آلزایمر در واقع نوعی فراموشی و به خاطر نیاوردن وقایع و رویدادهای زندگی میباشد؛ به نحوی که فرد همه چیز از یادش میرود و فراموش میکند.
مترجم: آرزو قادری
یکی از بیماریهایی که در حال حاضر به صورت وسیع در سطح دنیا در تمامی کشورها شاهد رشد و گسترش اش هستیم، بیماری آلزایمر میباشد.
آلزایمر در واقع نوعی فراموشی و به خاطر نیاوردن وقایع و رویدادهای زندگی میباشد؛ به نحوی که فرد همه چیز از یادش میرود و فراموش میکند. یعنی نمیداند که در واقع در کجا زندگی میکرده. چگونه زندگی میکرده و خانوادهاش چه کسانی هستند. از جمله علل بروز این بیماری می توان به مزاج سرد افراد اشاره کرد در واقع باید هشدار داد که سرد مزاج ها در معرض خطر آلزایمر هستند و خوردن موادی که طبع آن ها سرد است، همچون خیار، گوجهفرنگی، هندوانه، کدوتنبل، کدوسبز، گوجه سبز، انار، کیوی، آلو، زردآلو، هلو، شلیل، توت فرنگی، سیب ترش، گلابی، گیلاس، آلبالو، شاهتوت، لیمو شیرین، لیموترش، نارنگی، پرتقال، گریپفروت، عناب، بالنگ، میوههای ترش، کاهو، اسفناج و قارچ و سایر مواد غذایی سرد می تواند آن ها را در معرض آلزایمر قرار دهد. همچنین استشمام بوهای سرد همچون بوی سرکه نیز میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را در افراد افزایش دهد. در محیط مرطوب زندگی کردن و خوابیدن نیز میتواند تبعاتی همچون فراموشی و آلزایمر را برای افراد به دنبال داشته باشد. در چنین شرایطی بهترین اقدامی که افراد می توانند برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشند، پیشگیری است که در چنین شرایطی باید از سردیجات و مصرف آن ها پرهیز کرد. باید از خوراکی های گرم بیشتر استفاده کرد. ورزش و تحرک روزانه نیز را در رژیم غذایی روزانه قرار داد و کمتر به سراغ مواد غذایی سرد رفت. بسیاری از میوه ها طبع سرد دارند. بر همین اساس باید بعد از آن ها گرمی جات مصرف شوند و در مصرف مواد سردی نیز تا حد زیادی پرهیز کرد؛ به ویژه افرادی که دچار کم تحرکی هستند و ورزش نمی کنند و طبع شان سرد است، باید مصرف گرمی جات را حتماً موردتوجه قرار دهند. طبیعتاً برخی افراد به دلیل طبع سرد دچار مشکل خواب می شوند و تغذیه آن ها نیز برعکس به سمت مواد سردی جات است. با توجه به این که آلزایمر در کمین سردمزاج هاست، باید چنین افرادی حتماً از خوردن هر تغذیه ای که منجر به سردی می شود پرهیز کنند و تا حد امکان طبع شان را گرم نگه دارند تا از خطر ابتلا به آلزایمر در امان باشند.