نوآوران آنلاین- یکی از متداولترین نگرانیها در مورد غذا این است که «چقدر کالری دارد؟». اصلا کالری چیست؟ چرا اینقدر روی مقدار کالری غذاها متمرکز و حساس شدهایم؟ کالری به زبان ساده، راهی برای اندازه گیری انرژی غذاست. وقتی میخواهیم بدانیم در یک غذا چه مقدار کالری وجود دارد، در واقع میخواهیم بدانیم این غذا چقدر انرژی تولید میکند.
این میتواند یکی از دلایل این باشد که چرا رژیمهای پُر پروتئینتر میتوانند برای کاهش وزن در مدتی کوتاهتر، مفیدتر باشند. بدن کالری به دست آمده از یک غذای سرشار از پروتئین را متفاوت با کالری به دست آمده از یک غذای کربوهیدارتی، مدیریت میکند.