کد خبر : 125715 تاریخ : ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي - 21:41
به این دلایل غذاهای کنسروی را نخورید هیچ منطقی وجود ندارد که نشان دهد مواد غذایی کنسرو شده شامل میوه ها و سبزیجات و یا حتی غلات، بهتر از نوع تازه این محصولات هستند. اگر چه در یک روز پر کار، جایگزین کردن غذاهای کنسروی بسیار راحت به نظر می ‌رسد اما اگر درباره خطرات این محصولات اگر بیشتر بدانید، قطعا از مصرف مداوم آنها صرف نظر خواهید کرد.

نوآوران آنلاین-

 در اینجا ۶ دلیلی که به شما ثابت می کند مصرف کنسروها به مراتب بهتر از نوع تازه مواد غذایی نیست، بیشتر معرفی شده است:

ماده سمی بیسفنول آ: این ماده سمی در غذاى کنسرو شده موجود است. این ماده ناراحتی‌ هایی مانند اختلالات عصبی، اختلالات تولید مثل، دیابت نوع ۲ و خطر بروزسرطان، چاقی مفرط و...را به وجود می‌آورد. بیسفنول آ باعث افزایش اسیدیته در محصول و سمی شدن بیشتر آن می‌ شود.

ابتلا به سرطان: طبق مطالعه صندوق جهانی، بین مصرف گوشت کنسرو فرآوری شده و بروز سرطان ارتباط مستقیمی وجود دارد.

ماده نگه‌ دارنده: غذاهای کنسرو شده حاوی مواد نگه دارنده مختلفی است که بسیار برای سلامتی مضر است.

نمک: نمک مانع فاسد شدن مواد غذایی می ‌شود و به همین دلیل به میزان زیادی به کنسرو‌ها افزوده می شود. نمک در صورت مصرف سلامتی افراد به ویژه کودکان و افراد مسن، زنان باردار و هر کسی که از بیماری های مزمن رنج می برد را تهدید می کند.

مسمومیت با آلومینیم: آیا می‌دانستید بسته‌بندی‌های مواد با آلومینیم آلوده است؟ متاسفانه، به علت سبک و مقرون به صرفه بودن آنها، برای بسته ‌بندی شدن محصولات ذکر شده از آن استفاده می ‌شود. تراکم بالای آلومینیم در بدن باعث بروز بیماری از قبیل آلزایمر می ‌شود.

کیفیت پایین غذا: محصولاتی که کیفیت بالایی ندارد کنسروی می‌ شود زیرا پس از مدت طولانی نیز می‌ توان آن را مصرف کرد. اگر مایل به مصرف مواد غذایی تازه با کیفیت بالا هستید از مصرف کنسرو‌ها خودداری کنید.