بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 80856 | تاریخ : ۱۳۹۶/۷/۲۵ - 16:30
خلاصی از شر خارش و اگزما با استفاده از گلاب

خلاصی از شر خارش و اگزما با استفاده از گلاب

برای رفع خارش و سوزش، نخستین کاری که می‌توان انجام داد، زدن گلاب به موضع خارش است.

نوآوران آنلاین-اگر خارش بثورات و برجستگی نداشته باشد، به آن حَکّه می‌گویند اما اگر برجستگی داشته باشد به آن جَرَب می‌گویند، بُثور یعنی ضایعاتی که‌ بعد از خارش پدید می‌آید.

وقتی خلط بخار می‌شود و به سطح پوست می‌آید و دردِ خارشی ایجاد می‌کند، اگر ماده خلط زیاد باشد، به جَرَب تبدیل می‌شود و به شکل دون‌دون می‌شود و باد می‌کند. (از زیر ذره‌بین به شکل کنگره‌ای دیده خواهد شد) در این صورت یعنی صفرا روی پوست آمده است.

اما‌ اگر محل خارش و سوزش، گِرد و کوچک و کاملاً دایره و ریز و پخش است، این بخارِ خلطِ خون (دم) است که روی سطح پوست آمده است؛ اگر این بُثورات پهن باشد و گِرد نباشد، بخار بلغم است که روی سطح پوست آمده است و اگر این بُثورات دانه‌های قهوه‌ای و تیره باشد، اَبخَره سوداوی روی سطح پوست آمده و خارش و سوزش ایجاد کرده است.

برای رفع خارش و سوزش، نخستین کاری که می‌توان انجام داد، زدن گلاب به موضع خارش است؛ گلاب جزو مُفَتِحات است به محض نشستن روی پوست، عروق را باز می‌کند و باعث بیرون ریختن بخارات خلطی می‌شود و خارش و سوزش را رفع می کند.

گلاب مرکب‌القواست یعنی‌ اگر سرد مزاج آن را میل کند بدنش گرم و اگر گرم‌مزاج آن را میل کند، بدنش سردی می‌گیرد.

برای رفع‌ به‌ اصطلاح اگزما‌ و خارش و سوزش حاصل از دم، کم خوردن یکی از راهکارها است یعنی‌ مقدار غذای بیمار کم شود تا خون کمتری تولید شود؛ برای رفع اگزمای حاصل از بخار خلط سودا، آب جوی طبی مقشر به‌صورت ناشتا و شربت سکنجبین موقع خواب شبانه یک‌ لیوان میل کنند.

برای رفع خارش و اگزمای حاصل از بخار خلط صفرا، حجامت با رعایت تدابیر حجامت انجام شود؛ برای رفع خارش و سوزش حاصل از اَبخَره بلغم، خاکشیر را در آب بجوشانید سپس تخم آن را دور بریزید و صاف کنید و آب حاصل را میل کنید.

دستور تهیه آب جوی طبی به این صورت است که 50 گرم جوی پوست‌کنده سالم (نه پرک و نه نیمکوب) را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن چهار لیوان (یک لیتر) آب بیفزایید، درب ظرف را بگذارید و آن را با حرارت ملایم، آهسته آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و پخته برسند.

این زمان به طور متوسط 50 دقیقه طول می‌کشد؛ پس از آن، تا این جوشانده سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنکی قرار دهید تا سرد شود؛ از این چهار لیوان آب، بیش از سه لیوان «جوآب» یا همان ماءالشعیر طبی به دست می آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است؛ می‌توانید در آب جو کمی سرکه سیب طبیعی بریزید تا مزه آن مَلَس شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.