کد خبر : 125709 تاریخ : ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي - 21:22
توریست های چینی به ایران می آیند رئیس انجمن دوستی جمهوری اسلامی ایران وجمهوری خلق چین، گردشگری وجذب توریسم راعامل دوم بعد ازنفت برای رشد و رونق اقتصادی عنوان کرد وگفت:باید برنامه ریزی و زیرساختهای لازم برای میزبانی از دستکم یک میلیون توریست و گردشگر چینی در سال را با توجه به اشتراکات فرهنگی دو کشور مهیا کنیم.

نوآوران آنلاین-

احد محمدی روز پنجشنبه در نشست تشریح برنامه ها و اهداف همایش 'چشم انداز توسعه روابط ایران و چین در زمینه گردشگری که با حضور سفیر چین در ایران برگزار شد با بیان اینکه زمینه همکاری توریسم و گردشگری بین تهران - پکن بسیار فعال شده، اظهار داشت:صنعت گردشگری می تواند پس از نفت نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی کشورمان داشته باشد از این رو باید مسئولان زمینه ها و زیر ساختهای لازم برای این مهم را فراهم کنند تا جذب توریسم در کشور را به چند برابر افزایش دهیم.

به گفته وی ، سال گذشته حدود 9 میلیون ایرانی به خارج از کشور سفر کرده و در مقابل نیز حدود هفت میلیون خارجی به کشورمان سفر کرده اند لذا می توان با ایجاد و فراهم نمودن زیر ساختاهی لازم شاهد رشد حداقل دو برای آن در سال های آتی باشیم.

رئیس انجمن دوستی جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: همه افرادی که به ایران سفر کرده اند توریست نبوده بلکه در بین آنان شمار زیادی تجار، بازرگان، دانشجو، نمایندگان شرکت ها و همچنین مقام های سیاسی دیده می شود که ویزا دریافت کرده اند.

محمدی در ادامه به جاذبه ها و تنوع بالای طبیعی و وجود آثار تاریخی و باستانی فراوان در کشورمان اشاره و تاکید کرد: هرچند ایران از نظر جاذبه های توریستی در ردیف 10 کشور برتر جهان است، اما رتبه مناسبی در زمینه جذب توریسم نداریم.

وی تصریح کرد: ایران از نظر زیرساخت های توریستی در مضیقه بوده و نیازمند توسعه هتل ها، رستوران ها، تور لیدرها و امکانات حمل و نقلی برای توسعه این صنعت است که باید از سوی دولت و بخش خصوصی مورد حمایت و سرمایه گذاری قرار گیرد.

رئیس انجمن دوستی ایران وچین خاطرنشان کرد:دراین پیوند، چین از جمله کشورهایی است که می تواند برای توسعه توریسم با ایران همکاری داشته باشد.

وی یادآور شد: در سال 2016، بیش ازصد میلیون چینی در قالب توریسم به خارج از این کشور سفر کرده اند و با توجه به اشتراکات و نزدیکی فرهنگی دو کشور، باید سهم بالاتری از این توریست ها را به کشورمان اختصاص دهیم.

محمدی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، جمهوری اسلامی ایران باید سالیانه حداقل پذیرای یک میلیون توریسم چینی باشد و در مقابل نیز باید تلاش کنیم تا این کشور را به توریست های ایرانی بشناسانیم.

به گفته این مسئول، این مهم طی تفاهم نامه ای بین انجمن های دوستی دو کشور به امضا رسید و به سازمان های گردشگری و سایر نهادهای ذیربط دو کشور منعکس شد.

وی اظهار داشت: نخستین همایش بین المللی چشم انداز توسعه روابط ایران و چین نیز در همین راستا و شناساندن هرچه بیشتر پتانسیل های گردشگری دو کشور به مردم و آژانس های توریستی و مسافرتی طراحی شده و برگزار می شود.

محمدی با تاکید بر لزوم جذب گزدشگر و توریسم چینی به معنای واقعی در کشور، تصریح کرد: در این زمینه تامین زیرساخت ها باید در اولویت امور باشد، زیرا در زمینه هتل با کمبود مواجه ایم و همچنین رستوران های چینی و تور لیدرهای مسلط به زبان چینی یا چینی های مسلط به زبان فارسی در مضیقه ایم.

وی در پاسخ به انتقاد نماینده خبرگزاری شین هوآی چین در نرخ متفاوت بلیت بازدید از مناطق مختلف گردشگری ایران برای گردشگران ایرانی و خارجی، خاطرنشان کرد: با این موضوع موافق نیستم و این مشکل را به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری منعکس خواهم کرد.

نخستین همایش بین المللی چشم انداز توسعه روابط ایران و چین با محوریت گردشگری و تجارت 28 دی ماه جاری با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و سفیر چین در تهران در محل هتل لاله برگزار خواهد شد.