بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 151848 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ - 14:13
غذاهایی متفاوت و خوشمزه با سیب‌زمینی +طرزتهیه

غذاهایی متفاوت و خوشمزه با سیب‌زمینی +طرزتهیه

با سیب‌زمینی غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد. از جمله باید به پوره، سوپ، کتلت و ... اشاره کرد. ما در این مطلب چند نوع غذای دیگر نیز به لیست دانسته های شما اضافه می کنیم که به یک بار امتحان کردن می ارزند.

نوآوران آنلاین-با سیب‌زمینی غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد. از جمله باید به پوره، سوپ، کتلت و ... اشاره کرد. ما در این مطلب چند نوع غذای دیگر نیز به لیست دانسته های شما اضافه می کنیم که به یک بار امتحان کردن می ارزند.

سوپ خامه ای سیب‌زمینی

تعداد: 6 نفر

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد پیاز درشت رنده شده
• یک عدد هویج درشت رنده شده
• یک ساقه کرفس پوره شده
• سه حبه سیر رنده شده
• یک ساقه رزماری تازه خرد شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• 6 عدد سیب‌زمینی نگینی خرد شده
• 7 پیمانه آب مرغ یا آب معمولی
• یک پیمانه خامه کم‌چرب 
• نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای سس

• 4 ورقه ژامبون
• 3 عدد پیازچه خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• کمی نمک

با سیب‌زمینی، این غذاها را هم می‌توان پخت

طرز تهیه

1. کره را داخل تابه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید.

2. هویج، پیاز، کرفس، سیر، رزماری و نمک را اضافه کنید. آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.

3. آب مرغ و سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بمانند تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

4. شعله را خاموش کنید. خامه و مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.

5. برای تهیه سس، ژامبون ها را روی حرارت زیاد تفت دهید تا کاملا برشته شوند. چربی آنها را بگیرید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.

6. در کاسه ای کوچک، پیاز، ژامبون، سرکه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن را اضافه کنید.

7. هنگام سرو سوپ، یک قاشق غذاخوری از این سس را روی هر کاسه بریزید.

سیب‌زمینی یونانی

تعداد: 8 تا 12 نفر

مواد لازم

• 2 کیلو و 200 گرم سیب‌زمینی 
• روغن زیتون
• یک عدد لیموترش
• یک یا دو عدد پیازکوچک 
• نمک دریایی

با سیب‌زمینی، این غذاها را هم می‌توان پخت

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب‌زمینی ها را بشویید و آنها را دونیم یا چهارقاچ کنید.

2. مقدار زیادی روغن در تابه بریزید و سپس سیب‌زمینی ها را اضافه کنید و هم بزنید تا روغن همه سطح آنها را بپوشاند. اگر تابه فضای کافی برای همه سیب‌زمینی‌ها نداشت آنها را در دوسری سرخ کنید.

3. یا می توانید آنها را در دو تابه بریزید و به مدت دلخواه (تا زمانی که طلایی و برشته شوند ) در فر قرار دهید. هنگامی که سرخ شدند، پیاز را روی آنها رنده کنید.

4. هنگامی که سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کردید با پیاز، آب لیمو و مقدار زیادی نمک دریایی روی آنها را بپوشانید. سپس آنها را هم بزیند تا مواد به همه سیب‌زمینی‌ها برسد. این غذا را باید تازه و گرم سرو کنید.

سالاد سیب‌زمینی تنوری اسپانیایی

تعداد: 3 تا 4 نفر

مواد لازم

• 450 گرم سیب‌زمینی ریز
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 4 حبه سیر رنده شده
• 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• یک قاشق چایخوری خردل

با سیب‌زمینی، این غذاها را هم می‌توان پخت

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب‌زمینی‌ها را از وسط دونیم کنید و داخل کاسه بیندازید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، ¾ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. آنها را داخل سینی فر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

2. سپس از فر خارج و خنک کنید. در یک کاسه کوچک، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر رنده شده، سس مایونز، آب لیموترش و سس خردل را با هم مخلوط کنید و آنها را روی سیب زمینی های پخته شده بریزید.

پوره سیب‌زمینی با کانفی تره فرنگی

تعداد: 4 نفر

مواد لازم

• 3 ورق ژامبون خرد شده
• 5 عدد سیب‌زمینی کوچک خرد شده
• آب مرغ
• ¼ پیمانه خامه کم چرب
• ¼ پیمانه آب مرغ
• دو قاشق غذاخوری کره
• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سفید
• کانفی تره فرنگی*

با سیب‌زمینی، این غذاها را هم می‌توان پخت

طرز تهیه

1. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و داخل آب مرغ بپزید تا کاملا نرم شوند.

2. سیب‌زمینی‌ها را پوره کنید. در یک قابلمه، خامه، آب مرغ، کره، روغن و فلفل سفید را روی حرارت با هم مخلوط و گرم کنید. سپس آنها را به پوره سیب‌زمینی‌ اضافه کنید.

3. اگر به نظرتان خشک بود، می توانید خامه بیشتری اضافه کنید.

4. سه قاشق غذاخوری کانفی تره فرنگی را به آنها اضافه کنید و در صورت نیاز، نمک بزنید. سپس مخلوط به دست آمده را داخل ظرف پیرکس بریزید. روی همه آنها بقیه کانفی را بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.

5. پس از خروج از فر، روی آنها ژامبون خرد شده بریزید.

*کانفی تره فرنگی

مواد لازم

• 4 ساقه تره فرنگی
• دو قاشق غذاخوری کره
• ¼ پیمانه آب
• نصف قاشق چایخوری نمک

با سیب‌زمینی، این غذاها را هم می‌توان پخت

طرز تهیه

1. تره فرنگی ها را تمیز کنید و بشویید. آنها را از طول برش دهید و سپس به قطعات ریز خرد کنید.

2. در یک قابلمه کوچک، کره، تره فرنگی، نمک و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید. البته بهتر است در قابلمه را بگذارید تا تره فرنگی به خوبی نرم شود. سپس آن را کنار بگذارید.

دومینو سیب‌زمینی

تعداد: 2 تا 4 نفر

مواد لازم

• 4 عدد سیب زمینی درشت
• 4 قاشق غذاخوری کره تصفیه شده
• نمک

طرز تهیه

1. برای تهیه کره تصفیه شده، کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را هم نزنید. پس از اینکه آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و کفی که روی آن ایجاد شده است را جدا کنید. کره صاف و تصفیه شده را در ظرف دیگری بریزد. این کره را می توانید پس از خنک شدن برای چندین هفته در فریزیر نگهداری کنید.

2. برای تهیه دومینو سیب زمینی، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید یا آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

3. سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس چهار طرف آنها را برش دهید تا مکعب مستطیل شوند. سپس آنها را به لایه های باریک برش دهید. سعی کنید همه ورقه ها یک اندازه باشند. می توانید نخستین برش را به الگویی برای برش های دیگر تبدیل کنید.

4. مستطیل های به دست آمده را کف سینی فر بچینید و روی آنها کره تصفیه شده بریزید. برای مزه دار شدن، به آنها نمک بزنید. این کار را با طرف دیگر سیب زمینی ها تکرار کنید. سپس آنها رابه مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

5. این غذا را باید گرم سرو کنید.

گراتین سیب‌زمینی و کرفس

تعداد: 6 تا 8 نفر

مواد لازم

• 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده
• 900 گرم کرفس خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• ¾ پیمانه خامه پرچرب
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• ¼ پیمانه کره
• 1/8 قاشق چایخوری زعفران
• 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده

 

با سیب‌زمینی، این غذاها را هم می‌توان پخت

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید.

3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.

4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.