نوآوران آنلاین-محمدحسین مقیمی پس از برگزاری سومین جلسه شورای ترافیک استان تهران افزود: در کلانشهر تهران نیاز است که یک تقسیم بندی کاری بین شهروندان در مراجعه به محل کار، تحصیل و کسب خود انجام شود که در این طرح می توانیم ساعت کاری ادارات را از ساعت 7، دانش آموزان و دانشجویان از ساعت 8 و بازاریان و کسبه را از ساعت 9 تعیین کنیم.
وی گفت: با اجرای طرح ساعت کاری ادارات از 6.30 دقیقه تا 14 بعدازظهر متوسط روزانه تا 400 مگاوات برق صرفه جویی شد و همچنین میزان ترافیک در خیابان های شهر کاهش یافت.
مقیمی با بیان اینکه استان تهران با کمبود آب مواجه است ادامه داد: اگر اجرای طرح جابه جایی ساعت ادارات را اجرای نمی کردیم مردم در تامین آب آشامیدنی و برق با مشکل مواجه می شدند .
وی خاطرنشان کرد: کارمندان به ویژه بانوان با حضور در ساعت 6 و در ادامه 6.30 دقیقه صبح در محل کار خود با مشکل مواجه بودند که البته با وجود همه این مشکلات سیاست دولت را اجرایی کردیم .
استاندار تهران تاکید کرد: طبق بررسی های انجام شده رضایتمندی شهروندان به ویژه کارمندان از اجرایی شدن این طرح بسیار بالا بود که در صورت موافقت دولت می توانیم این طرح را با ساعات متفاوت برای کارمندان، دانشجویان و دانش آموزان و همچنین بازاریان اجرایی کنیم.
سومین جلسه شورای ترافیک استان تهران عصر امروز (یکشنبه) به ریاست محمد حسین مقیمی در استانداری تهران برگزار شد.
بررسی مشکلات پایانه مسافربری جوانمرد قصاب در منطقه 22 تهران و همچنین بررسی حرکت وسایل حمل و نقل عمومی از تهران به سمت شهرستان های ورامین و قرچک از مصوبات این جلسه بود.
در این جلسه فرماندار شهرستان ری اعلام کرد که برای رفع مشکلات مسافران و استقرار خودروهای مسافربری شهرستان ورامین در پایانه جوانمرد قصاب تصمیم گیری شده و با قول مساعد شهرداری، این پایانه به سرعت تکمیل می شود.
هدایت الله جمالی پور با بیان اینکه در برخی از ایستگاه های هواشناسی جنوب تهران شاخص آلایندگی تا مرز هشدار را نشان می دهد افزود: خودروهای با عمر و آلایندگی بالا باید برای جلوگیری از بروز مشکلات آلایندگی ساماندهی شوند و انتظار این است که جانمایی مناسبی برای خودروها پیش بینی شود تا اثرات مخرب زیست محیطی کاهش یابد.
در ادامه جلسه موضوع افزوده شدن خط اتوبوس ایستگاه جوانمرد قصاب به ورامین مطرح شد که براساس گزارش ارائه شده، با تدبیر شهرداری ورامین و فرمانداری قرچک این مسیر از کمربندی قرچک راه اندازی شود.
استاندار تهران در پایان و پس از گزارش های ارائه شده تأکید کرد که انتقال مسافران از قرچک و ورامین از طریق کمربندی کنار قرچک به راحتی امکانپذیر است و نیازی به عبور و مرور وسایل حمل و نقل عمومی از داخل شهر نیست.
وی در ادامه با اشاره به این پیشنهاد که شهرداری تهران برای طرح جامع شهر تهران مشاوری در نظر بگیرد گفت: شخصیتی حقوقی که می تواند یک شرکت باشد با تصمیم شهرداری انتخاب شده تا طرح جامع شهر تهران را بررسی و در نهایت مطالعه نهایی را برای تصویب در شورای ترافیک شهر و استان تهران ارائه دهد.
در ادامه این جلسه معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه مطالعات شهری بر مبنای مدل های عرضه و تقاضا در موضوعات مختلف شهری انجام می شود افزود: در طرح مطالعاتی سال 92که انجام شد ١٧٥ هزار فرم از طریق مدارس برای جمع آوری اطلاعات پایه برای مطالعات شهر تهران توزیع شد.
محسن پورسید آقایی ادامه داد: اطلاعات جمع آوری شده سال هاست به دست آمده و لازم است تیم ارزیاب این اطلاعات را مورد مطالعه قرار دهد و با احیای شرکت مطالعات جامع شهر تهران این مشکل مرتفع می شود.
سومین جلسه شورای ترافیک استان تهران با حضور استاندار تهران، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، رییس پلیس راهور تهران بزرگ و سایر اعضای این شورا در محل استانداری تهران برگزار شد.