بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 31504 | تاریخ : ۱۳۹۶/۶/۱۱ - 11:22
ضرورت دیپلماسی قدرتمند در عرصه های جهانی برای تأمین منافع ملی
نوآوران در گفت وگو با کارشناسان بررسی کرد

ضرورت دیپلماسی قدرتمند در عرصه های جهانی برای تأمین منافع ملی

به گفته کارشناسان و تحلیلگران اکنون جمهوری اسلامی به بازیگری قدرتمند در عرصه منطقه و بین‌الملل تبدیل شده است و لازم است در چنین شرایطی دولت و دستگاه دیپلماسی با اقدامات موثر فعالیت بیشتری را در عرصه جهانی داشته باشد.

نوآوران آنلاین- این همان استراتژی است که مقام معظم رهبری به صورت شفاف در تنفیذ رئیس ‌جمهور مطرح کردند و همچنین در دیدار با هیئت دولت به این موضوع اشاره کردند. از آن جا که بیانات مقام معظم رهبری فصل الخطاب است انتظار می رود که همه مسؤولان به خصوص دستگاه دیپلماسی این توصیه‌ها را سرلوحه کار قرار دهند و درجهت تامین منافع ملی از آن استفاده کنند.
  از کشورهای منطقه غافل نشویم
ولی‌ الله نانواکناری، نماینده مردم بابلسر و فریدون کنار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر گسترش تعاملات کشورمان با کشورهای مختلف جهان، می گوید:  با توجه به این که برجام و توافق هسته ای بیشتر وقت دولت را مصروف خود داشت، ‌توجه کمتری کمی به کشورهای منطقه نظیر پاکستان، افغانستان، ترکیه، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای خزر معطوف شد.
 او همچنین با بیان این که لازم است که ارتباطات با این کشورها گسترش یابد، افزود: ارتباط با کشورهای مختلف نباید تنها محدود به برجام شود، چرا که با توجه به شرایط جدید گسترش روابط خود با سایر کشورها را اقتضا می کند. نانواکناری با اشاره به وضع تحریم‌ های آمریکا علیه ایران، ادامه داد: در چنین شرایطی دستگاه دیپلماسی می‌ تواند با گسترش روابط خود با سایر افزایش واردات و صادرات را برای کشور به ارمغان بیاورد.
این نماینده مجلس با بیان این که افزایش صادرات و واردات به هر کشوری مستلزم ایجاد دیپلماسی قوی است، تصریح کرد:  با توجه به اثر بخشی ارتباط با کشورهای مختلف همچون کشورهای آسیایی و اقتصادی در وضعیت اقتصادی کشور ما، لازم است تا این موضوع مورد تأکید قرار گیرد.
 نماینده مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که دامنه تعاملات با دنیا نباید به برجام معطوف شود، افزود: هر کشوری می تواند در محیط منطقه ای و فرا منطقه ای بازار خوبی برای ایران باشد، فلذا نباید از تعامل با آن ها غافل شد.
  گشایش های تعاملات بین المللی
علیرضا رحیمی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به وضعیت کشور در حوزه اقتصاد بین‌الملل و حوزه بین الملل، می گوید: بهبود روابط ایران با کشورهای دنیا مصادیق بسیاری دارد که نزدیک ترین آن ها قرارداد توتال به عنوان اولین قرارداد سرمایه گذاری مشترک بزرگ است.
او همچنین با اشاره به نوسازی هواپیماها نیز افزود: تغییرات در حوزه هایی نظیر حمل و نقل از جمله عرصه هایی است که برای مردم قابل مشاهده است، اما گشایش‌ های حوزه ‌های بانکی برای قشرخاصی از مردم همچون تاجرها مشهود است. این نماینده مجلس با بیان این که یکی از بهترین نمودهای توافق هسته ای ازبین رفتن ایران هراسی در دنیا است، ادامه داد: چنین نکته مثبتی مورد توجه کشورها و شرکت‌‌های بزرگ است و همین گشایش می تواند موقعیت مناسبی را برای وضعیت اقتصادی کشور ایجاد کند. رحیمی در بخشی دیگر از اظهارات خود با اشاره به این که برجام باید حفظ شود و تقویت یابد، تصریح کرد: رویکرد کلی نظام این است که کشورمان به هیچ عنوان نقض کننده اول برجام نباشد، زیرا جمهوری اسلامی ایران مذاکره نکرده تا آن را نقض کنیم یا ۲۴ ماه مذاکره نکردیم که از برجام خارج شویم. این عضو فراکسیون مجلس همچنین با بیان این که جمهوری اسلامی ایران با هدف بزرگتری وارد مذاکرات شد و به توافق برجام رسید، افزود: با توجه به تاثیر برجام در سطح جامعه جهانی، ایران نگاه متعهدان ه‌ای به برجام دارد و انتظار داریم دیگر طرف های برجام نیز رویکرد متعهدانه ‌ای به برجام داشته باشند و در همین فضا بتوانند رویکرد آمریکا را نیز تغییر دهند.
  تقویت نگرش معتدل دولت در جهان
داوود هرمیداس باوند، تحلیلگر مسائل بین المللی نیز با بیان این که نه تنها حضور هیات ‌های خارجی در روابط منطقه ‌ای ایران با همسایگان اثرگذار است ، بلکه سیاست های روحانی در منطقه و جهان نیز منافع متقابل آن ها را در پی خواهد داشت، می گوید: کشورهای اروپایی امروز به خوبی می دانند که ایران از منظر ژئوپولتیک و ژئواکونومیک کشوری مقتدر درمنطقه است و برقراری ارتباط با آن می تواند منافع بسیاری را عاید این کشور ها کند.
او همچنین با بیان این که درشرایط امروز جهان و بحران منطقه سفر هیات ‌های خارجی به ایران دارای اهمیت است، افزود: کشورهای خارجی امروز می دانند که دولت ایران خواهان رفع تنش در سیاست خارجی، تعامل و گفت‌وگوی سازنده با جهان و جذب سرمایه‌ های خارجی است.
این کارشناس مسائل بین المللی با بیان این که رفت و آمد و برقراری ارتباط میان ایران و کشورهای مختلف دنیا ، نگرش رئیس جمهور را به ویژه نسبت به رفع تنش و گفت‌وگوی سازنده در منطقه و جهان تقویت می ‌کند، ادامه داد: کشورهای منطقه و جهان نیک آگاهند که ایران با توجه به مصالح و منافع ملی خود در سطح منطقه و جهان رفتار می ‌کند. این نگرش معتدل بسیاری از کشور‌ها را به روابط و همکاری نزدیک با ایران ترغیب می ‌کند و در آینده آن ها را نسبت به موضع ایران در مواردی مانند تنش‌ زدایی در منطقه، تعامل و گفت‌وگوی سازنده با جهان و در ‌‌نهایت روابط اقتصادی و تجاری منتفع می‌سازد .

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.