کد خبر : 126168 تاریخ : ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي - 20:05
غذاهای مفید و مضر برای بیماران مبتلا به آنفلوآنزا در دوران بارداری در گذشته از مشاوره‌های قدیمی که از مادربزرگ‌هایمان به ما می‌رسید، برای پرهیز غذایی در زمان بیماری استفاده می‌کردیم.

نوآوران آنلاین- سرویس ترجمه نوآوران – بخش زبان عربی ( محمدرضا حمیدی ) : اکنون ما شما را از مشاوره‌های تخصصی درباره مهم‌ترین مواد غذایی که بیمار باید در زمان ابتلا به آنفلوآنزا استفاده کند، مطلع می کنیم.

 

غذاها و نوشیدنی هایی برای درمان

سوپ سبزیجات و مرغ پخته شده: سوپ سبزیجات و مرغ، ایمنی بدن را تقویت می‌کند. به کاهش علائم التهاب و سرماخوردگی کمک می کند. علاوه بر آن غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن را در شرایط بهتر قرار می دهد.

هویج: این گیاه نارنجی حاوی مقدار زیادی از کاروتن، یک آنتی اکسیدان قوی‌ست و کمک به کنترل سیستم ایمنی بدن می کند.

چای سبز داغ: غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی‌ست که بدن را در برابر بیماری مقاوم می کند.

عسل طبیعی: حاوی آنتی اکسیدان ها، علاوه بر آن آنتی بیوتیک ها و توصیه یکی از تحقیقات این است که خوردن نیمی از قاشق چای خوری عسل قبل از خواب برای درمان گلو درد و سینوزیت توصیه می شود.

زنجبیل: باعث محدودیت التهاب در ارتباط با سرماخوردگی و تقویت ایمنی بدن می شود.

موز: از غذاهای سبکی‌ می‌باشد که حاوی کربوهیدرات های پیچیده است و انرژی بدن تقویت می کند.

 

مواد غذایی که باید اجتناب شود

شیر و محصولات آن: شیر و محصولات آن باعث افزایش تولید مخاط می شود که نباید وجود داشته باشد، به خصوص با سرماخوردگی و آنفلوآنزا.

غذاهای شیرین ( انواع شیرینی و شربت ): این غذاها عملکرد سیستم لنفاوی را از بین می برد و مانع از عملکرد کامل آن نمی شود، واکنش ایمنی را ضعیف می‌کند و مدت زمان لازم برای بهبودی بدن را افزایش می دهد.

چربی و فست فود: بسیاری از چربی ها توانایی سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری ها را کاهش می دهند و ایمنی بدن را از بین می برد.

 

منبع: ( SAYIDATY )

6 ژانویه 2018 برابر با 16 دی 1396