نوآوران آنلاین- پنیر غذای پروتئینی کاملی است و منبع خوبی از کلسیم و فسفر می باشد. پنیر کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد و به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند. پنیر به استثنای لاکتوز، موادی دارد که در شیر موجود است از جمله پروتئین، چربی و ویتامین ها خصوصا ویتامین های A و B. در این مطلب قصد داریم دستورهای تهیه ای با این خوراکی مغذی در اختیار شما خوانندگان عزیز قرار دهیم.
استیک پنیری
بفرمایید! شام حاضره
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
گوشت گوساله استیکی: 4 عدد سویاسس: 4 ق س سس باربیکیو: 4 ق س سرکه بالزامیک: یک ق س پودر سیر: یک ق چ پنیر ماتزرلا (باریک خرد شده): یک پیمانه ژامبون: 4 ورقه روغن: برای سرخ کردن
مواد لازم سالاد:
آووکادو (نگینی خرد شده): نصف یک عدد انبه (نگینی خرد شده): نصف پیمانه آناناس (نگینی خرد شده): نصف پیمانه گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): یک چهارم پیمانه پیاز قرمز (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه فلفل سبز (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه فلفل سبز (ریز خرد شده): یک ق س روغن زیتون: 2 ق س آب لیموترش: 2 ق س فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم کاهو: برای سرو
طرز تهیه:
1. گوشت را آنقدر با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود. 2. سویاسس، سس باربیکیو، سرکه بالزامیک و پودر سیر را به گوشت اضافه کرده. 3. حداقل حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود. 4. گوشت مزه دار شده را روی سطح کار قرار داده و روی آن برش های پنیر قرار دهید و رول کنید. 5. در صورت نیاز رول های گوشت را با خلال چوبی محکم کنید. 6. دور تا دور گوشت یک ورقه ژامبون بپیچید. 7. رول های گوشت را در مقدار کمی روغن سرخ کنید تا کاملا پخته و برشته شوند. 8. سپس به همراه سالاد سرو کنید.
طرز تهیه سالاد:
1. آووکادو، انبه، آناناس و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را با پیاز و فلفل سبز ریز خرد شده در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. 2. روغن زیتون و آب لیمو ترش اضافه کنید و کمی فلفل بپاشید. 3. سالاد را روی برگ های کاهو سرو کنید.
املت پنیری
یه غذای سریع و خوشمزه
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
پنیر چدار (رنده شده): 150 گرم ژامبون (ریز خرد شده): 5 ورقه تخم مرغ: 6 عدد شیر: یک پیمانه فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم ق چ فلفل قرمز (ریز خرد شده): یک عدد روغن زیتون: یک ق س نمک: یک دوم ق چ
1. تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. 2. فلفل قرمز ریز خرد شده و پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط کنید. 3. ژامبون را در روغن زیتون کمی تفت دهید و به مواد اضافه و مخلوط کنید. 4. مخلوط به دست آمده را در تابه چرب شده بریزید. 5. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. 6. سپس تابه را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا املت بپزد.
چیکن پنیری
لذیذ و خوشمزه
سینه مرغ: 2 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم ژامبون: 4 ورقه پنیر پارمزان: 4 ورقه تخم مرغ: 3 عدد پودر سوخاری: 2 پیمانه روغن: به مقدار لازم
1. سینه های مرغ را از پهنا به طور افقی برش دهید و آنقدر با استیک کوب بکوبید تا نازک شوند. 2. روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید. 3. یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر پارمزان را روی یک طرف هر یک قرار دهید. 4. طرف دیگر را روی آن تا کنید و با خلال چوبی محکم نمایید. 5. تخم مرغ ها را در ظرفی زده و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. 6. سینه های مرغ را در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. 7. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. 8. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. 9. این چیکن پنیری های خوشمزه را به همراه سیب زمینی سوخاری سرو کنید.
نکته:
اگر قبل از سرخ کردن سینه های مرغ، آنها را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید، سفت تر و تردتر خواهندشد.
نان پنیری
لذت یک صبحانه خوشمزه
پنیر چدار ماتزرلا: 250 گرم برگ رزماری تازه (خردشده): یک ق س خمیر مایه: 10 گرم آب گرم: یک و یک دوم پیمانه آرد: 4 پیمانه شکر: یک ق چ نمک: یک ق چ روغن زیتون: 3 ق س
طرز تهیه: 1. خمیر مایه را در آب گرم بریزید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. 2. آرد، نمک و شکر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. 3. خمیرمایه ورآمده را در آب را به مواد اضافه و مخلوط کنید. 4. خمیر را ورز دهید. 5. ظرفی را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. 6. روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید. 7. خمیر ورآمده را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید. 8. هر بخش خمیر را کف دست خود باز کرده و وسط آن یک برش پنیر قرار دهید و رول کنید. 9. آنها را در یک قالب تارت گرد (به قطر 24 سانتی متر) کنار هم بچینید. 10. روی آنها را با پارچه بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید. 11. پس از گذشت این زمان بقیه روغن زیتون را با برس روی آنها بمالید و برگ رزماری خردشده بپاشید. 12. به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.