بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
نمایش «دیگری شبیه خودش» در تماشاخانه استاد مشایخی
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
کد خبر: 171243 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۵ - 11:57
عاداتی که به کمردرد منجر می‌شوند

عاداتی که به کمردرد منجر می‌شوند

اگر فکر می کنید سلامت کمر شما تنها با بلند کردن اجسام سنگین و فعالیت های دیگر که بر پشت و کمر فشار وارد می کنند در معرض خطر قرار می گیرد، اشتباه می کنید.

نوآوران آنلاین-آمار و ارقام نشان می دهند که بیش از 80 درصد مردم در سراسر جهان کمردرد را در برخی مقاطع از دوران زندگی خود تجربه می کنند. افراد بسیاری فکر می کنند که کمردرد نشانه ای از یک شرایط پزشکی جدی است، اما همواره این گونه نیست. در بیشتر مواقع، کمردرد به واسطه عادات بد یا سبک زندگی ناسالم ما شکل می گیرد.

صاف نگه داشتن کمر برای حفظ سلامت این بخش و پیشگیری از بروز درد اهمیت دارد. متاسفانه افراد بسیاری این قانون طلایی را به واسطه زندگی پر تنش خود فراموش می کنند. در ادامه با برخی مشکلات سبک زندگی و عادات بد که ممکن است به کمردرد منجر شوند بیشتر آشنا می شویم.

شغل شما ناحیه کمر را به شدت درگیر می کند

شما باید همواره کمر خود را صاف نگه داشته و از فشار بیش از حد بر آن پرهیز کنید، به ویژه زمانی که شغل شما شامل ایستادن و خم شدن های فراوان می شود. این مساله که بلند کردن اجسام سنگین می تواند به کمر آسیب برساند، درست است، اما یک آرشیتکت، متخصص زیبایی، مهندس، راننده یا کارمند نیز می تواند فشار بیش از اندازه به کمر خود وارد کند. وقفه های کوتاه و استراحت دادن به کمر برای چند دقیقه پس از هر ساعت کار یکی از بهترین اقداماتی است که می توانید مد نظر قرار دهید. همچنین، بهتر است کمی تحرک داشته و حرکات کششی ساده پا و کمر را انجام دهید تا عضلات کمر بیش از حد سفت نشوند.

وضع اندامی مناسب را حفظ نمی کنید

اگر فکر می کنید سلامت کمر شما تنها با بلند کردن اجسام سنگین و فعالیت های دیگر که بر پشت و کمر فشار وارد می کنند در معرض خطر قرار می گیرد، اشتباه می کنید. هنگام تن‌آرامی در خانه نیز ممکن است به کمر خود آسیب برسانید. آنچه که باید مد نظر قرار بگیرد حفظ وضع اندامی خوب و مناسب است. اگر به تن‌آرامی در یک وضع اندامی اشتباه عادت کرده اید، این شرایط می تواند به کمر شما آسیب برساند. هنگام انجام برخی کارهای خانه مانند آشپزی یا شستشوی ظروف و اتو کردن لباس ها نیز ممکن است وضع اندامی خوب را حفظ نکنید. شما باید محیط اطراف خود را به گونه ای شکل دهید که فشار از روی کمر برداشته شود. در همین راستا می توانید ارتفاع میز، سینک یا میز اتو را تغییر دهید.

از کفش مناسب و راحت استفاده نمی کنید

برای این که همراه با مد حرکت کرده و شیک به نظر برسید، ممکن است کفش هایی تنگ و نامناسب به پا کنید. این اقدام شاید در ابتدا مشکل آفرین به نظر نرسد، اما بیشتر از آنچه که تصور می کنید بر سلامت بدن شما تاثیرگذار است. استفاده از کفش های پاشنه بلند یکی از دلایل اصلی احساس کمردرد در بسیاری از بانوان محسوب می شود. کفشی که استفاده می کنید می تواند وضع اندامی شما را تغییر دهد و یک وضع اندامی نامناسب می تواند سلامت کمر را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از کفش های پاشنه بلند بیش از دو ساعت در روز شما را در معرض خطر ابتلا به مشکلات جدی کمر قرار می دهد. همچنین، از پوشیدن کفش های تخت نیز پرهیز کنید زیرا به ستون فقرات فشار وارد می کند. یک کفش نامناسب موجب توزیع نادرست وزن بدن می شود. در حالت ایده آل، کفش هایی با پاشنه کوتاه بهترین انتخاب هستند.

کیف های بزرگ با خود حمل می کنید

حمل کیف های بزرگ و سنگین یکی از بدترین عاداتی است که می تواند بر سلامت کمر تاثیر منفی بگذارد. برخی افراد برای این که همگام با مد حرکت کنند از کیف های بزرگ استفاده می کنند، اما بهای آن را نیز با کمردرد پرداخت می کنند. حمل وزن اضافه فشار مضاعفی را بر عضلات کمر وارد می کند و به کمردرد منجر می شود. مهمترین وسایل را در کیف خود قرار داده و از سنگین کردن آن تا حد امکان پرهیز کنید. استفاده از کوله پشتی گزینه بهتری است به شرط آن که وزن کوله پشتی روی دو شانه شما قرار بگیرد. همچنین، بند کیف یا کوله پشتی خود را تنظیم کنید تا از زیر فشار قرار گرفتن تیغه های شانه پیشگیری شود.

لباس های تنگ به تن می کنید

پوشیدن لباس های تنگ یکی دیگر از عادات بد ماست که می تواند کمر را تحت تاثیر قرار دهد. به واسطه محدود کردن دامنه حرکت، این کار می تواند به طور مستقیم بر کمر تاثیرگذار باشد. همچنین، پوشیدن لباس های تنگ ممکن است گردش خون به بخش های از بدن را کاهش داده و خشکی کمر را موجب شود.

استرس خود را مدیریت نمی کنید

پرهیز از استرس در دنیای امروز غیرممکن به نظر می رسد، اما عدم مدیریت استرس و افسردگی به صورت کارآمد اشتباه بزرگیست که بسیاری مرتکب می شوند. مطالعات نشان داده اند که افزایش استرس روانی می تواند اثر مستقیمی بر سلامت کمر انسان داشته باشد. در این شرایط بدون این که متوجه باشید وضع اندامی خود را تغییر می دهید که می تواند به کمردرد منجر شود. فعال باشید زیرا فعالیت جسمانی به تسکین استرس کمک می کند. فعالیت هایی که خلق و خوی شما را بهتر می کنند مانند دوچرخه سواری، شنا یا دویدن را مد نظر قرار دهید.

در وضعیتی نامناسب می خوابید

وضعیت خواب شما از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا نه تنها بر کیفیت خواب اثرگذار است، بلکه می تواند دلیل بروز کمر درد نیز باشد. خوابیدن روی تشکی نامناسب یکی از دلایل شایع کمر درد محسوب می شود. یک تشک بیش از اندازه سفت به اندازه تشکی بیش از اندازه نرم می تواند بر وضعیت خوابیدن شما تاثیرگذار باشد. سر شما هنگام خواب به پهلو نباید بیش از اندازه پایین یا بالا قرار بگیرد. زمانی که به پشت می خوابید قرار دادن یک متکا زیر پاها ممکن است به پیشگیری از کمردرد کمک کند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.