کد خبر : 122795 تاریخ : ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي - 12:40
چرا طلا برای آقایان حرام است؟ تحقیقات پزشکان در سال‌های اخیر نشان داده است که طلا دارای خاصیت شبه القائی است که بر پوست و خون مردان اثر منفی می‌گذارد این خاصیت باعث می‌شود خون دچار غلظت خاصی شود و حالت کثیفی به آن دست دهد. البته نکات دیگری هم هست که در مجموع، موجب امراض قلبی و خونی و سکته می‌شود و این اثرات در مردان متفاوت است.

نوآوران آنلاین- تحقیقات پزشکان در سال‌های اخیر نشان داده است که طلا دارای خاصیت شبه القائی است که بر پوست و خون مردان اثر منفی می‌گذارد این خاصیت باعث می‌شود خون دچار غلظت خاصی شود و حالت کثیفی به آن دست دهد. البته نکات دیگری هم هست که در مجموع، موجب امراض قلبی و خونی و سکته می‌شود و این اثرات در مردان متفاوت است.
طبق بررسی‌های متعددصورت گرفته، تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان بیشتر از زن‌هاست. این در حالی است که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود.
پیش از همه باید بدانیم که خداوند هر چیزی را که برای ما نهی کرده است ضرر‌هایی دارد که به خودمان برمی گردد. اما از جمله ضرر‌هایی که می‌توان برای استفاده طلا برای مردان برشمرد عبارتند از: از نظر پزشکی، طلا روی گلبول‌های قرمر خون مردان اثر سوئی دارد و سیستم ایمنی بدن آنان را دچار اشکال می‌کند. وقتی طلا با پوست تماس پیدا می‌کند، یون‌های آن وارد بدن می‌شوند. این یون‌ها در مردان در کبد جمع و همان جا متوقف می‌شوند و موجب اختلال می‌شوند.


تحقیقات پزشکان در سال‌های اخیر نشان داده است که طلا دارای خاصیت شبه القائی است که بر پوست و خون مردان اثر منفی می‌گذارد این خاصیت باعث می‌شود خون دچار غلظت خاصی شود و حالت کثیفی به آن دست دهد. البته نکات دیگری هم هست که در مجموع، موجب امراض قلبی و خونی و سکته می‌شود و این اثرات در مردان متفاوت است.

ضرر طلا برای مردان از نظر پزشکی
با وجود اتفاق نظر مراجع در حرام بودن استفاده از طلا برای مردان، استفاده از این فلز در بین آقایان رو به افزایش است، تأملی در مضرات استفاده از طلا برای مردان، گواهی برای اثبات علت حرام شمردن آن برای مردان در دین مبین اسلام است.


طلا، عنصر شیمیایی است که در جدول تناوبی با نشان Au، لاتین aurum و عدد اتمی ۷۹ وجود دارد. طلا فلزی نرم، براق، زرد رنگ، چکش‌خوار، قابل انعطاف است که به دو صورت یک ظرفیتی و سه ظرفیتی وارد واکنش‌های شیمیایی می‌شود و به علت اینکه با هیچ ترکیب شیمیایی واکنش ندارد، پایدارترین فلز در طبیعیت شناخته شده و تنها دو واکنش شیمیایی کلر و تیزاب سلطانی هستند که می‌توانند روی طلا تأثیر بگدارند.
طلا از واژه سانسکریت Jval گرفته می‌شود واژه آنگلوساکسون آن gold و به لاتین aurum گفته می‌شود. از دوران هیروگلیف مصری از ۲۶۰۰ قبل از میلاد در کتاب عهد عتیق فلز طلا برای اولین بار به عنوان یک فلز درخشان با ارزش مورد اشاره قرار می‌گیرد.


محققان با مطالعه روی افرادی که با طلا ارتباط دارند به این نتیجه رسیده اند که طلای موجود در بدن آن‌ها باعث ایجاد اختلالات هورمونی شده و هورمون‌های پرولاکتین و FSH بیشترین تأثیر منفی را از طلای موجود در بدن آن‌ها گرفته و بیشترین تجمع طلا در دستگاه تناسلی مردان مشاهده شده است.


طلا بعنوان نمادی برای پاکی، ارزش، سلطنت درجهان شناخته شده است و کیمیاگران که طلا را خدای فلزات معرفی می‌کردند و تمام آرزویشان این بود که فلزاتی، چون مس را به طلا تبدیل کنند. این نکته قابل توجه است که این آرزو تحقق یافته است، در سال‌های اخیر دانشمندان روسی توانسته اند با استفاده از یک مکانیسم طبیعی و استفاده از سیستم بیولوژیکی بدن مرغ مس را به طلا تبدیل کنند. یکی از توانمندی‌های نانوفناوری این است که آرزو‌های کیمیاگران را، چون رسیدن به اکسیر جوانی و تبدیل مس به طلا تحقق بخشیده است. فلز طلا به عنوان زیبا ترین، قابل انعطاف‌ترین و چکش خوارترین فلز جهان شناخته شده است.

اگر کل طلای پالایش شده در جهان را چکش کاری کرده و گردهم جمع کنیم به یک مکعب یکپارچه با هر ضلع به طول ۲۰ متری تبدیل می‌شود. طلای بومی هشت تا ده درصد نقره دارد. این مقدار می‌تواند کم و زیاد شود و برای همین طلا با رنگ‌های مختلف به وجود می‌آید. هرچه مقدار نقره بیشتر شود رنگ طلا سفیدتر و جرم ویژه آن کمتر می‌شود. آلیاژ‌های مختلفی، چون مس، آهن و آلومینیوم با طلا ترکیب می‌شود و رنگهایی، چون قرمز، سبز و ارغوانی را به وجود می‌آورد.
بیشترین مصرف طلا در ضرب سکه و جواهرات است و برای مبادلات پولی استفاده می‌شود. به علت هدایت الکتریکی خوب و مقاومت خود در برابر فرسایش و سایر ویژگی‌های این فلز، طلا به عنوان مهمترین فلز در صنایع پیشرفته (High-tech) مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانند نقره که با جیوه مخلوط می‌شود و برای پرکردن دندان استفاده می‌شود ترکیب طلا و جیوه نیز می‌تواند ماده محکمی برای مصرف دندانپزشکی فراهم کند.