بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 123047 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۳ - 14:21
تصمیمات فوق‌العاده‌ای که سلامت جان و روان را برای شما به ارمغان می‌آورد

تصمیمات فوق‌العاده‌ای که سلامت جان و روان را برای شما به ارمغان می‌آورد

همیشه عملی کردن تصمیمات مهم زندگی را به اول هفته آینده یا ماه جدید موکول می‌کنیم، غافل از این‌که بهترین زمان انجام هر تصمیمی همین حالاست.

نوآوران آنلاین- سرویس ترجمه نوآوران – بخش زبان فرانسه ( گلنوش محب علی ): اگر قول‌ها و وعده‌ها و تصمیمات خود را به موقع عملی نکنیم، ممکن است هیچ‌گاه به مرحله اجرا نرسد و حتی اگر روی کاغذ نوشته شده باشند، برای همیشه از خاطر شما بروند. با این حال، در سال جدید، بهتر است دیگر بهانه‌تراشی را کنار بگذارید. اگر تصمیم دارید زندگی خود را متحول کنید و پیشرفت کنید و سلامت روح، روان و جسم خود را تضمین کنید، توصیه‌هایی فوق‌العاده برای‌تان داریم:

 

زمان کمتری را به تماشای تلویزیون بپردازید

اگر فقط یک تغییر بتوانید در سال جدید، به وجود آورید، این است که ساعاتی را که روزانه جلوی تلویزیون و به تماشای برنامه‌های آن می‌گذرانید، کم کنید. باور کنید که کارهای بهتر و مفیدتری می‌توانید به جای آن انجام دهید.

کاهش تنها یک ساعت از تماشای روزانه برنامه‌های تلویزیونی، می‌تواند طی هفته زمانی معادل یک شب اضافی برای شما فراهم کند که به فعالیت‌های دیگری بپردازید. لیستی از برنامه‌های تلویزیونی مورد علاقه خود تهیه کنید و بر اساس اولویت، آن‌ها را تماشا کنید و یا برای همیشه با آن خداحافظی کنید.

جالب است بدانید هر ساله، در ماه آوریل، برابر با اردیبهشت ماه، در آمریکا رویدادی به نام « هفته بدون نمایشگر » برگزار می‌شود که کودکان، خانواده‌ها، مدارس و جوامع را تشویق می‌‌کند نمایشگرهای خود را خاموش و « زندگی را روشن » کنند و به جای تماشای برنامه‌های سرگرم‌کننده تلویزیون، به مطالعه، طبیعت ‌گردی و گذراندن وقت با دوستان و خانواده بپردازند.

 

بیشتر مطالعه کنید

کتابی که مطالعه می‌کنید، می‌تواند یک کتاب داستان تخیلی باشد و قوه تخیل و افق‌های ذهن شما را تقویت کند، یا یک کتاب آموزنده و علمی باشد که به دانش و آگاهی شما اضافه کند. در هر حال، هر کتابی که می‌خوانید، کمک می‌کند دنیا را از دید تازه‌ای بنگرید. به علاوه، کنجکاوی که بر اثر خواندن کتاب در ذهن شما شکل می‌گیرد، اشتها و انگیزه شما را برای زندگی امیدوارانه افزایش می‌دهد.

 

کمتر مصرف‌گرا باشید

مصرف‌گرایی باید در جامعه امروز، به رسمیت شناخته شود. یک روز در هفته  سعی نکنید هر چیزی  را بخرید. در شروع هفته، مقداری تعیین شده از پول خود را آگاهانه پس‌انداز کنید و از کیف پول خود خارج کنید. کارت‌های اعتباری خود را در منزل نگه دارید. پیش از خرید هر چیزی از خود بپرسید، آیا واقعاً به آن نیاز دارید؟

 

تولیدکننده باشید

سال جدید، تصمیم بگیریم که به جای این‌که بیشتر مصرف‌کننده باشیم، بیشتر تولید کنیم. مدرنیته از خاطر ما برده که می‌توانیم با دست‌های‌مان کاری کنیم. نان خانگی بپزید، سبزیجات پرورش دهید، لباس بدوزید، میز برای خانه بسازید یا باغبانی کنید. هر کاری که شما را سرگرم کند و در کنارش به صرفه‌جویی بیشتر شما کمک کند، در این اقدام مفید است.

 

بیشتر سپاسگزار باشید

محققان دانشگاه « کالیفرنیا دیویس » و دانشگاه « متودیست جنوبی » در دالاس، به این نتیجه رسیده‌اند افرادی که روزانه به طور آگاهانه قدردان موقعیت خود هستند، هشیارتر، مشتاق‌تر، خوش‌بین‌تر و پر‌انرژی‌تر و مصمم‌تر از دیگران هستند. در عوض، کسانی که کمتر قدردانی می‌کنند، بیشتر افسرده هستند و استرس بیشتری دارند. بیشتر قدر لحظاتی را که در کنار اعضای خانواده و دوستان می‌گذرانید بدانید؛ قدر اتفاقات خوب زندگی خود را بدانید و از آن‌ها سپاسگزار باشید و تأثیر آن را نیز مشاهده کنید.

 

بهتر بخورید

غذای سالم، ارگانیک و بیولوژیک و محلی بخورید. غذاهای فرآوری شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید. به جای انواع نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های انرژی‌زایی که برای سلامتی شما مضر هستند، آب میوه‌های طبیعی را جایگزین کنید. به طور کلی با حجم کمتر و با کیفیت‌تر غذا بخورید.

 

بیشتر ببخشید

اگر گذشت، ایثار، بخشش و نیکوکاری و احسان نکنیم. به مرور زمان این بعد از انسانیت در درون ما خواهد مُرد. در این‌جا سه سطح مختلف از بخشش را معرفی می‌کنیم که می‌توانید کارهای خیرخواهانه خود را به آن اختصاص دهید:

در سطح جهانی: دنیا پر از مشکلاتی مثل جنگ، گرسنگی و فقر است. کمی از وقت و پول خود را در جهت کمک به از بین بردن آن‌ها، یا حداقل آثار آن‌ها کنید. در میان نزدیکان: سعی کنید اطرافیان، اعضای خانواده، دوستان و نزدیکان خود را با انجام کاری خوشحال کنید. لبخند آن‌ها زندگی شما را روشن‌تر و گرم‌تر خواهد کرد.

برای غریبه‌ها: سعی کنید گاهی جای پارک خود را به کسی بدهید که بیشتر از شما عجله دارد. نابینایی را از خیابان رد کنید. هنگام رانندگی گذشت بیشتری داشته باشید. جای خود را در اتوبوس به یک سالمند یا مادری بدهید که کودکش را در آغوش گرفته است.

 

در جامعه منفعل نباشید

سعی کنید بیشتر از سال گذشته در جامعه مشارکت داشته باشید. نمی‌توانید همیشه گوشه‌ای از جنگل منتظر باشید تا دیگران به شما ملحق شوند و کاری از پیش برود، گاهی شما به دیگران بپیوندید و کاری کنید. مشارکت در جامعه این احساس را در شما ایجاد می‌کند که مفید هستید. به انجمن‌های خودجوش مردمی و کمپین‌هایی که برای آموزش افراد بی‌سواد، کمک به ساخت زمین فوتبال در محله، باغبانی محوطه‌ای از شهر، کمک به کودکان کار و غیره فعالیت می‌کنند، کمک کنید.

 

بیشتر در فضای باز تفریح کنید

لازم نیست برای تفریح همیشه هزینه های گزافی را صرف کنید. یک بازی دست جمعی درفضای سبز نزدیک منزل، مسافرت‌های ارزان‌قیمت به مناطق طبیعی کشور شما و غیره، می‌توانند میزان سروتونین و ویتامین D را در بدن شما افزایش دهند که جلوی افسردگی را می‌گیرد.

 

داستان تعریف کنید

دانشمندان در سال‌های اخیر به اهمیت تعریف کردن داستان‌ها و تجربه‌های افراد در سلامت خود و دیگران پی برده‌اند. این کار، آن‌ها را آرام‌تر و حس همدردی را تقویت می‌کند، خلاقیت آن‌ها را افزایش می‌دهد، به اطلاعات آن‌ها اضافه و استعدادهای نهفته‌شان را نیز شکوفا می‌کند. برای کودکان و اطرافیان خود گاهی قصه‌ای را تعریف کنید.

 

منبع:M.S.N.COM )  (

24 دسامبر 2017 برابر با 3 دی 1396

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.