نوآوران آنلاین-دکتر حسن فرهاد غیبی متخصص تغذیه گفت: در تهیهی انواع ژلههای خوراکی از ژلاتین یا پکتین استفاده میشود که این اطلاعات باید بر روی بستهی ژله درج شده باشد. برخی ژلهها نیز بر پایهی پکتین هستند که این ماده به صورت فیبر محلول پلی ساکاریدی در دیوارهی سلولی برخی میوها مانند سیب، به، هویج، مرکبات و میوههای نرم وجود دارند. پکتین میزان جذب پایینی داشته و در انتهای روده هضم میشود. ژلاتین و پکتین تنها به افزایش حرکات روده و پیشگیری از یبوست کمک میکنند و ژلاتین در این خصوص تاثیر بیشتری دارد.