کد خبر : 127224 تاریخ : ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ دي - 15:04
ادویه ای خوش عطر برای مبارزه با آلزایمر دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد و فشارهای عصبی را از بین می‌برد.

نوآوران آنلاین-دارچین یکی از چاشنی‌های قدیمی و معروف است که به علت طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ایرانیان بسیار استفاده می‌شود؛ این ادویه سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن، کلسیم و فیبر است.

در این مطلب برخی از خواص دارچین را بیان می‌کنیم.

پیشگیری از ابتلا به آلزایمر با دارچین
دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد و فشارهای عصبی را از بین می‌برد.
طبق تحقیقات صورت گرفته نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین معروف به «CEppt»سبب پیشگیری از آلزایمر می‌شود.

درمان برفک دهان با عصاره دارچین
نتایج تحقیقات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان داده است که عصاره آبی دارچین سبب نابودی قارچ کاندیدا آلبیکنس می‌شود.این قارچ بیماری برفک دهان را ایجاد می‌کند.

تسهیل گردش خون با دارچین
دارچین گردش خون را تسهیل و به اکسیژن‌رسانی بهتر سلول‌های بدن کمک می‌کند. دارچین ناخالصی‌های خون را نیز از بین می‌برد.

درمان عفونت‌ها با دارچین
دارچین خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری و ضدعفونی‌کنندگی دارد بنابراین عفونت‌های بدن را درمان می‌کند.

توقف خونریزی با دارچین
دارچین با داشتن خاصیت التیام‌بخشی برای متوقف کردن خونریزی استفاده می‌شود.

تسکین درد با دارچین
دارچین گرفتگی عضلات را از بین می‌برد و درد ناشی از آن را نیز تسکین می‌بخشد.


کنترل قند خون با دارچین
دارچین قند خون را کنترل کند؛ بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به دیابت مفید است.

طرز تهیه دمنوش دارچین
2 تا 3 عدد چوب دارچین را با آب سرد بشویید و خرد كنید؛ چوب دارچین را داخل قوری بریزید سپس به آن،‌ آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه سانتی‌گراد اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه به خوبی دَم بکشد؛ برای تعدیل طبع گرم دارچین می‌توانید آن را با لیموترش تازه میل کنید.

موارد منع مصرف دارچین
دارچین به علت طبع گرمی که دارد می‌تواند در افراد گرم مزاج با عوارضی مانند خشکی پوست، خارش بدن، گُرگرفتگی و خارش گوش و گلو همراه باشد، بنابراین این اشخاص باید در مصرف آن احتیاط کنند.

مصرف مقادیر زیاد دارچین،‌ باعث تپش قلب،‌ بی‌خوابی و افسردگی می‌شود.

زنان باردار و شیرده باید از مصرف دارچین و فراورده های آن خودداری کنند.