کد خبر : 121442 تاریخ : ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر - 14:06
دانستنی‌های عجیب درباره تسلیحات هسته‌ای کره شمالی+ تصویر هر بار که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی پرتاب موشکی انجام می دهد یک گروه از مقامات و دانشمنداه این کشور در تصاویر اطراف او را گرفته اند و همزمان با پرتاب موشکی در کف زدن ها و خوشحالی های اون 33 ساله او را همراهی می کنند.

نوآوران آنلاین-اگرچه تلویزیون دولتی کره شمالی هنگام پخش تصاویر اشاره ای به هویت افرادی که دورتادور کیم جونگ اون را گرفته بودند، نکرد اما نام های مستعار آنها "دوقلوهای هسته ای" و "چهارقلوهای موشکی" است. آنها همان هایی هستند که یک موشک بالستیک قاره پیما ساخته اند و این موشک به نظر می رسد، قادر است هر شهری را در امریکا هدف قرار دهد. این یعنی یک دستاورد علمی خارق العاده برای کره شمالی.

 
به گزارش تلویزیون دولتی کره شمالی، دو نفر از "چهارقلوهای موشکی" دانشمند هستند و نام کسی که در عکس ها با عدد یک مشخص شده "جان چانگ ها" 53 ساله، رئیس آکادمی علوم دفاع ملی کره شمالی است. فردی که در عکس ها با عدد 2 مشخص شده نیز "جان ایا هو" 61 ساله است که معمولا به عنوان یک مقام عالی رتبه در رشته تحقیقات علمی شناخته می شود.
 
"ری پیونگ چول" در عکس ها با عدد 5 مشخص شده و او نیز که به نظر می رسد در جزو چهارقلوهای هسته ای است، عالی رتبه ترین مقام این جمع به شمار می رود و یک فرمانده سابق نیروی هوایی است."کیم جونگ سیک" مهندس 49 ساله که نفر ششم در عکس است نخستین بار در فوریه 2016 در کنار کیم جونگ اون در عکس ها قرار گرفت و پیشرفت او در کره شمالی همزمان با پیشرفت آزمایش های هسته ای این کشور بود. ری هونگ سُپ، مدیر موسسه تسلیحات هسته ای کره شمالی نیز مرد شماره 7 در عکس هاست که به نظر می رسد شخصیت برجسته ای در برنامه هسته ای کره شمالی است.
 
نام او از سال 2009 به این سو در فهرست سیاه سازمان ملل قرار گرفت. البته در آزمایش هسته ای ماه گذشته کره شمالی مردان شماره 6 و 7 شرکت نداشتند و در عکس ها هم خبری از آنها نبود.هونگ سونگ مو، عضو دوقلوهای هسته ای و مرد شماره 8 در عکس هاست. او سابقا به عنوان مهندس در مجتمع هسته ای یونگ بیون کره شمالی کار می کرد اما ظاهرا در حال حاضر در حلقه نزدیکان کیم جونگ اون قرار گرفته است. 
 
چوی هیون کیو که یک محقق ارشد ساکن در کره جنوبی است و کارش جمع آوری نشریات علمی کره شمالی است، می گوید: "ما هرگز نشنیده ایم که رهبر کره شمالی یک دانشمند را اعدام کند. او کسی است که درک می کند آزمون و خطا بخشی از علم است." دانشمندان و تحلیلگران جهان هنوز در تشریح این موضوع که چگونه کره شمالی توانسته بر چندین دهه تحریم غلبه کند و به این سرعت به این اندازه از پیشرفت علمی برسد، عاجزند. اما واضح است که این کشور علی رغم تصویر عقب مانده ای که از آن در جهان ترسیم می شود، توانسته پایه علمی خود را تا حد بسیار زیادی ارتقا دهد.
 
در سال 2015، چهار سال پس از آنکه کیم به قدرت رسید او یک خیابان در پیونگ یانگ را به نام "خیابان دانشمندان آینده" نام نهاد و در آن یک برج برای دانشمندان، مهندسان و خانواده هایشان ساخت. او همچنین یک مجتمع که شبیه یک اتم است، ساخت و در واقع آن را بنای یادبود دانش هسته ای کشور قرار داد. برگزاری همایش ها و مراسم های بسیار تجملاتی برای جشن گرفتن پیشرفت هسته ای از دیگر کارهای او است. او پس از هر بار آزمایش هسته ای موفق، دانشمندان و مهندسان را با برگزاری مراسم های مردمی پر ازدحام و رژه های موتوری مورد تقدیر قرار می دهد.
 
 
دانستنی‌های جالب درباره تسلیحات هسته‌ای کره شمالی+ تصویر
 
دانستنی‌های جالب درباره تسلیحات هسته‌ای کره شمالی+ تصویر
 
دانستنی‌های جالب درباره تسلیحات هسته‌ای کره شمالی+ تصویر