بهزاد عبدی آهنگساز و رهبر ارکستر است اما این روزها همه را غافلگیر کرده و با یک نمایش را روی صحنه برده است. نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی قرار است در تماشاخانه هیلاج روی صحنه برود. باخ، داستان تماشاخانهای است که در آن فروغ و باخ یکدیگر را ملاقات میکنند و واقعیت و رویا به یکدیگر پیوند میخورند و در این میان رازهایی بر ملا میشود. در این نمایش خسرو احمدی، بهناز نادری، بهزاد داوری و بهزاد عبدی به ایفای نقش پرداختهاند.
آرش عباسی شانزدهم اسفندماه قرار است رسیتال پیانوی خود را به مناسبت بزرگداشت امانوئل ملیک اصلانیان در فرهنگسرای نیاوران برگزار کند. ملیک اصلانیان یکی پیشگامان موسیقی معاصر در ایران بوده است که عباسی قرار است در رسیتال خود یک قطعه از او و یک قطعه از خودش در یادبود این نوازنده و آهنکساز اجرا کند. اگر به موسیقی کلاسیک و مدرن علاقه دارید، کیفیت این اجرا کاملا میتواند عطش شما را برای شنیدن قطعات زیبای پیانو فرو بنشاند. عباسی علاوه بر قطعاتی از خودش و ملیکاصلانیان، در این رسیتال قرار است قطعاتی از بتهوون، موتسارت و امیروف را هم بنوازد.
نمایشگاه گروهی نقاشی «قرمز آلیزارین» از ۱۹ بهمن آغاز شده است و تا سوم اسفندماه در گالری نگر برقرار خواهد بود. در این نمایشگاه آثاری از آنیما احتیاط، لیندا آزاد، الهه جعفری، علیرضا چمک، کیومرث کیاست، علی گلباز، مهین منفرد، نیلوفر قادری نژاد، کتایون مقدم، شاهین نوروزی، کیومرث هارپا، رضا هدایت، مریم وند، محمد نوریان، فهیمه مومنی و حمیدرضا فتوحی به نمایش درآمده است. نمایشگاهگردانی (کیوریتوری) این رویداد بر عهده سجاد باغبانی ماهر بوده است.
«امروزه اضطراب به وضعیتی فراگیر تبدیل شده است، وضعیتی که به رغم پیشرفتهای چشمگیر کماکان پدیدهای است به شدت رازآمیز. زمان برای آنها که دچار اضطراباند در قالبی متناهی از گذشته، حال و آینده تجربه میشود. آنها از درد یا رنج ناشناختۀ آینده میترسند.اضطراب از وضع بشر جداییناپذیر است و برای درک وضع بشر گریزناپذیر. فلسفه شاید نتواند اضطراب را درمان کند، ولی ممکن است بتواند با هدایت ما بهسوی خودشناسی و خودپذیریای عمیقتر، باعث شود برای اضطرابمان نگران و مضطرب نباشیم.»
جملاتی که خواندید از مقدمه کتاب «اضطراب» نوشته سمیر چوپرا با ترجمۀ نصراله مرادیانی است که توصیه میکنیم همه کسانی که با این مشکل در درونشان مواجهند آن را بخوانند.