نوآوران آنلاین- مهزاد حمیدی روز چهارشنبه در همایش بزرگ شوراهای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: سرمایه انسانی موجود در آموزش و پرورش به عدد و رقم در نمی آید و بسیار ارزشمند است.
وی بیان کرد: معلم نخستین رتبه اعتماد اجتماعی را دارد و این بیانگر آن است که مردم به معلم اعتماد دارند و برای مسائل علمی ارزش قائل هستند.
حمیدی اظهار کرد: بعید می دانم هیچ ساختار، سازمان و وزارتخانه ای در کشور چنین اعتقادی و با انگیزه بالا گرد هم بیایند و برای جهاد سوادآموزی و علم اندوزی که مملو از تاکیدات دینی و تاریخ ادبیات ماست تصمیم گیری کنند.
وی با بیان اینکه فرهنگ ما بر حمایت از دانش و علم اندوزی استوار است گفت: آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان عظیم در کشور و فراتر از وزارتخانه و قوه است و همه اعضای جامعه بصورت مستقیم و غیرمستقیم با آن در ارتباط هستند.
حمیدی افزود: کمک به آموزش و پرورش در راستای فرهنگ اسلامی ما و کمک به اعضای خانواده خودمان است. شورای آموزش و پرورش بطور قطع ماموریت بزرگی را مد نظر دارد که بدون هماهنگی، مشارکت، همیاری و همدلی تمام دلسوزان علم در کشور حاصل نخواهد شد و این ظرفیت فرهنگی و اعتقادی در قانون شوراها متجلی شده است.
به گفته حمیدی ،شورای آموزش و پرورش ظرفیت بزرگ و ارزشمندی را برای این مجموعه بوجود آورده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کرمانی ها پیش قراول عملیاتی کردن قانون شوراها در کشور هستند گفت: 679 شورا در استانها تشکیل شده که تاکنون 32 هزار و 968 مصوبه داشته است.
وی تصریح کرد: قانون شوراها ایجاد شده تا آموزش و پرورشی که مربوط به مردم است مردمی شود لذا باید همه عوامل در آن گرد هم بیایند و به صورت بومی تصمیم گیری کنند.
حمیدی ادامه داد: وجه دیگر این قانون واگذاری اختیارات است و یکی از اقدامات خوب شوراهای آموزش و پرورش بحث مدارس هیات امنایی است که حدود هشت درصد دانش آموزان کشور را تحت پوشش قرار می دهد.
وی اظهار کرد: در آینده با تجربه گردانی شوراها و با استفاده بیشتر از ائمه جمعه، متفکران، اهل اندیشه و اولیاء دانش آموزان جلسات شورا به سرعت پیش برود و بخش های معطل مانده این شورا که ظرفیت های فراوان دارد مورد بهره برداری قرار گیرد.