ورزشی 30 تیر 1404 - 22 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
ستاره ایران و آسیا در گفت و گو با نوآوران:

حامد حدادی: امسال سوپرایز دارم

جام جهانی جاکارتا نقطه پایان بازی های ملی حامد حدادی بود.او حتی برای بازی های آسیایی که در فاصله کمی تا جام جهانی برگزار می شد صبر نکرد و به قول بسکتبالی ها پیراهنش را آویزان کرد.اما او از رقابت های باشگاهی هنوز خداحافظی نکرده و می گوید این فصل برای هوادارانش سوپرایز دارد.

حامد حدادی

هدیه خطیبی
روزنامه نگار

جام جهانی جاکارتا نقطه پایان بازی های ملی حامد حدادی بود.او حتی برای بازی های آسیایی که در فاصله کمی تا جام جهانی برگزار می شد صبر نکرد و به قول بسکتبالی ها پیراهنش را آویزان کرد.اما او از رقابت های باشگاهی هنوز خداحافظی نکرده و می گوید این فصل برای هوادارانش سوپرایز دارد.
مراسم رسمی خداحافظی حامد حدادی، اسطوره بسکتبال ایران اوایل اسفند سال گذشته در سالن بسکتبال محمود مشحون بین دو نیمه بازی تیم ملی ایران و هند برگزار شد.حدادی بسکتبال خود را با تیم شاهین اهواز بین سال‌های ۲۰۰۲ – ۱۹۹۹ شروع کرد؛ ۳ طلا، یک نقره و یک برنز جام ملت‌های آسیا، ۲ طلای آسیا چلنج، ۴ طلای ویلیام جونز و ۲ نقره و یک برنز بازی‌های آسیایی افتخارات حامد حدادی با تیم ملی بسکتبال ایران هستند.او در طول ۲۶ سال فعالیتش در بسکتبال تجربه حضور در لیگ ایران، لیگ NBA و لیگ CBA را در کارنامه دارد.

*نبودن در تیم ملی سخت است
اما حامد حدادی در حاشیه تمرین تیم ملی بسکتبال مردان در گفت و گو با «نوآوران» و در پاسخ به این که که کنار گذاشتن تیم ملی برایش سخت است، گفت: ۱۰۰ درصد همین است. می‌آیم کمی کمک می‌کنم تا کمی بهتر شوند. من به بچه‌ها گفتم هر کمکی از من برآید انجام می‌دهم‌. دو سه ساعتی در روز می‌آیم تا خودم هم تمرین کنم‌ چون هنوز باشگاهی بازی می‌کنم.

*می خواهم 10 سال بازی کنم

او در پاسخ به این سوال که لیگ را تا کی ادامه می‌دهد گفت: می‌خواهم تا ۱۰ سال دیگر بازی کنم! (با خنده) واقعا اگر بدنم بکشد ۱۰ سال که نه اما بازی می‌کنم. لیگ امسال را اگر بتوانم هستم. کمی اضافه وزن پیدا کردم تا خواستم شروع کنم سالن‌ها بسته شد اما به شرایط عادی برمی‌گردم و بازی می‌کنم.
وی در خصوص مربیگری تیم ملی گفت: به تیم ملی نه. اگر بتوانم می‌خواهم ۵ یا ۶ سالی کنار بگذارم اگر تصمیم بگیرم.

*نگاه کارشناسی به فقر بسکتبال

وی در خصوص کوتاهی قد بازیکنان گفت: باید استعدادیابی خوب شود. فدراسیون کار خوبی کرده است و باید ادامه داشته باشد. حقیقت این است که میانگین قدی در ورزشکاران پایین آمده است. بسکتبال قد بلند نیاز دارد. قد کوتاه‌ موفق هم بوده و باید استعدادیابی کنیم که بلند قدترها را جذب کنیم. اگر کار کنیم حتما ساخته می‌شود. آپارتمان نشینی گوشی به دست در فضای مجازی و نشستن دلایل آن است. ما تو کوچه و خیابان بازی می‌کردیم که استخوان بندی خوبی داشته باشیم. الان شرایط جامعه طوری است که هم آلودگی زیاد است و اطمینان نیست که بچه‌ها به کوچه بیایند.
ستاره بسکتبال آسیا در پاسخ به این سوال که بعد از حامد حدادی در NBA بازیکنی نداشتیم دلیل آن چه بوده است گفت: اگر بازیکنان آینده نگری کنند رفتن به NBA راحت است. رفتن به NBA راحت‌تر شده و قبلا خیلی سخت‌تر بود. من المپیک رفتم دیده شدم. اکنون پخش هست و بازی‌ها دیده می‌شود. به همه گفتم در تورنمنت‌های جهانی و آسیایی بروند تا دیده شوند. پتانسیل داریم و اگر بتوانند خود را نشان دهند می‌توانند بروند.
او در خصوص نداشتن کفش در ابتدای حضور خود در بسکتبال گفت: اهواز که بازی را شروع کردم، هوا هم گرم بود و ۶ یا ۷ ماه اول کفش گیرم نمی‌آمد و مجبور بودم پا برهنه تمرین کنم. پاهایم تاول می‌زد. مجبور بودم دو ماه بازی را کنار بگذارم تا پاهایم خوب شود و دوباره برمی گشتم.۷ یا ۸ ماه بعد از این که بسکتبال را شروع کردم اولین کفشم که به دستم رسید عمویم از آلمان برایم فرستاد. توانستم اولین کفشم را داشته باشم. خیلی سخت است و همین الان هم مشکل دارم، سایز کفشم ۵۳ است.

*فعلا نمی توانم مربی تیم ملی شوم

وی در خصوص نسل آینده گفت: بازیکنان خوبی به اردو آمده‌اند. حس می‌کنم در مدت ۵ یا ۶ ماه خوب کار کردند. در خواست کردند مربیان که به کمک بیایم. امیدوارم که موفق باشند و برای آنها آرزوی موفقیت دارم.فعلا نمی توانم در تیم ملی مربیگری کنم و درگیری دارم.اما سعی می کنم بیشتر وقت بگذارم.
او در مورد تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: بازیکنان خوبی آمده‌اند. ترکیبی از باتجربه‌ها و سال اولی‌ها هستند. سجاد بازیکن خوبی است اما نظر سرمربی مهم است و او تصمیم گرفته است که فعلا سجاد نباشد. باید همه سعی و تلاش کنند. پیراهن تیم ملی ارزش دارد و باید برای آن تلاش کنند.
وی در مورد لیگ برتر نیز گفت: پارسال بجز ۴ یا ۵ تیم سایر تیم‌ها خوب کار نکردند و باید بیشتر سرمایه‌گذاری کنند. باید سطح آن را یکنواخت کنند. باید ۱۰ بازی قوی داشته باشیم. این تاثیری در آینده بازیکنان دارد. ۲۰ سال پیش خارجی خوبی آوردیم و تیم‌ها هم سطح بودند. فدراسیون باید تلاش کند که بازیکنان تقسیم شوند و پول یکنواخت داده شود تا لیگ خوبی داشته باشیم.
حدادی اما درباره شرایط خودش توصیح داد: امسال برای هوادارن بسکتبال سوپرایز دارم.فعلا درباره جزییات آن نمی توانم صحبت کنم اما اتفاقی می افتد که به نفع بسکتبال و آینده آن است.اتفاق خوبی در لیگ می افتد.من هم در مرکز این اتفاق خواهم بود.بسکتبال به چنین اتفاق هایی که در راه است نیاز دارد.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *