کد خبر : 117920 تاریخ : ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر - 15:50
آشنایی با میوه های کم قند میوه قطعا جزو خوراکی های بسیار سالم است اما برخی میوه ها قند کمی نسبت به سایرین دارند.

نوآوران آنلاین-تمامی میوه‌ها حاوی قند هستند اما در برخی از آنها میزان بالاتری از این ماده وجود دارد. هرچند مصرف میوه روشی سالم برای افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی است اما برخی میوه‌ها از قبیل موز و انبه نسبت به سایرین حاوی میزان قند بالاتری هستند. مدیکال نیوز تودی در این مقاله به معرفی برخی از میوه‌هایی پرداخته که از پایین‌ترین سطح قند برخوردارند و در عین حال فیبر، ویتامین‌ها و املاح ضروری را به بدن می‌رسانند.


توت فرنگی قند کمی دارد
این میوه سرشار از فیبر خوراکی و میزان پایینی قند است. همچنین توت فرنگی منبع غنی از ویتامین C به حساب می‌آید.


هلو قند کمی دارد
اگرچه هلو طعم شیرینی دارد، یک عدد هلوی متوسط، تنها حاوی ۱۳ گرم قند است.


بلک بری (تمشک آبی) قندکمی دارد
بلک بری همچون توت فرنگی، حاوی چهار تا پنج گرم قند است و منبع غنی از آنتی اکسیدان به حساب می‌آید.


لیموترش قند کمی دارد
این میوه حاوی مقدار کمی قند و سطح بالایی ویتامین C است و گزینه افزودنی عالی برای رژیم غذایی محسوب می‌شود.


طالبی قند کمی دارد
این میوه تابستانی حاوی مقدار کمی قند و میزان مطلوبی از پتاسیم، ویتامین C و آهن است.


پرتقال قند کمی دارد
یک عدد پرتقال متوسط، حاوی ۱۴ گرم قند قابل هضم است و پرتقال همچنین منبع عالی از ویتامین C است.


گریپ فروت قند کمی دارد
این میوه که مقدار پایینی قند دارد، برای مصرف در وعده صبحانه توصیه می‌شود.


آووکادو قند کمی دارد
آووکادو تقریبا از میوه‌های بدون قند به حساب می‌آید و منبع خوبی از چربی‌های سالم و فیبر است.