بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 152240 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۲ - 10:04
گوشت و مرغ را چقدر می توان در فریزر نگهداری کرد؟

گوشت و مرغ را چقدر می توان در فریزر نگهداری کرد؟

یک متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز را ۲۴ ساعت و مرغ را ۱۲ ساعت قبل از مصرف باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان محدود یک تا ۲ روز آن‌ها را مصرف کرد.

نوآوران آنلاین-مرتضی صفوی متخصص تغذیه، درباره زمانی که می‌توان مواد غذایی منجمد را در فریزر نگهداری کرد، گفت: معمولا بهتر است ۲۴ ساعت قبل از مصرف، گوشت قرمز فریز شده را از فریزر خارج و در ظرف مخصوص فلزی در یخچال گذاشت تا به آرامی یخ آن آب شود و خون آبه گوشت که حاوی مواد مغذی است، از بین نرود.

 
وی با بیان اینکه گوشت مرغ نیز بهتر است ۱۲ ساعت، ماهی و میگو ۸ ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج شوند، افزود: نگهداری این مواد در یخچال در ظرف مخصوص پلاستیکی یا فلزی سبب شده تا از ورود مواد آلوده و بسیاری از میکروب‌ها جلوگیری شود.
 
صفوی خاطرنشان کرد: وجود دماسنج در فریزر ضروری است چراکه انواع گوشت را بر اساس اینکه قرار است چه مدت نگهداری شود، نشان می‌دهد به طور مثال گوشت قرمز را در ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر می‌توان در فریزر نگهداری کرد، اما کیفیت این گوشت به طور قابل توجهی پایین می‌آید.
 
این متخصص تغذیه ادامه داد: در دمای ۱۲ درجه زیر صفر می‌توان تا حدود ۶ ماه گوشت قرمز را در یخچال نگهداری کرد و اگر دما پایین‌تر از آن باشد به مرور زمان سبب به وجود آمدن کپک در گوشت شده و افراد مصرف کننده را مستعد بیماری‌های میکروبی می‌کند.
 
وی اضافه کرد: مدت ماندگاری گوشت‌ها متفاوت است به طور مثال مواد غذایی همچون گوشت کبابی و استیکی را تنها در مدت ۶ تا ۱۲ ماه، مرغ و بوقلمون قطعه شده ۴ تا ۱۲ ماه، اردک ۶ ماه و گوشت چرخ کرده، دل و جگر را تنها ۳ تا ۴ ماه می‌توان در فریزر با دمای مناسب نگهداری کرد.
 
صفوی تاکید کرد: البته این زمان به طور کلی برای شرایطی است که دمای فریزر ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد، گوشت خون‌آبه نداشته باشد و در کیسه نایلونی مناسب نگهداری شود که تماسی با هوا ندارد.
 
این متخصص تغذیه یادآور شد: اگر گوشت از حالت منجمد خارج شود حتما باید بر اساس نوع گوشت هرچه سریع‌تر آن را مصرف و از انجماد دوباره آن خودداری کرد، زیرا آهن و ویتامین‌های گوشت از دست می‌رود و حتی در طولانی مدت فرد را مستعد بیماری‌های گوارشی، اسهال و استفراغ شدید می‌کند.
 
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.