بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 181969 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۱/۷ - 14:41
برگزاری روشنای بزرگان برای ابراهیم معمارزاده و تعیین روزی به نام مجسمه
تشریح عملکرد انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز در ۵ ماه فعالیت

برگزاری روشنای بزرگان برای ابراهیم معمارزاده و تعیین روزی به نام مجسمه

انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز در سومین روشنای بزرگان به سراغ ابراهیم معمارزاده می‌رود.

نوآوران آنلاین- معمارزاده ۸۶ ساله فارق‌التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و فوق لیسانس مجسمه سازی از دانشگاه بروکسل بلژیک است. او مدرک درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.

در نشست خبری انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز که امروز، یکشنبه (هفتم بهمن ماه) ساعت ۱۰:۳۰ در خانه هنرمندان شماره ۲ برگزار شد، اعلام شد که تاکنون «روشنای بزرگان» برای حسین قره گوزلو و انسیه لواسانی برگزار شده است؛ به این ترتیب که نمایشگاهی مرتبط با این هنرمندان برگزار و فیلم کوتاهی از روند زندگی آنها ساخته و اکران شده است.

در این نشست عباس مجیدی (رئیس هیأت مدیره)، محمد مهدی صنعتی (نایب رئیس هیأت مدیره)، صفا سبطی (دبیر هیأت مدیره)، هومن سلیمی (عضو هیأت مدیره و خزانه‌دار) و معصومه میرحسینی (عضو هیأت مدیره) حضور داشتند.

در این نشست اعضای هیأت مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز که پنج ماه از فعالیتشان می‌گذرد به تشریح فعالیت‌ها و رویکردهای خود پرداختند.

هومن سلیمی بیان کرد: زمانی که وارد هیأت مدیره شدیم، نمایشگاه روشنای بزرگان را داشتیم؛ البته این نمایشگاه از دوره قبل وجود داشت اما جذاب بود. ما پیشکسوتانی را برای این نمایشگاه انتخاب می‌کردیم که سن بالا داشتند یا مدتی از آن‌ها خبری نداشتیم. تا به امروز برای حسین قره‌گوزلو و انسیه لواسانی این کار را انجام دادیم و خانه هنرمندان هم همکاری کرد. باید گفت تاکنون دو نمایشگاه برگزار کردیم و فیلم کوتاه از روند زندگی این دو هنرمند ساختیم و اکران کردیم. این یک اتفاق برای نسل جوان است که درباره این افراد بیشتر بدانند. سومین روشنای بزرگان هم برای آقای معمارزاده برگزار خواهد شد. فیلم او هم آماده شده اما برگزاری نمایشگاه برای سال بعد خواهد بود.

او ادامه داد: آخرین نمایشگاه هم سومین نمایشگاه دانشجویی است که کارهای خوبی در آن وجود دارد و جمعه (۱۲ بهمن ماه) افتتاح می‌شود و تا ۲۷ بهمن ادامه دارد. دبیر این نمایشگاه بیژن غنچه‌پور است و هادی عرب نرمی، رضا قره باغی و بیژن غنچه پور آثار را داوری خواهند کرد.

سلیمی اضافه کرد: همچنین نمایشگاه سالانه مجسمه‌های کوچک را داریم که ۱۰ دوره برگزار شده و سال آینده به شکل متفاوت برگزار خواهد شد. این نمایشگاه بخش فروش هم داشت که به اقتصاد هنرمند کمک می‌کرد اما بخش هنری برای ما مهم‌تر است.

او ادامه داد: حدود ۲۰ سال ویترین خانه هنرمندان تغییر نکرده بود که می‌خواهیم به صورت فصلی تغییر دهیم. در اختیار انجمن مجسمه‌سازان قرار دارد و برای اعضای انجمن است. در آینده می‌خواهیم از انجمن سفال هم کمک بگیریم.

عباس مجیدی گفت: زمانی که پنج ماه پیش کارمان را شروع کردیم سعی کردیم در ادامه و روند هیأت مدیره قبلی و چشم‌اندازی که در دوره قبل ترسیم شد، مسیر را ادامه دهیم، با این تفاوت که بر گزارش‌های پژوهشی و خبری تاکید داشتیم.

رئیس هیأت مدیره بیان کرد: هیأت مدیره جدید بر هم صدایی بین اعضا برای اتحاد بیشتر اجماع دارد و در این مسیر بیش از ۳۴ جلسه برگزار کردیم و به موضوعات ساختاری پرداختیم.

او خاطرنشان کرد: تمرکز جدی انجمن روی بینال مجسمه‌سازی است و احساس نیاز کردیم نشست‌های تخصصی در این حوزه برگزار کنیم و به نتایج و نقطه‌نظرات خوبی درباره مجسمه‌سازی دست یافته‌ایم. همچنین بر این اساس، شورای سیاست‌گذاری تعیین خواهد شد.

مجیدی درباره برنامه‌های جدید انجمن که در راستای تعامل با شهرستان‌ها خواهد بود، گفت: با بینال شهری شهر مشهد همکاری مشترکی داشتیم و امیدوارم این تعامل با بقیه شهرها هم شکل بگیرد. همچنین ایونتی تعریف کردیم که بر اساس رویدادهای متدوال مجسمه‌سازی نیست و تاکید بر اقلیم و جغرافیای منطقه‌ای و ارتباط انسانی دارد که در کرمان برگزار خواهد شد.

رئیس هیأت مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران درباره بینال هشتم، اظهار کرد: برای هشتمین بینال مجسمه‌سازی قصد داریم به وضعیت مشخصی برسیم تا بضاعت و توانمندی افراد را در این حوزه رصد کنیم. با این نگرش امیدواریم بتوانیم به کمک شورای سیاستگذاری انجمن، هشتمین بینال مجسمه‌سازی را به صورت مطلوب برگزار کنیم.

او ادامه داد: رونمایی از کتاب بینال را پیگیری کردیم و نتیجه داد. ما در ۲۰ سالگی جشنی را در اواخر بهمن ماه یا اوایل اسفند ماه خواهیم داشت. همچنین نمایشگاه دانشجویی چند سال است که شروع شده و بعد از اعلام فراخوان آثار از دانشگاه تهران، نیشابور و هنر انتخاب می‌شوند.

معصومه میرحسینی بیان کرد: رویداد درختستان اگر برگزار شود با همکاری انجمن و زیباسازی شهر انجام می‌شود. اگر تشکیل شود در خیابان ولیعصر خواهد بود و ۱۰ تا ۱۵ هنرمند در آن فعالیت خواهند کرد و به شکل یک موزه محیطی است. همچنین فراخوانی داده می‌شود و همه افراد می‌توانند در آن شرکت می‌کنند. ما پیشنهاد دادیم که کارهای خیابان ولیعصر که در دوره قبل انجام شده برای گردشگری و توریستی پلاک گذاری شوند. کارهای آسیب دیده هم ترمیم شود.

صفا سبطی در ادامه اظهار کرد: انجمن هنری در این دوره برای ما از اهمیت برخوردار است و تمام حرکت و رویدادها، سیاستگذاری ما را شکل می‌دهد. ما سعی می‌کنیم حمایت صنفی داشته باشیم اما مهم‌تر این است که به لحاظ هنری، وجه هنری برای مجسمه‌سازی ایجاد کنیم. ما برای بینال وقت صرف کردیم. اگر کاری می‌کنیم پژوهش انجام می‌دهیم و بعد حرکت می‌کنیم. برای همین نخواستیم بینال را سلیقه‌ای برگزار کنیم و در این راستا نشست برگزار کردیم و با صاحب‌نظران حرف زدیم. بینال را به سمتی برنامه‌ریزی کردیم که اهمیت جریان مجسمه سازی برجسته و نشان دادن شود. حمایت از مجسمه‌سازی معاصر هدف ما است که باعث رشد می‌شود. رویدادهای دیگر هم با همین روند شکل گرفت و خواهان این هستیم که در گفت‌وگو با هم باشند به همین دلیل سعی کردیم با تشکلات شهرستان ارتباط بگیریم.

او ادامه داد: در کشور رویدادهایی در جریان است و وظیفه انجمن ما این است که استقلال را حفظ کند و در رویدادی مشارکت می‌کنیم که تثبیت انجمن در آن مدنظر باشد. اگر احساس کنیم منافع اعضا در خطر است مشارکت نکنیم. پیشنهاد ما پژوهش محوری به هنرمندان است و بخشی از ایونت ما ترغیب آن‌ها به پژوهش است.

مجیدی در ادامه نشست هم بیان کرد: برای اکسپو پروپوزال نوشته شده اما هنوز قطعی نشده است.

او ادامه داد: در استراتژی مسیر آینده ما آمده است که نشریه خود را علمی ترویجی منتشر کنیم و به گیشه هم بیاید. همچنین اخبار را در فضای مجازی منتشر کنیم. سپس کمیته آموزشی خلأ آموزشی را پر کند و کارگاه تخصصی برگزار کنیم. همچنین آثار حوزه مجسمه متناسب با شکلی که باید قرار بگیرد از انجمن گذر کند تا پیشنهادهایی بدهیم و بر قیمت‌گذاری و … نظارت بشود.

او اضافه کرد: چاپ کتاب بینال ۱۲۲ میلیون برای دوره قبل هزینه داشت و امیدواریم سال آینده به موقع کتاب را با کمک وزارت ارشاد چاپ کنیم.

مجیدی بیان کرد: تعیین روز مجسمه در برنامه‌هایمان وجود دارد اما هنوز این کار را نکرده ایم.

همچنین محمد مهدی صنعتی به تشریح ایونت تهران و کرمان پرداخت و اعلام کرد که قرار است در دوفاز و در تهران و کرمان برگزار شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.