بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 102815 | تاریخ : ۱۳۹۶/۸/۵ - 12:25
با خواص باور نکردنی خرما آشنا شوید

با خواص باور نکردنی خرما آشنا شوید

خرما، غنی از چربی، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، منیزیم و سایر مواد معدنی و ویتامین هاست که همه این ها برای سلامتی بدن بسیار مفیدند. برخی از متخصصان بر این باورند که خوردن یک عدد خرما در روز برای داشتن رژیم غذایی متعادل و سالم ضروری است. مزایای بسیار زیاد خرما باعث شده است این میوه یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده برای توسعه عضلات باشد.

نوآوران آنلاین- خرما، غنی از چربی، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، منیزیم و سایر مواد معدنی و ویتامین هاست که همه این ها برای سلامتی بدن بسیار مفیدند. برخی از متخصصان بر این باورند که خوردن یک عدد خرما در روز برای داشتن رژیم غذایی متعادل و سالم ضروری است. مزایای بسیار زیاد خرما باعث شده است این میوه یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده برای توسعه عضلات باشد.

ارزش تغذیه ای خرما:
خرما منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. این میوه منبع غنی از انرژی و فیبر است. مواد معدنی ضروری همچون کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی در آن یافت می شود. این ماده در برگیرنده ویتامین هایی همچون تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، ویتامین A و K است.
خواص خرما:
تسکین یبوست:
خرما اغلب به عنوان یک ماده غذایی ملین در نظر گرفته می شود. به همین خاطر افرادی که از یبوست رنج می برند می توانند از این ماده و مزایای آن به خوبی استفاده کنند. برای دستیابی به اثر ملینی خرما، باید آن را یک شب در آب خیس کنید و سپس آن را صبح هنگام میل نمایید. این ماده سطح بالایی از فیبر محلول را در خود دارد که برای اجابت مزاج بسیار مفید است و می تواند نشانه های یبوست را تسکین ببخشد.
تقویت استخوان ها:
مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی که در خرما یافت می شود آن را به یک ماده غذایی عالی برای تقویت استخوان ها و مبارزه با بیماری های دردناک و ناتوان کننده همچون پوکی استخوان تبدیل کرده است. خرما شامل سلنیم، منگنز، مس و منیزیم است و همه این مواد معدنی در توسعه استخوان های قدرتمند و تقویت آن مفید هستند. پس خرما بخورید و استخوان های خود را تقویت کنید.
درمان اختلالات روده:
نیکوتین موجود در خرما می تواند برای درمان انواع مختلفی از اختلالات روده مفید باشد. مصرف مداوم آن می تواند به پیشگیری از رشد پاتوژن ها کمک کند و رشد باکتری های مفید در روده را بیشتر نماید. خرما در برگیرنده فیبر محلول و نامحلول است و می تواند برای سیستم گوارش نیز مفید باشد.
درمان کم خونی:
همانطور که قبلا نیز بیان کردیم، خرما در برگیرنده سطح بالایی از مواد معدنی است که می تواند برای شرایط مختلفی مفید باشد. سطح بالای آهن در آن باعث شده است یک مکمل غذایی عالی برای افرادی باشد که از کم خونی رنج می برند. سطح بالای آهن در خرما می تواند کم خونی را بهبود ببخشد، سطح انرژی بدن را بیشتر کند و خستگی را کمتر نماید.
درمان آلرژی:
یکی از جذاب ترین ویژگی های خرما، حضور سولفور ارگانیک در آن است. این عنصر زیاد در مواد غذایی یافت نمی شود اما مزایای زیادی برای بدن دارد. به عنوان مثال می تواند واکنش های آلرژیک و آلرژی های فصلی را کاهش دهد. بر اساس مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۲، ترکیب سولفور ارگانیک می تواند تاثیر مثبت بر روی افرادی داشته باشد که از آلرژی فصلی رنج می برند. افرادی که چنین شرایطی را تجربه می کنند می توانند از خرما به خوبی بهره مند شوند.
افزایش وزن:
خرما باید در رژیم غذایی سالم برای افزایش وزن قرار گیرد. این ماده در برگیرنده شکر، پروتئین و سایر ویتامین های ضروری است. اگر خرما با خمیر خیار مصرف شود می تواند وزن را در حالت متعادل نگه دارد. یک کیلوگرم از خرما در برگیرنده ۳۰۰۰ کالری است. البته نباید چنین حجم از خرمایی را در یک روز بخورید. اگر لاغر هستید و می خواهید وزنتان را بیشتر کنید یا اگر تلاش می کنید حجم عضلات را بهبود ببخشید، خرما بخورید.
افزایش انرژی:
خرما در برگیرنده شکر طبیعی همچون گلوکز، فروکتوز و ساکاروز است. به همین خاطر می تواند میان وعده عالی برای افزایش انرژی باشد. بیشتر افراد خرما را به عنوان عصرانه میل می کنند. اغلب زمانی که در باشگاه، بیرون از منزل یا منزل ورزش می کنید احساس خستگی خواهید داشت. خوردن چند عدد خرما می تواند انرژی از دست رفته را برگرداند.
حفظ سلامت سیستم عصبی:
ویتامین های موجود در خرما باعث شده است این ماده برای تقویت سیستم عصبی و عملکرد آن بسیار عالی باشد. پتاسیم یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی است که می تواند سیستم عصبی را سالم نگه دارد. این ماده قادر است هوشیاری مغز را بهبود ببخشد و سرعت فعالیت های آن را بیشتر کند. به همین خاطر خرما یک ماده غذایی شگفت انگیز برای افرادی است که سیستم عصبی شان خوب کار نمی کند.
بهبود سلامت قلب:
خرما در حفظ سلامت قلب نیز مفید است. زمانی که آن را به مدت یک شب در آب خیس می کنید و صبح میل می نمایید، می توانید از اثرات مثبت آن بر روی قلب نیز بهره مند شوید. همانطور که قبلا نیز بیان کردیم این ماده غنی از پتاسیم است. مطالعات انجام شده نشان می دهد پتاسیم می تواند خطر ابتلا به سکته و سایر بیماری های مرتبط با قلب را کاهش دهد. همچنین خرما یک راه سالم و البته خوشمزه برای کاهش سطح کلسترول در بدن محسوب می شود. کلسترول بالا باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.
درمان ضعف جنسی:
مطالعات انجام شده نشان می دهد خرما در افزایش هوس جنسی نیز موثر است. چند عدد خرما را در شیر تازه بز خیس کنید سپس آن ها را با همان شیر در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس کمی هل و عسل به آن اضافه کنید. این ترکیب برای افزایش قدرت جنسی و کاهش نازایی ایجاد شده به خاطر اختلالات متعدد مفید خواهد بود. در سال ۲۰۰۶، اثر خرما و روغن آن بر روی عملکرد جنسی افراد مورد مطالعه قرار گرفت. این مطالعه نشان داد سطح بالای estradiol و فلاونوئید در آن می تواند تعداد اسپرم ها را افزایش دهد.
اگرچه خرما ارزش تغذیه ای بسیار زیادی دارد اما به هنگام انتخاب باید دقت شود زیرا سطح آن ها بسیار چسبنده است و می تواند ناخالصی های زیادی را به خود جذب کند. به همین خاطر باید خرمایی را مصرف کنید که به درستی بسته بندی شده است. اطمینان حاصل نمایید که خرما را به خوبی می شویید. اینکار باعث حذف ناخالصی های موجود در آن می شود. خرما را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا بتوانید از مزایای آن بهره مند شوید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.