بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 169264 | تاریخ : ۱۳۹۷/۳/۱۶ - 14:27
 در رده بندی زشت ترین لباس تیم های ملی فوتبال جام جهانی روسیه +عکس

در رده بندی زشت ترین لباس تیم های ملی فوتبال جام جهانی روسیه +عکس

لباس تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با طرحی نامناسب و ساده جزو زشت ترین لباس های حاضر در این تورنمنت شد.

نوآوران آنلاین-در فاصله ۸ روز مانده به آغاز مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، تب و تاب این تورنمنت بزرگ در بخش های مختلف از بازار Store سیاه بلیت فروشی تا پرفروش ترین و زیباترین کیت های تیم های ملی حاضر در این تورنمنت در جریان است.

دژاگه: خیلی‌ها شاید نمی‌فهمند چرا من در تیم ملی هستم!

رونمایی از پیراهن تیم های ملی از ۳ ماه مانده به آغاز جام جهانی شروع شده بود. هر تیمی با شرکت های معتبر و بین المللی ورزشی دنیا قرارداد امضا کرده و لباس های خودشان در مسابقات جام جهانی را رونمایی می کردند. ایران هم مثل تمام کشورهای حاضر به دنبال لباسی بود تا علاوه بر اینکه نشان دهنده هویت ملی ما باشد، رضایت هواداران را از طرح و نقش ها آن نیز کسب کند.

*خاطرات شیرین از لباس های زیبا

پیراهن تیم ملی ایران در ادوار گذشته جام های جهانی همیشه جزو بهترین و زیباترین کیت ها از سوی سایت های معتبر دنیا انتخاب می شد. با توجه به این عقبه خوب از طراحی های زیبا برای پیراهن تیم ملی ایران همه فوتبال دوستان انتظار یک طراحی زیبا و بی عیب و نقص برای تیم ملی در جام جهانی روسیه را داشتند.

انتقادات شدید از کیفیت و طراحی لباس‌های برند ایتالیایی «جیووا» در سال ۹۵ باعث شد فدراسیون فوتبال قرارداد خود را با این شرکت فسخ کند و برای تهیه لباس ملی‌پوشان به سراغ کمپانی بزرگ آدیداس برود. با آمدن کمپانی آلمانی آدیداس به میدان به عنوان اسپانسر تیم ملی ایران همه منتظر این بودند تا این کمپانی از لباس های زیبایی که برای تیم های ملی دیگر کشورها تهیه می کند، برای ایران نیز یک طراحی جذاب ارائه دهد.

*رونمایی از لباس زشت و بی ذوق؛ بدون یوز!

اما با رونمایی از لباس تیم ملی ایران برای جام جهانی همه آرزوهای هواداران به نوعی به باد رفت چون طراحی ساده، بی ذوق و بدون رنگ آمیزی زیبا نشان داد که طرح دلخواه و همیشگی پیراهن ایران محقق نمی شود. انتقادات و فشارها ابتدا با حذف طرح یوزپلنگ ایرانی از روی پیراهن آغاز شد. تلاش های فدراسیون بنا به گفته مسئولان این سازمان برای برگرداندن یوز ایرانی آغاز شد ولی فایده ای نداشت. یوز ایرانی هم مثل طرح زیبا و جذاب سابق کیت های تیم ملی ایران از بین رفته بود و برگشتنش امری محال به نظر می رسید. بهانه های عجیب و غریب از سوی شرکت آلمانی مبنی بر اینکه طرح یوز ایرانی باعث اختلال در تنفس بازیکنان می شود، طرح این گونه در حال انقراض کشورمان را از پیراهن تیم ملی حذف کرد تا بیش از پیش بر انتقادها بیافزاید.

*لباس زشت ایران جهانی شد

لباس بدون ذوق و به نوعی بسیار ساده ایران نه تنها از سوی رسانه های داخلی مورد انتقاد قرار گرفت بلکه رسانه های جهان نیز به طرح نامناسب آن پرداختند. هفته گذشته روزنامه تلگراف به بررسی لباس های اول و دوم همه تیم های حاضر در جام جهانی پرداخت و به رده بندی آنها همت گماشت.

این سایت معیارهایی از جمله مناسب بودن برای زمان فعلی ( یعنی سال 2018 میلادی)، متفاوت بودن با طرح های گذشته، توجه به این مسئله که لباس ها در تلویزیون از فواصل دور نشان داده می شوند، ماندگاری در ذهن مردم و همچنین طرح دار بودن (ساده و یکدست نبودن) به عنوان فاکتورهای رده بندی در نظر گرفته بود.

*کیت ایران سومین لباس زشت جام جهانی 2018

کیت تیم ملی ایران در این رده بندی از میان ۶۴ کیت مختلف در رده ۵۹ قرار گرفت و لباس دوم ایران نیز در رده ۵۰ جای گرفت. با تفکیک کیت اول و دوم ایران در این گزارش لباس اول یوزها از ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی در رده ۳۰ قرار گرفت که به نوعی آخرین رده ها است.

تلگراف درباره لباس اول و نامناسب تیم ملی ایران این طور نوشته بود: رونمایی از پیراهن تیم ملی ایران بدون هیچ ایده بود و بازیکنان در دیدار دوستانه با ترکیه به شکلی بسیار ساده با لباس های اصلی جام جهانی وارد زمین بازی شدند. این رونمایی بدون هیچ حیوان، بدون هیچ شعار سه کلمه ای و بدون هیچ کنفرانسی رونمایی شد. این روش آنها را تحسین می کنیم ولی لباس های بی معنای آنها را خیر! این لباس به نظر آشنا می رسد. لباس ایران شبیه به پیراهن اول مراکش و دوم مصر است. زمانیکه کارهای دیدنی و زیبای آدیداس را در لباس های دیگر تیم های ملی حاضر در جام جهانی را می بینیم، متوجه می شویم که اولویت آنها چه تیم ها و کشورهایی هستند.

در این گزارش پیراهن تیم ملی ایران به نوعی جزو زشت ترین پیراهن های تیم ملی قرار گرفت و پس از پیراهن سوئیس و مراکش کیت ایران سومین پیراهن زشت حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ شد.

* پیراهن ایران در جام‌جهانی ۲۰۰۶ در بین بهترین‌های آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا هفته گذشته به معرفی بهترین پیراهن های تیم های آسیایی در ادوار مختلف جام جهانی پرداخت. پیراهن تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ در میان برترین کیت های آسیایی بود. سایت AFC درباره پیراهن تیم ملی ایران نوشت: شرکت پوما برای دومین بار پیراهن تیم ملی ایران را تهیه می کرد. پوما بعد از جام جهانی ۱۹۹۸ این بار در سال ۲۰۰۶ نیز اسپانسر ایران شده بود. خطوط سبز کنار آستین و شورت های یکدست سفید یک طراحی شیک را برای پیراهن ساخته بود.

* 10 لباس برتر و زیبا جام جهانی ۲۰۱۰؛ ایران در جمع بهترین‌ها

چند ماه به آغاز جام جهانی برزیل باقیمانده بود. در هفته‌های گذشته چند تیم‌ رسما از پیراهن جدید خود رونمایی کرده بودند که بعضی از آنها طراحی زیبا و چشم‌گیری داشتند. یک سایت ایرلندی در آن زمان نگاهی انداخته به زیباترین پیراهن‌هایی که تا به حال رونمایی شده‌اند که نام تیم ملی ایران هم در این میان ۱۰ لباس برتر جام جهانی به چشم می خورد. این سایت درباره کیت ایران نوشت: تیم ملی ایران با پیراهن جدید خود بعد از 8 سال دربزرگترین تورنمنت فوتبالی جهان حضور پیدا می کند. این پیراهن توسط کمپانی آل اشپورت تولید شده، کمپانی‌ای که فوتبالدوستان را به یاد دستکش دروازه‌بانان در اواخر دهه 90 می اندازد.

* چرا از زیباترین به زشت ترین رسیدیم؟

فدراسیون فوتبال ایران پس از قطع همکاری با کمپانی «جیووا» به صورت پنهانی با شرکت آلمانی «آدیداس» قرارداد امضا کرد. پنهانی از آن جهت که مفاد و جزئیتات این قرارداد رسانه ای نشد و پشت پرده ماند. انی اقدام فدراسیون حرف و حدیث های زیادی را به دنبال داشت. در حالی که کمپانی های ورزشی برای اسپانسر شدن علاوه بر اینکه به صورت رایگان پیراهن های تیم ملی کشور موردنظر تهیه می کنند حتی پولی نیز بابت این تبلیغ به تیم ملی مدنظر می دهند اما بنا به اعلام فدراسیون فوتبال کشورمان تنها ۷۰ درصد لباس های ارائه شده از سوی آدیداس به ایران رایگان است و ۳۰ درصد هزینه های آن را باید فدراسیون ایران بپردازد. پس از این پنهان کاری نوبت رونمایی از پیراهن تیم ملی ایران رسید که بدون اینکه نظرسنجی و طراحی دقیقی صورت بگیرد، فدراسیون یک لباس بدون طرح و نامناسب را رونمایی کرد که انتقادات زیادی را به همراه داشت. فدراسیون فوتبال می توانست از تجربه ای که کمیته ملی المپیک در سال ۲۰۱۶ کسب کرده بود، استفاده کند و می توانست درخواست کند که هر طراحی بنا به ذائقه خود طرحی پیشنهاد بدهد و از میان آنها بهترین طرح را انتخاب کند ولی این اتفاق نیفتاد و فدراسیون خودسر و بدون مشورت لباسی نامناسب را رونمایی کرد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.