نوآوران آنلاین-در زیر طرز تهیه ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوه های این فصل تهیه می شوند.
۱- سانگریا
مواد لازم
-۲ پیمانه آب داغ -۲ عدد چای سیاه کیسه ای -۲ چوب دارچین -نصف پیمانه شکر -۳ پیمانه آب انار -۱ پیمانه آب پرتقال تازه -۱ عدد پرتقال متوسط -۱ عدد لیموترش زرد متوسط -۱ عدد لیموترش سبز متوسط -۱ عدد سیب متوسط -۳ پیمانه آب گازدار
طرز تهیه
-چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. -در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید. -آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند. -نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
۲- لیموناد رزماری
-۱ پیمانه آب لیموترش -۳/۴ پیمانه شکر -پوست دو عدد لیموترش -دو ساقه رزماری -۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار
آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود. پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید. از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
۳- کوکتل کامکوآت
-۱ پیمانه شکر -۱ پیمانه آب -۲ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده -۲۴ عدد کامکوآت -یخ -۳ لیتر آب گازدار
آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید. دانه های فلفل قرمز را به مدت ۳۰ دقیقه درون شربت بیندازید. سپس آن را از صافی عبور دهید. کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.
۴- کوکتل گلابی
-۱ پیمانه آب گلابی -۱ قاشق چایخوری آب لیموترش -۳/۴ پیمانه عسل -۱/۴ پیمانه شکر -۱ ساقه رزماری -۱ عدد زنجبیل پوست کنده -مقدار کمی پودر جوزهندی -یخ -آب گازدار
-آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از -۵ دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود. -آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. -برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود.
۵- کوکتل انار و گریپفروت
-نصف پیمانه آب گریپفروت -نصف پیمانه آب انار -۱ پیمانه شکر -۲ عدد بادیان ستاره ای -یخ -آب گازدار -دانه های انار
آب گریپفروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. شربت را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود. آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید تا خنک شود. برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید. 6- یخچای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
-۶ پیمانه آب -۱/۴ پیمانه زنجبیل -۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای -نصف پیمانه برگ نعناع -۱/۳پیمانه عسل -۱ عدد لیموترش
درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید. برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
۷- کوکتل هلو
-۲ پیمانه آب -۳ عدد چای سبز کیسه ای -۴ عدد هلوی درشت -آب ۱ عدد لیموترش -۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی -عسل -برگ ریحان یا نعناع
چای را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود. هلوها را پوست کنده و درون مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا کاملا پوره شود. سپس آن را از صافی عبور دهید. چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی را با هم مخلوط کنید. عسل را افزوده و هم بزنید. نوشیدنی را با برگ های نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنید.
۸- کوکتل انگور سفید
-۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده -۱/۲ انگور قرمز یخ زده -۱ عدد پرتقال -۱ عدد لیموترش -۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی -۴ پیمانه آب انگور سفید
لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید.
۹- آب آناناس و زنجبیل
-۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی -۴ پیمانه آب آناناس -۱ تکه زنجبیل خرد شده -۱ عدد پرتقال -نصف پیمانه برگ تازه ریحان
پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.
۱۰- کوکتل کره کاکائو
-۵۷ گرم کاکائوی سیاه -۲۱ گرم سس کارامل -۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی -نصف اسکوپ یخ -نوک انگشت نمک دریایی
همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوطکن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.