بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 173871 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۳ - 14:30
برگزاری نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی از دوشنبه

برگزاری نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی از دوشنبه

هفدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس ۲۰۱۸) با شعار امنیت و ایمنی، پشتوانه تولید داخلی از ۹ تا ۱۲ مهرماه جاری در محل مصلی تهران برگزار می‌شود.

نوآوران آنلاین-علیرضا علی‌آبادی دبیر نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی اظهار کرد: اهداف برگزاری این نمایشگاه از جمله بروزرسانی، توسعه، ارتقای کمی و کیفی تاسیسات پلیسی و استفاده از فناوری‌های روز جهان با هدف تسهیل و تسریع در ماموریت محوله و ارتقای توانمندی فناوری‌های پلیسی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم همچنین گسترش فرهنگ استفاده از تجهیزات پیشگیری و امنیت در سطح جامعه به منظور کاهش حوادث، سوانح و خسارات ناشی از آن است.

وی گفت: همچنین حمایت از نخبگان و مخترعان در زمینه تجهیزات مرتبط با ماموریت‌های پلیسی، ساماندهی فعالان حوزه تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی، بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها و گسترش فضای آشنایی و مشارکت منابع تولید و مصرف با هدف کوتاه نمودن دست واسطه‌ها از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۵۰ غرفه از شرکت‌های داخلی و خارجی در نمایشگاه حاضر هستند، گفت: این محصولات شامل ۱۹۳ برند از بیش از ۲۰ کشور با بیش از ۵۰۰۰ عنوان محصول است و حضور ۱۷ رده‌های پلیس تخصصی و معاونت‌های پشتیبانی کننده و ارائه خدمات انتظامی برای عموم بازدید کنندگان از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی ادامه داد:‌ در این نمایشگاه محصولات با گروه کالایی متنوع از قبیل فناوری، اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل، تسلیحات و مهمات، یونیفرم و لباس، نظارت تصویری و تجهیزات مراقبتی، ترافیک، آتش‌نشانی، امداد و نجات، سیستم‌های آموزشی و مشاوره‌ای و سایر زمینه‌های دیگر اعم از تجهیزات اشعه ایکس و نشریات تخصصی مرتبط در این حوزه‌ها حضور دارند.

علی‌آبادی با مقایسه هفدهمین دوره این نمایشگاه با دوره‌های قبل اظهار کرد: در این نمایشگاه شاهد افزایش فضای اختصاص یافته و اختصاص فضای مسقف و روباز و پیش‌بینی بیش از ۱۰ نشست تخصصی در طول نمایشگاه، حضور شرکت دانش‌بنیان و مراکز رشد دانشگاه‌ها، برگزاری بخش ویژه ۴۰ سالگی پلیس و ا نقلاب با مشارکت تمامی یگان‌های ناجا و مجتمع نمودن غرفه‌های بخش بین‌الملل در یک محل به منظور تسهیل در بازدید غرفه‌های این بخش هستیم.

وی همچنین اظهار کرد: در این نمایشگاه شاهد برگزاری نشست‌های آموزشی از جمله کارگاه امنیت فضای مجازی، کارگاه آموزشی با عنوان پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری نشست‌های تخصصی مدیران و فعالان صنایع مربوطه و روسای پلیس تخصصی هستیم.

علی آبادی با اشاره به برگزاری طرح "چلچراغ پلیس انقلاب در نمایشگاه بین‌المللی" گفت: در این زمینه قرار است با معرفی شرح وظایف ماموریت‌ها و دستاوردهای ارزشمند پلیس ایران در ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نیروهای پلیس قدردانی کنیم.

دبیر نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی با بیان اینکه قصد دارم در بحث  فرهنگی و هنری نمایشگاه نیز فعالیت‌هایی را انجام دهیم گفت: در بخش خانواده شاهد قرار گرفتن جایگاه‌هایی برای آموزش‌های همگانی، مشاوره، حجاب و عفاف و... هستیم و در بخش کودکان و نوجوانان نیز غرفه همیاران پلیس، غرفه نقاشی کودکان، غرفه معرفی بازی گشت پلیس و هشدارهای پلیس در حوزه کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

همچنین در بحث فضای مجازی نیز به بررسی آسیب‌ها، تهدیدها و چالش‌های فضای سایبری و نیز کلاهبرداری‌ها و نیز جرایم اینترنتی پرداخته‌ایم.

وی افزود: پلیس در آیینه هنر نیز یکی دیگر از بخش‌های فرهنگی و هنری این نمایشگاه است که با معرفی آثار هنری شاخص با موضوع پلیس در نمایشگاه فعالیت می‌کند.

علی‌آبادی در ارتباط با حضور مراکز رشد دانشگاه‌ها و پارک‌های علمی و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه گفت: کمک به جذب بیشتر کارآموزان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد شغل، ایجاد واحدهای صنایع کوچک و متوسط فنی و تخصصی که بتوانند در بازار کار رقابت‌پذیر باشند، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و استفاده بهینه از این سرمایه عظیم ملی از دیگر طرح‌های این نمایشگاه است که با هدف ترغیب هیات علمی دانشگاه‌ها و واحدهای پژوهشی برای فعالیت‌های بیشتر در رفع نیاز ایمنی و امنیت جامعه، تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی در گروه کالایی مربوط به نمایشگاه و افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها و واحدهای پژوهشی در حوزه صنایع امنیتی و ایمنی، برگزار می‌شود.

وی افزود: مراکز رشد دانشگاهی از جمله پارک علم و فناوری ایلام، مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه الزهرا(س)، مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته شریف، دانشگاه خوارزمی، مدیریت فناوری و توسعه نوآوری امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس و...  در این نمایشگاه حضور دارند.

دبیر نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی گفت:‌ در بخش مخترعان نیز شاهد حضور ۷۰ اختراع و ابتکار از بخش‌های مختلف ناجا، فنی‌ حرفه‌ای و دانشگاه هستیم و دیگر اختراعات طی سه مرحله داوری از بین ۴۵ اثر دریافتی، تعداد ۵ اثر انتخاب شده که در قالب ۱۱ غرفه در نمایشگاه ارائه خواهد شد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.