بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 139868 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱ - 22:13
این مشکلات پا همیشه بی خطر نیست

این مشکلات پا همیشه بی خطر نیست

پاهای شما در معرض آلودگی و بیماری هستند. هر زمانی که شما در حیاط خانه پابرهنه راه می روید، پاهایتان را در معرض میکروب های خارج از خانه قرار می دهید.

نوآوران آنلاین-

زمانی که پاهایتان در کفش ورزشی تان عرق می کنند و شما از شستن آن ها غافل می شوید، باید انتظار این را هم داشته باشید که دچار مشکلاتی در این قسمت از بدن تان شده و احساس ناخوشایندی شما را در بر بگیرد.

سلامت پا
بسیاری از مشکلاتی که برای پاهایتان رخ می دهد کاملا طبیعی بوده وقابل درمان هستند. در اینجا، به برخی از مشکلات پاها که اغلب پزشکان با آن روبه رو می شوند و برخی از نکات جهت رفع آن ها می پردازیم:

فرو رفتن گوشه ناخن پا در پوست
هنگامی گوشه ناخن انگشت پا (معمولا شست پا) شروع به فرورفتن در پوست می کند، باعث ایجاد قرمزی و ناراحتی می شود. دو دلیل اصلی برای فرورفتن ناخن در پوست وجود دارد : آنهایی که ناشی از کوتاه کردن نادرست ناخن (با استفاده از ناخن گیر) هستند و آن هایی که به طور طبیعی رخ می دهند.


بیشتربخوانید: ۷ نقص رایج در پاها که ممکن است شما هم با آن درگیر باشید+ روش مقابله


برای جلوگیری از این مشکل، ناخن را فقط کمی کوتاه کنید (ناخن باید همان شکلی باشد که انگشت پای شما است) و گوشه های ناخن را زیاد کوتاه نکنید. اغلب اوقات یک گوشه تیز در ناخن وجود دارد که وارد پوست شده و موجب عفونت می گردد.

اگر این مشکل برایتان پیش آمد و پوست گوشه ناخن تان دچار کبودی شد، آن را در آب گرم و نمک های ضدعفونی کننده به مدت 10 دقیقه خیس کنید. اگر دوباره این مشکل عود کرد یا بدتر شد، یک متخصص می تواند ناخن تان را به حالت اول بازگرداند.

به نظر می رسد که گاهی شما ناخن هایتان را به درستی کوتاه می کنید، ولی باز هم این مشکل رخ می دهد! در این گونه مواقع پزشک می تواند با کمک روشی به نام ماتریسکتومی جزئی، که بخشی از ناخن را به طور دائمی حذف می کند، این مشکل را برای همیشه حل نماید.در این روش یک ماده شیمیایی، سلول های ماتریکس ناخن را می کشد و رشد آن را متوقف می کند. این ناحیه چند هفته پس از عمل، تخلیه می شود و دردناک خواهد بود، اما اگر موفقیت آمیز باشد، دیگر گوشه ناخن در پوست نمی رود.

ضخیم شدن و تغییر رنگ ناخن
اگر به نظر می رسد ناخن شست پایتان فوق العاده ضخیم، ناخوشایند و دردناک است، احتمالا شما به قارچ ناخن دچار هستید. قارچ ناخن با نام یونیکومیکوز شناخته شده است. این حالت معمولا از وجود قارچی به نام میکرو تروما ناشی می شود که به طور معمول در کفش همه ساکن است.

هر چند قارچ ناخن ناخوشایند به نظر می رسد، ولی تهدیدی برای سلامتی تان ندارد و به سایر قسمت های بدن گسترش نخواهد یافت. برای قارچ هیچ درمان همیشگی وجود ندارد و هر شش تا نه ماه یکبار، ناخن جدیدی رشد می کند. ناخن جدید نیز می تواند آلوده شود. استفاده از برخی اسپری های ضد قارچی در کفش ها و روی پا ممکن است به جلوگیری از عود کمک کند.

لکه های سیاه ناخن در میان دوندگان و کسانی که زیاد می پرند رایج است، زیرا ناخن شست پا ممکن است در قسمت کناری کفش فشرده شده و یک لکه خونی زیر ناخن با ظاهری سیاه پدید آید.

اگر شما می توانید برخی از حفره های پوست را در نوک ناخن مشاهده کنید، یک سوزن را استرلیزه کرده و لکه را سوراخ کنید تا برخی از مایعات را آزاد کنید، این کار درد را از بین می برد. البته بهتر است این کار را یک پزشک برایتان انجام دهد. فقط یادتان باشد هیچ گاه ناخن را به طور کامل برندارید (با اینکه دیگر یک بافت مرده به حساب می آید)، بگذارید با رشد ناخن جدید و جایگزین شدن با ناخن مرده، خودش بیفتد.

هنگامی که ناخن از بین می رود، پماد آنتی بیوتیکی را برای جلوگیری از رشد باکتری ها اعمال کنید.شما همچنین می توانید پاهای خود را در آب گرم و نمک های مخصوص خیس کنید. در حالت ایده آل ناخن به طور طبیعی رشد می کند. اما حواستان باشد که تمام ناخن ها شش تا نه ماه طول بکشد تا به طور کامل رشد کنند. اگر متوجه قرمزی بر روی ناخن تان شدید و یا احساس درد زیاد کردید حتما به پزشک مراجعه کنید. این ها نشانه هایی از عفونت باکتریایی هستند که ممکن است نیاز به آنتی بیوتیک های خوراکی داشته باشند.

توده گوشتی عجیب و غریب
آیا متوجه توده گوشتی غیرعادی در پایتان شده اید؟ احتمالا می توان آن را یک زگیل دانست. این ها با زگیل های قسمت های دیگر بدن فرقی ندارند و فقط ممکن است اسم متفاوتی داشته باشند.

زگیل ها توسط ویروس ورکا ولگاریس ایجاد می شوند و می توانند تکثیر یافته و به سایر قسمت های بدن گسترش یابند- این به عنوان پدیده Koebner شناخته می شود. مثل یک سرماخوردگی ممکن است شما این ویروس را نیز از افرادریافت کنید.گاهی بیماران مبتلا به 50 تا 60 زگیل در یک پا نیز دیده شده است!همانطور که می توانید تصور کنید، این حالت می تواند دردناک و ناتوان کننده باشد.

متاسفانه اکثر این زگیل ها به داروهای بدون نسخه پاسخ نمی دهند. متخصصان می توانند این ضایعات گوشتی را با درمان موضعی، تزریقی و خوراکی از بین ببرند. برای مثال برخی پزشکان از دارویی به نام "Canthacur-PS "استفاده می کنند. همچنین برخی از آنان پیشنهاد می کنند که 15 میلی گرم روی و 10 هزار واحد ویتامین A دو بار در روز مصرف شود. زیرا ویتامین A به پوست کمک می کند که سریع تر عمل کند و ممکن است بر روی ویروس تأثیر بگذارد، در حالی که روی به بدن کمک می کند که ایمنی داشته باشد.

پوسته پوسته و خونریزی پا
این لزوما نشانه ای نیست که شما نیاز به استفاده از مرطوب کننده بیشتر داشته باشید، بلکه یک مشخصه مشهور از بیماری "پای ورزشکار" است.این یک عفونت قارچی است که می تواند منجر به قرمز شدن، پوسته پوسته شدن کف پا و خونریزی شود.
قارچ به سه عنصر نیاز دارد تا در پوست توسعه یابد: تاریکی، گرما و رطوبت. هر کجا که این سه عنصر در آن یافت شود محل مناسبی برای رشد قارچ ها بوده و می تواند شما را نیز درگیر مشکلاتی نماید.

خوشبختانه بیماری پای ورزشکار، به خوبی به کرم ها و لوسیون موضعی جواب می دهد. اگر شما نیز از این مشکل رنج می برید، کرم ضد قارچ یک یا دو بار در روز برای یک ماه را امتحان کنید.

اگر متوجه هیچ بهبوی نشدید، علت قارچ را رفع کنید. "رفع رطوبت آسان ترین راه برای رسیدن به بهبودی است". پیشنهاد می شود که قبل از قرار دادن پاهایتان در جوراب و کفش، یک ضد عرق را روی پاهای خود بمالید و همیشه از جوراب های نخی که رطوبت را از پاهای تان دور می کند، استفاده کنید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.