بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 153565 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ - 20:51
گیاهانی از جنس پروتئین!+ عکس

گیاهانی از جنس پروتئین!+ عکس

با مصرف پروتئین بیشتر می توانید احساس سیری را برای مدت زمانی طولانی‌تر تجربه کرده و بین وعده های غذایی تمایلی به مصرف تنقلات نداشته باشید.

نوآوران آنلاین-

 میزان مصرف پروتئین در هر وعده غذایی با توجه به این که رژیم غذایی شما بر چه اساسی شکل گرفته است می تواند متفاوت باشد. اگر در پی کاهش وزن هستید، انتخاب نوع پروتئین مصرفی باید یک اولویت اصلی در زمان آماده کردن وعده های غذایی باشد.

افزایش آگاهی عمومی درباره سلامت موجب شده است تا تولیدکنندگان محصولات خود را با درشت مغذی های مهم غنی سازی کنند. برای تامین نیاز مشتریان، آنها پروتئین را به انواع مختلفی از محصولات که تا پیش از این فاقد آن بودند، اضافه کرده اند که از آن جمله می توان به غلات صبحانه، میان وعده های انرژی‌زا، و حتی بستنی اشاره کرد.

اما چرا پروتئین به یک درشت مغذی مهم در رژیم های غذایی کاهش وزن مبدل شده و منابع خوب آن که منشا گیاهی دارند چه چیزهایی هستند؟

احساس سیری در زمان رژیم گرفتن

هنگامی که رژیم می گیرید باید به مقدار غذا و این که چه چیزی می خورید، توجه ویژه ای داشته باشید. یکی از عوارض جانبی رژیم گرفتن احساس گرسنگی است. اما با مصرف پروتئین بیشتر می توانید احساس سیری را برای مدت زمانی طولانی‌تر تجربه کرده و بین وعده های غذایی تمایلی به مصرف تنقلات نداشته باشید.

بر خلاف گوارش کربوهیدارت های ساده، گوارش پروتئین به مقدار قابل توجهی کالری در راستای تبدیل آن به اشکال قابل استفاده انرژی برای بدن نیاز دارد. این فرآیند گوارش به نام اثر گرمایی غذا شناخته می شود. برای گوارش، جذب، ذخیره و دفع هر نوع از درشت مغذی ها بهایی باید پرداخت شود. برای کربوهیدارت ها این به بهای حدود 6 درصد از کل کالری ها، برای چربی حدود 2 درصد و برای پروتئین حدود 25 درصد است!

این به معنای آن است که 25 درصد از کالری مصرفی شما که از پروتئین تامین می شود، به صورت خودکار طی فرآیند گوارش سوزانده می شود. پس اگر رژیم دارید و احساس گرسنگی می کنید، مقدار پروتئین مصرفی خود را افزایش دهید.

حفظ توده عضلانی

عضله بزرگترین توده در بدن انسان است و حداقل 30 درصد از وزن یک فرد سالم را تشکیل می دهد و تقریبا به طور کامل از پروتئین شکل گرفته است. جدا از عضلات، نمونه های دیگر مانند مو، ناخن، پوست و DNA نیز حاوی پروتئین هستند. مصرف پروتئین به میزان کافی نه تنها در حفظ توده عضلانی بدون چربی نقش دارد، بلکه در بازسازی و ترمیم بافت های دیگر بدن نیز ضروری است.

اگر رژیم گرفته اید احتمالا می دانید که عضله سازی به افزایش سوخت و ساز کمک خواهد کرد و ظاهری متناسب‌تر به شما می بخشد. تمرینات قدرتی در ترکیب با یک رژیم غذایی مناسب به کاهش وزن و چربی بدن کمک خواهد کرد و از این رو در بلند مدت زندگی سالم‌تری خواهید داشت.

در ادامه با برخی از بهترین منابع پروتئین که منشا گیاهی دارند، بیشتر آشنا می شویم.

توفو

 نقش پروتئین در کاهش وزن چیست؟

 

این محصول که از سویا تهیه می شود یکی از چند منظوره‌ترین مواد غذایی در جهان است که می تواند عطر و طعم های مختلف را به خود بگیرد. توفو یک غذای گیاهی است و یک پروتئین کامل حاوی تمام نه اسید آمینه ضروری برای بدن که به آنها نیاز دارد، اما توانایی تولیدشان را ندارد، محسوب می شود.

توفو با بافت های مختلف، از نرم تا فوق سخت، در دسترس است و به راحتی می توانید آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

نسخه های ارگانیک محصولات سویا و توفو را انتخاب کنید تا از مواجهه با مواد تشکیل دهنده اصلاح شده ژنتیکی پیشگیری شود. سویا تخمیر شده، مانند تمپه، نیز راحت‌تر گوارش می شود و برای بدن بسیار بهتر است.

کینوآ

 نقش پروتئین در کاهش وزن چیست؟

 

کینوآ در گروه غلات کامل قرار می گیرد و بیش از 120 نوع از آن وجود دارند. کینوآ از دیگر منابع برای یک پروتئین کامل است و به واسطه تنوع بالا می توانید آن را به عنوان یک منبع کربوهیدارت جایگزین برنج یا پاستا کنید.

کینوآ زمانی که در پلوپز یا قابلمه پخته می شود، بسیار شبیه به برنج است. همچنین، شما می توانید برگرهای کینوآ، سالاد کینوآ را تهیه کرده و حتی آن را به سوپ ها اضافه کنید تا از محتوای پروتئین بیشتر برخوردار شوید. هر فنجان کینوآ دارای 8 گرم پروتئین است و می توانید آن را به هر وعده غذایی اضافه کنید.

عدس

 نقش پروتئین در کاهش وزن چیست؟

 

اگر از نظر مالی در تنگنا قرار دارید و همچنان قصد دارید وعده های غذایی پر پروتئین مصرف کنید، عدس را به منو خود اضافه کنید. عدس یکی دیگر از مواد غذایی چند منظوره است که در بسیاری از دستورالعمل های غذایی قابلیت استفاده دارد. هر فنجان عدس دارای 19 گرم پروتئین است. همچنین، این ماده غذایی حاوی فیبر بوده و گزینه ای مقرون به صرفه است.


بیشتر بخوانید: حقه‌هایی برای چربی‌سوزی و کاهش وزن سریع!


گندم سیاه

 نقش پروتئین در کاهش وزن چیست؟

 

گندم سیاه یک ابرماده غذایی سرشار از مواد مغذی است و بیشتر در کشورهای آسیایی مصرف می شود، اما به واسطه فواید سلامت خود رشد روزافزون محبوبیت آن در جهان را شاهد هستیم.

گندم سیاه برای افرادی که به گندم یا غلات حاوی گلوتن آلرژی دارند، جایگزینی خوب محسوب می شود. هر فنجان گندم سیاه دارای 23 گرم پروتئین است.

دانه های کدو تنبل

 نقش پروتئین در کاهش وزن چیست؟

 

دانه های کدو تنبل حاوی فیبر و سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند. آنها نیازی به نگهداری در یخچال ندارند و به تنهایی یا در ترکیب با مغزهای خوراکی و میوه های خشک یک میان وعده عالی هستند.

هر فنجان دانه کدو تنبل حاوی 12 گرم پروتئین است و نیروگاهی مغذی با فواید سلامت مختلف محسوب می شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.