بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
نمایش «دیگری شبیه خودش» در تماشاخانه استاد مشایخی
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
کد خبر: 33926 | تاریخ : ۱۳۹۶/۶/۲۴ - 12:46
واکنش تلویزیون به ممنوع‌التصویری‌ها

واکنش تلویزیون به ممنوع‌التصویری‌ها

شایعه ممنوع‌التصویری باعث شد تا صداوسیما برای اولین‌بار موضعش درباره محوشدگان از آنتن را اعلام کند.

نوآوران آنلاین- همزمان با بازي پرسپوليس و الاهلي شايعه مهمي رسانه‌اي شد. اينكه پيمان يوسفي به دليل حرف‌هايش در برنامه فوتبال ايراني و قبل از بازي ايران و سوريه، ممنوع‌التصوير شده است. او در اين برنامه گفته بود جاي خانم‌هاي ايراني در استاديوم خالي است. آن مسابقه به دليل حضور بانوان كم‌حجاب سوري و مشكلات قانوني كه بر سر حضور بانوان ايراني ايجاد شد، حسابي حساسيت ساخت.

خيلي‌ها به حرف‌هاي پيمان يوسفي استناد كردند و اين شائبه ايجاد شد كه حتي در رسانه ملي هم فضا عوض شده است. اصولگرايان و مخالفان حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، فشار بسياري را در آن چند روز تحمل كردند. حتي ا...‌كرم و همفكرانش كوچكترين واكنشي به اين اعتراضات مردمي نداشتند و سكوت پيشه كردند.

نمايندگان زيادي در مجلس درباره بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها صحبت کردند و تصاوير دختران سوري كم حجاب در استاديوم آزادي مسير را به سمتي برد تا بحث حل مشكال ورود بانوان به ورزشگاه‌ها جدي‌تر شود و اين خواسته اولويت بيشتري پيدا كند و گروهي بخواهند هر طور هست زودتر مشكلات ورود بانوان برطرف شود. امير حاج‌رضايي كارشناس سرشناس فوتبال هم در برنامه‌اي زنده در شبكه خبر، حرف‌هاي مهمي درباره مسئله بانوان و حق قانوني‌شان براي آمدن به ورزشگاه‌ها زد. حرف‌هايي كه بي‌سانسور پخش شدند تا اقلا رسانه ملي نشان دهد خيلي منتقد حضور بانوان نيست و اگر مشكلي با اين مسئله وجود دارد، در لايه‌هاي ديگري بايد پيگيري و برطرف شود.

تب اين اتفاق كه خوابيد اما شايعه شد پيمان يوسفي به عنوان نماد سخن گفتن درباره مسئله ورود بانوان به ورزشگاه‌ها، ممنوع‌التصوير شده است. شايعه‌اي كه ابتدا در فضاي مجازي و بعد در روزنامه‌ها و خبرگزاري‌ها مطرح شد. يوسفي روز بازي پرسپوليس و الاهلي هم مجري برنامه ورزشي نبود. جاي او هم عادل بازي پرسپوليس را گزارش كرد تا شايعه ممنوع‌التصويري اين مجري- گزارشگر به بهانه آن چند كلمه، قوت بگيرد.

البته در اين هفته‌هاي اخير غير از ماجراي زنان، بخش ورزش سيما چالش مسعود شجاعي را هم داشته است. مدت‌‌هاست و پس از آن بازي كذايي، انگار فوتبال ايران چنين چهره‌اي را ندارد. حتي مهدي مهدوي‌كيا و محمد مايلي‌كهن هم كه از او حمايت كرده بودند، ديگر در تلويزيون ديده نشدند و خيلي خبري از آنها شنيده نمي‌شود. در مورد مسعود شجاعي البته به نظر مي‌رسيد فشاري از بالا دليلش بوده چون حتي عادل فردوسي‌پور و برنامه 90 كه خيلي اين خط قرمزها را رعايت نمي‌كنند هم انگار تيم ملي چنين كاپيتاني نداشته است، ديگر او را نديد مي‌گيرند.

در مورد مايلي‌كهن هم مشخص شد كه اين مربي بازنشسته، قرار بوده با برنامه «حالا خورشيد» درباره بازي ايران و كره حرف بزند اما به مسئولان اين برنامه اعلام شد نمي‌توانند فعلاً او را روی خط برنامه داشته باشند. ضمن اینکه مهدوي‌كيا هم كه خارج از ايران است، در ليست ممنوع‌التصويرها معرفي مي‌شد اما همه اينها به نظر نمي‌رسيد از سوي خود رسانه ملي در فهرست ستاره‌دارها قرار گرفته باشند.

اين شايعات اما به شدت خبرساز شده بود تا جايي كه در مورد پيمان يوسفي، توفان توئيتري به پا شد. گزارشگري كه اتفاقاً به‌خاطر بعضي گزارش‌ها و واژه‌هاي دشواري كه در اكثر مواقع استفاده مي‌كند، با انتقادات زيادي روبه‌رو مي‌شود، اين‌بار تبديل شد به مطالبه‌اي عمومي. اينكه حق گزارش داشته باشد.  

اما آيا او ممنوع‌التصوير شده است؟ حسين آقازماني مسئول ورزش سيماست. با او تماس گرفتيم اما گفت در اين باره فقط روابط عمومي سازمان مي‌تواند اظهارنظر كند. روابط عمومي كه مسئوليتش به محمدحسين رنجبران سپرده شده است. البته خود پيمان يوسفي خبر ممنوع‌التصويري‌‌اش را خيلي ضمني تكذيب كرده بود و رسانه‌هاي ديگر هم اين خبر را كه او ممنوع‌التصوير نيست، منتشر كرده بودند. رنجبران اما اين مورد را خيلي راحت تكذيب كرد و گفت: «اين خبر به حدي بي‌اساس بود كه ارزش پاسخگويي نداشت. ان‌شا‌ءا... اين دوست‌مان هم به زودي گزارش خواهند داشت.»

واكنش مهم رسانه ملي به ماجراي ممنوع‌التصويري

در ادامه اين گفت‌وگو اما محمدحسين رنجبران توضیحی داد كه اين خبر شايد خودش مهمترين واكنش رسانه ملي به ماجراي ممنوع‌التصويري‌ها در همه اين سال‌ها باشد. همين چند هفته قبل بود كه مهران مديري از ماجراي ممنوع‌التصويري‌‌اش بعد از «ساعت خوش» گفته بود. او از اين صحبت كرده بود كه به خاطر آن شهرت حتي حق نداشته وارد راديو و تلويزيون و حتي سالن تئاتر شود و آن اتفاق شرايط بدي را براي زندگي‌‌اش رقم زده بوده. اين بحث ممنوع‌التصويري‌ها تقريباً هميشه وجود داشته و خيلي از مجري‌ها يا بازيگران اين محدوديت را تجربه كرده‌اند ولي هيچ‌وقت اين ممنوعيت‌شان را جايي تأييد نكرده و رسانه ملي درباره‌‌اش موضعي نگرفته بود. حتي درباره خود محمدحسين رنجبران، يكي دو سال قبل و در ماجراي برجام مشكلي ايجاد شد كه يك ماهي روي آنتن نبود و گفتند ممنوع‌التصوير شده است. او اما حالا روايت مهمي درباره ممنوع‌التصويري‌ها دارد. سخنگوي رسانه ملي درباره اين ممنوع از آنتن‌ها مي‌گويد: «در رسانه‌ملي هيچ ممنوع‌التصويري كه خود رسانه ملي او را ممنوع‌التصوير كرده باشد نداريم. براساس قوانین کشور تمام ممنوع‌التصويري‌ها تصميم مراجع قانوني، امنيتي و قضايي هستند و همه ملزم به رعایت آن هستند.»

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.