نوآوران آنلاین-
محمدعلی زارعیان درباره خواص تره اظهار کرد: تره از دیدگاه طب ایرانی دارای طبع گرم است و برای افراد سرد مزاج، سبزی مفیدی است.
وی افزود: سبزی تره از مخلفات مناسب و مفید برای خوردن همراه غذا در بیماران مبتلا به کبد چرب است البته افرادی که از سردرد رنج میبرند باید در خوردن آن محتاط باشند, کوکوی تره یکی از غذاهای مناسب در درمان بیماران مبتلا به هموروئید (بواسیر) است.
این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: سبزی تره اگر با غذا و بعد از آن خورده شود به هضم غذا کمک میکند و مانع ترش شدن غذا میشود و مزاج را لینت میدهد و نیروی جنسی را تقویت میکند. زارعیان خاطرنشان کرد: مصرف مداوم تره میتواند چشم را آزرده کند و لثهها را تحث تاثیر قرار دهد و ضعیف کند همچنین گرممزاجان نیز از خوردن آن ضرر میبینند لذا بهتر است برای رفع عوارض خوردن تره در گرم مراجان آن را همراه با گشنیز تازه بخورند.
وی یادآور شد: خوردن برگ پخته تره برای بواسیر مفید است, خوردن آب تره نیز به قدر 15 گرم، خون بواسیر را قطع میکند و اگر با عسل خورده شود, محرک نیروی جنسی است.
نکته: سبزی تره جزء سبزیهای بخاردار محسوب میشود که برای افرادی که مداوم دچار سردرد میشوند مضر است و موجب تشدید سردرد آنها میشود.