جمهورِ اختلاف حل کنِ دیگر، برای خودشان پیدا کنند!
***
چهار دهه پس از آن که عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: « ۹۰ درصد پسته تولیدی کشور صادر و تنها ۱۰ درصد آن در داخل مورد استفاده قرار میگیرد». یکی از اعضای صادر کنندگان پسته کشور اعلام کرد: دیگر در گفت و گو با هیچ خبرنگاری، درباره آمارها و اخبار مرتبط با محصول پسته شرکت نخواهد کرد. وی در بیانیه ای که منتشر کرد، دلیل این تصمیم را این گونه اعلام کرده است: «الان سال هاست که تقریباً تمامی پسته های تولید شده در کشور، صادر شده و به دلیل قیمت بالای این محصول و فروش دلاری آن، تقریباً کسی در داخل کشور نمی تواند پسته بخورد و از این رو، کم کم نه تنها رنگ و بو و خاصیت و طعم و موارد استفاده این محصول از اذهان مردم پاک شده است، بلکه دیگر کسی اصلاً شکل و قیافه پسته را هم به یاد ندارد و بنده در نشست خبری قبلی خودم، فقط یک ساعت طول کشید که به خبرنگارها بفهمانم که پسته چه اندازه ای است، چه شکلی است، هسته ندارد، پوست اش را با چاقو نمی کنند و مثل سیب زمینی هم در زیر زمین به عمل نمی آید!». البته وی در پایانِ این بیانیه، کمی مواضع شروع بیانیه خود را تعدیل کرده و مژده داده که احتمالاً با قرض و قوله و گرفتن وام و فروش خودروی زیر پایش، دو عدد پسته (یکی خندان و دیگری در بسته!) می خرد و در ویترین شیشه ای ضد گلوله قرار داده و آن ها را در نشست های خبری بعدی در معرض دید خبرنگاران قرار می دهد!